הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה לאכול?

• פותח/ת השרשור Star
  • פורסם בתאריך

Star

משתמש פעיל
404
2
נק' מוניטין:
67
404
2
נמאס לי כבר מכל הבשר ,הכל נהיה מגעיל כל יום תחקיר חדש על הבשר שלא שומרים בקירור ,הצורה שמביאים אותו לסופר ,אי אפשר לסמוך על אף אחד . אני כבר הפסקתי לאכול בשר שבוע בערך וואלה מרגיש טוב
.
אבל מרוב שאני חרד עכשיו הגיע מחקר על זה שלא בריא לאכול טונה כי יש בזה כספית שגורם לבעיות זיכרון ועוד כמה בעיות בגוף האדם ,ועוד מחקר על זה שביצים מכילים חומרים רעילים שלא צריכים להיות בביצים!

אז אני שואל אתכם ,אתם מאמינים לכל זה?ומה אפשר לאכול?

נמאס לי כבר מכל הבשר ,הכל נהיה מגעיל כל יום תחקיר חדש על הבשר שלא שומרים בקירור ,הצורה שמביאים אותו לסופר ,אי אפשר לסמוך על אף אחד . אני כבר הפסקתי לאכול בשר שבוע בערך וואלה מרגיש טוב
.
אבל מרוב שאני חרד עכשיו הגיע מחקר על זה שלא בריא לאכול טונה כי יש בזה כספית שגורם לבעיות זיכרון ועוד כמה בעיות בגוף האדם ,ועוד מחקר על זה שביצים מכילים חומרים רעילים שלא צריכים להיות בביצים!

אז אני שואל אתכם ,אתם מאמינים לכל זה?ומה אפשר לאכול?
הטונה בכספית לא תעשה כלום לקופסא אחת ביום.
תדרוש לראות את המחקרים ותראה אם הם שווים משהו.
מה גם, שכל מאכל אפשר להמציא שהוא רע ,אפילו בלי מאמץ

אני ממליץ לקנות בשר טרי .
בבשר טרי אין אפשרות להוסיף חומרים מרכים או מים .
מומלץ אם יש אפשרות לקנות בשר לא מוכשר ולהכשיר לבד במידת הצורך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית