הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מגנזיום לא מספיק מה עושים ?

Eran Elimelech

משתמש מתחיל
155
1
נק' מוניטין:
1
155
1
5-4 פעמים בשבוע
שלום רב,

אני כרגע בתוכנית מסה מאוד אינטסיבית,
ולהרגעת השרירים בלילה אני לוקח מגנזיום ציטראט של סולר , 2 כדורים ( 400 מ"ג) לפני השינה.

וזה אומנם מקל אבל לא ממש עוזר ולפיכך מרוב רגישות השרירים יש לי בעיות שינה,

האם אני יכול לשלב תוסף שונה עם המגנזיום ? או לקחת משהו אחר במקום ?

כרגע בשביל באמת להרגיע את השרירים ולהרדם במצבי קיצון אני לוקח גם 2 כדורי אדוויל בשביל להקל על הגוף .

אשמח לעזרה

• פותח/ת השרשור
10:00 - 2 ביצים + חצי קוטג \ לחילופין טוסט עם 2 פרוסות לחם וגבינה צהובה 9 אחוז וחצי קוטג ומלפפון ירוק
12:00 - בננה ( או 2 )
13:30 - 10 כפות אורז בלסמי + שניצל טבעול גדול או 2 יח' המבורגר טבעול ( סביבות 25 גרם חלבון )
15:30 3-4 תמרים + קראטין
16:00 - אימון
17:30-1800 - גיינר של מאס עלית
19:00 - אם לא אכלתי ביצים בבוקר 2 ביצים וחצי קוטג, אם אכלתי ביצים אז בדרך כלל 5 כפות אורז עם שניצל טבעול ( אם אני רעב )
21:00 - מנשנש 2-3 עוגיות קטנות
ולקראת השניה 2 כדורי מגנזיום אימון אצלי לוקח סביבות שעה וחצי ובטן עוד 20 ד
אני מתאמן בעצימות גבוהה בתוכנית מאסה
ABXABXAB ..... שהאימונים מחולקים ל :

A : חזה ( 4 תרגילים ) + רגלים ( 4 תרגילים ) + יד אחורית ( 3 תרגילים )
B : גב ( 4 תרגילים ) + כתפיים ( 4 תרגילים ) + יד קדמית ( תרגילים) ואני בקצב של גדילה של סביבות 1.2 קילו מסת שריר לשבועיים

כמה יוצא הכל ביחד מבחינת הערכים? ומה הגבוהה והמשקל שלך ואחוז שומן? תכנית כזו היא יותר לא טובה מכיוון שאין פה מנוחה לגוף - הגוף יגדל ויתחזק במונוחה ללא מנוחה מספקת לא יהיו תוצאות תכניות ab עושים 4 פעמים בשבוע כדי לתת לגוף את המנוחה הנידרשת

כמה יוצא הכל ביחד מבחינת הערכים? ומה הגבוהה והמשקל שלך ואחוז שומן? תכנית כזו היא יותר לא טובה מכיוון שאין פה מנוחה לגוף - הגוף יגדל ויתחזק במונוחה ללא מנוחה מספקת לא יהיו תוצאות תכניות ab עושים 4 פעמים בשבוע כדי לתת לגוף את המנוחה הנידרשת
אפשרי לעשות גם 5 פעמים בשבוע.

אפשרי גם 6 אבל בחלוקה שונה לדוגמה של abc אוו של abcde
אבל בטח ובטח לא שלab אתה לא נותן לשריר זמן לנוח ביכלל

• פותח/ת השרשור
Calories 1618
Fat 122.5 g
Fiber 15.3 g
Carbs 154.1 g
Sodium 2536 mg
Protein 120.7 g

+ קצת עוגיות + 2 בננותת ביום אני מניח שאני מגיע ל 1750 קלוריות ביום

כמו כן אני שותה ממוצע של 2.5-3 ליטר ליום אני 180 , שוקל 79.1 עם 16.8 אחוזי השומן. אני חוזר לשאלה המקורית, השאלה איך אני יכול להקל על תפיסות השרירים כי המגנזיום לא מספיק לי
והגוף סופר רגיש ?

לזה לא קוראים מסה ... על נתונים כמו שלך את צריך להגיע ל 2500-2700 קלוריות ביום חלבון חייב לעלות ל 160 גרם פחמימה לפחות ל 350-300 תוריד את השומן ל50-70 אני ממליץ לך לקרוא מאמרים בפורטל קילוגרם
אם התפריט שציינת פה והתכנית האימונים שלך אני בספק שאתה לא ניפצעת עדיין .
כדורי מגנזיום לא יעזרו פה אלה שינוי של התפריט מיסודו ותכנית האימונים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית