עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תשמע אפשר להגיע לתוצאות אבל זה לוקח זמן והרבה שנים והשקעה וגם ככה בשלב מסויים את תתקע ואם תרצה לגדול עוד אתה תצטרך סטרואידים, אני למשל מתאמן די הרבה שנים ורק לאחרונה הבנתי שאני כבר שנה-שנה וחצי עומד במקום, אחרי הרבה מחשבות החלטתי (לא בלב שלם) לעשות סייקל, כמובן שלפני זה עשיתי מחקר וקראתי קצת בשביל לדעת פחות או יותר מה אני עושה.יפה סהר (; הבעיה פה בארץ הכל סודי כולם לא אמיתיים.כל אחד 90 קילו חטוב אומרים אני מתאמן 5 שנים אז אני ככה.
אף אחד לא מודע ולא עוזר. לא יודע ממה מתביישים אנחנו בשר ודם
אני בן 30 מתאמן שנה ואני מת לעשות סייקל כבר.האמת שאנשים שכן אמרו שעשו סייקל אמרו שאחרי כמה חודשים אתה חוזר לאותה גנטיקה שלך. שהכל יורד בסוף וחוזר לאיפה לפני שהתחלת את הסייקל. רק במידה וכל תקופה אתה תעשה סייקל. סהר לדעתך אפשר להגיע לתוצאות ללא כל סייקל. ?
אני יגיד לך משהו.יפה סהר (; הבעיה פה בארץ הכל סודי כולם לא אמיתיים.כל אחד 90 קילו חטוב אומרים אני מתאמן 5 שנים אז אני ככה.
אף אחד לא מודע ולא עוזר. לא יודע ממה מתביישים אנחנו בשר ודם
אני בן 30 מתאמן שנה ואני מת לעשות סייקל כבר.האמת שאנשים שכן אמרו שעשו סייקל אמרו שאחרי כמה חודשים אתה חוזר לאותה גנטיקה שלך. שהכל יורד בסוף וחוזר לאיפה לפני שהתחלת את הסייקל. רק במידה וכל תקופה אתה תעשה סייקל. סהר לדעתך אפשר להגיע לתוצאות ללא כל סייקל. ?
טסטוסטרון ודיבול, כמובן שגם פרגניל ופיסיטי והכל.סהר אתה אדיר. חבל שלא יוצא לי לשוחח איתך וללמוד ממך (;
מנסה כל פעם ללמוד יותר. כבר הבנתי שהabc לא טוב לי ואני צריך להחליף תוכנית לab. רק שבab אתה מפספס הרבה תרגילים. לגביי תזונה אני משתדל. לא תמיד רעב זה קשה. והאוכל כבר ממש מגעיל לי לצערי אסי תוכל לפרט לי איזה סייקל ראשון אתה עושה ? אפילו בפרטי. ממש תודה
הסייקל שהוא רשם פה זה לא הרבה זה סייקל ראשון רגיל והדיבול זה בכדוריםפששש המון. שניהם בזריקה ?
זה הקטע הקל, בטח יש לך חברים שאתה מתאמן אתם והם קצת מעורבבים בזה תשאל אותם.אני לא יודע מאיפה. לא יודע איך. לא יודע ממי.
וקראתי. קל להבנה קשה לביצוע
אני חושב שמתגברים בסופו של דבר על הפחד הזה וזה ניהיה קלוואלק. (; בעיה לא מסוגל להזריק לעצמי