הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תזונה לפני אימון

• פותח/ת השרשור lironb
  • פורסם בתאריך

lironb

משתמש מתחיל
25
2
נק' מוניטין:
2
25
2
היי

אני מבצעת כשעה אירובי בבוקר 9:00 ( 75-80% דופק ) ולאחר מכן כשעה אימון כוח.

הייתי שמחה לדעת מה אני יכולה לאגול כחצי שעה לפני האימון והאם יש צורך לאכול משהו אחרי שאני מסיימת את השעה של האירובי?

תודה רבה
לירון

זה די תלוי במה את אוכלת ברוב היום, בעיקרון הייתי ממליץ על שייק חלבון עם פרי (אם יש) או פריי ואיזה יוגורט.
אין צורך לאכול בין לבין

מה שבעיקר חשוב זה שתאכלי, כי אימון אחרי הצום של הלילה לא מומלץ. מה בידיוק לאכול זה שאלה של מה את צריכה לאכול בכל היום - העיקר שתגיעי לערכים שלך, איך ומתי לא כל כך חשוב

מה שבעיקר חשוב זה שתאכלי, כי אימון אחרי הצום של הלילה לא מומלץ. מה בידיוק לאכול זה שאלה של מה את צריכה לאכול בכל היום - העיקר שתגיעי לערכים שלך, איך ומתי לא כל כך חשוב

אבל לדוגמה לתקוע על הבוקר 150 גרם חזה עוף עם 2 כוסות פסטה וסלט עם טחינה לא יעשה טוב חצי שעה לפני אימון..
לדעתי עדיף משהו קליל כמו כמה תמרים/1-2 בננות ויוגורט..

אם את.מתאמנת בבוקר תבני את התפריט לפי היום שלך.

נגיד אתמתאמנת ב7 קומי ב6 פרוסת לחם קל עם כף גבינה וצאי למכון..
אם זה מרגיש לך רע קומי לפני 6

יוגורט עם כף סילן גם טוב.
שוב לפי התפריט

אבל לדוגמה לתקוע על הבוקר 150 גרם חזה עוף עם 2 כוסות פסטה וסלט עם טחינה לא יעשה טוב חצי שעה לפני אימון..
לדעתי עדיף משהו קליל כמו כמה תמרים/1-2 בננות ויוגורט..
זה כבר שאלה של הרגלים, בגלל זה אמרתי העיקר שתאכל. מה היא תאכל שתבחר בעצמה. אני בטוח שאפילו כאן בפורום אתה תוכל למצוא אנשים שאין להם בעיה לאכול חזה עוף עם אורז ב6 בבוקר לפני אימון. מה שחשוב זה הערכים בסוף היום, אם עושים אימון בבוקר חשוב לאכול, לא באמת חשוב מה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית