הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הדרך הטובה ביותר "להמיס" את החלבון

• פותח/ת השרשור Dorv
  • פורסם בתאריך

Dorv

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
הולמס פלייס
קניתי חלבון של Dymatize בטעם בננה ולצערי לא כ"כ הולך לי להמיס אותו כמו שצריך. האם כדאי ומומלץ לשים קצת מיים חים בהתחלה כדי שימס ואז להוסיף את החלב/מיים? זה לא הורס בצורה כלשהי את הרכיבים?

בנוסף, הבנתי שדווקא מומלץ להוסיף חלב, כך זה יותר טעים. איך אני אמור להמיס את זה עם חלב? זה מה שעשיתי היום והכל נתקע לי למטה כמו גוש. האם לשים קודם את האבקה או את החלב/מיים?

אשמח לעצות וטיפים! חדש בתחום.

תודה

האבקות של דיימטייז מתערבבות לי בכוס עם כפית....איך לא הצלחת לערבב את זה?
אני שם מים על זה את האבה, לפעמים הפוך אף פעם לא היה לי בעיה.

להוסיף חלב מומלץ מסיבות של טעם וקלוריות, זה טעים יותר ויותר קלוריות

• פותח/ת השרשור
אולי שמתי יותר מדי אבקה? צריך למלא את הכוס מדידה עד הסוף, נכון?
ומה לגבי מיים חמים, זה יכול "להרוס" משהו שם?

השתמשתי בכמה עשרות ק"ג מהחלבון הזה, בחיים לא נתקלתי בבעית ערבוב.

שייקר ומים, זה כל מה שאתה צריך. כמובן שאפשר להשתמש גם בחלב.

מוזר באמת לשמוע..
בכל מקרה-שים קודם כל את המים\חלב ואז את האבקה+תקנה את השייקר עם הכדור בפנים-הוא יפרק לו את הצורה

מוזר , מעולם לא אירע לי מקרה זהה עם האפקה הזאת. אולי קיבלת אפקה תקולה , או שעבר כבר תאריך אחרון לשימוש ?

האבקה היחידה שאני זוכר שאיכשהו "נתקעה לי למטה" הייתה כשרה ושווה לתחת (מהזולות והלא מוכרות)..
אבל כל השאר התערבבו יופי, אפילו עם מים קרים (תמי4).
כמו שכבר אמרו, קודם מים/חלב ורק אז את האבקה, לסגור טוב ולנער כמה שיותר..

אני עכשיו משתמש בדיימטיז עלית והיא מתערבבת הרבה פחות טוב מהאופטימום שאני מערבב עם כפית.
קודם נוזל ולאחר מכן האבקה.

אני עכשיו משתמש בדיימטיז עלית והיא מתערבבת הרבה פחות טוב מהאופטימום שאני מערבב עם כפית.
קודם נוזל ולאחר מכן האבקה.

מסכימה, אני תמיד קונה את האופטימום ופעם ראשונה קניתי את הדמטייז גורמה ויש שם בעיית ערבוב נוראית....

אם נתקע לך גוש למטה, כנראה שאתה קודם כל שם את האבקה ואז את המים\חלב.
מניסיון, קודם שפוך את הנוזלים ואז את האבקה.
בנוסף, חלב אכן הופך את כל העסק לטעים יותר, אבל בגלל שחלב יותר סמיך ממים כל העסק מתערבב פחות טוב.
אני אישית שם 200 מ"ל מים קרים ולוגם את זה בדקה.

לדעתי, הסיבה העיקרית לבעיית הגושים שנוצרו אצלך היא שאתה שם סקופ חלבון בכוס רגילה, שמכילה כ200 מ"ל, ללא האבקה כמובן. או זאתה פשוט מוסיף מעט נוזלים.

בכל אופן- ממליץ לך להוסיף את האבקה לאחר שהנוזלים נמצאים בתוך הכוס, זה יכול לעזור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית