הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יציאה מחיטוב AD

omerh84

משתמש קבוע
1,411
485
נק' מוניטין:
1,467
1,411
485
שלום לכולם,

עד סוף החודש גג אני מתכנן בשעה טובה לסיים עם החיטוב.
לגבי יציאה לנטרלי - איך זה אמור להעשות? עלייה לנטרלי באותם המאקרואים של הAD משמע שומן וחלבון? או להוסיף פחמימות כבר בזמן היציאה לנטרלי?

@yogevnn @SweetBamba

תודה רבה:)

נערך לאחרונה:
בנייטרלי מומלץ לאכול לפחות 150 גרם פחמימה כדי לוודא שאתה יוצא מקיטוזיס.

*קח בחשבון שאתה תעלה במשקל בהתחלה הרבה יחסית כי אתה תעלה בנוזלים בגלל שתחזור לאכול פחמימות ונתרן וכו', זה מסתדר בסופו של דבר

• פותח/ת השרשור
ואת ההעלאה בפחמימות צריך להעלות ישר ל150 או בהדרגה? להישאר שבוע על ניטרלי דל פחמימה ואז להעלות לעוד שבוע נטרלי עם 150 פחמימה? איך זה אמור להתבצע?

לגבי נוזלים - ידוע, למרות שגם עכשיו אני אוכל הרבה נתרן יחסית (מלח שולחן וסוכרזית).

ביום שאתה מסיים החיטוב פשוט תאכל 150 גרם אין צורך במשחקים כל שהם.

בתאבון 😃

שבועיים לפחות בניטרלי, אם המשקל לא מתאזן (נשאר זהה) אז תמשיך עוד נייטרלי אל תקפוץ למסה ישר בכוח

• פותח/ת השרשור
כמובן שאני אחכה כמה שצריך. רק לאחר שבמשך שבוע המשקל יישאר זהה אני אתחיל מסה. SS סבב שני בכל הכוח:)

תודה רבה 😃

בספר של לייל , הוא ממליץ לעלות כל יום ב 20-30 גרם פחמימה שיבואו מירקות.

אני למשל אחרי העמסה העליתי ישר לנייטרלי עם 100 פחמימה וככה הייתי שבועיים , ריבאונד לא היה..

שתצא לנייטרלי כדי לך לקחת שבועיים שבראשון תהיה על 100 גרם בשני 150 גרם ומאז תעלה 20גרם כל יום עד ל250 לשבועיים ומשם צא לדרך...(זה במידה ותרצה לעשות את זה הכי יפה שאפשר) .

• פותח/ת השרשור
אין לי בעיה עם ספיחת נוזלים, לא מעניין אותי. הנוזלים יגיעו ככה או ככה ולא משנה איך אני אעשה את זה - הם יאוזנו.
גם ככה אני מתחיל לצרוך קריאטין מיד עם הכניסה לניטרלי אז הנוזלים יזרמו אליי כמו לספוג.

הדבר היחיד שמעניין אותי זה הריבאונד, לצמצם אותו כמובן עד כמה שאפשר.

ההגיון אומר לי שבניטרלי - לא משנה ממה מורכבת התזונה (ולא ניכנס עכשיו לויכוח על סוכר לבן!) אני לא אעלה בשומן.
הדבר היחיד שרציתי לדעת הוא המאקרו, כלומר על כמה פחמימה להיות ולאורך כמה זמן.

אני כנראה אעשה את היציאה לניטרלי לאורך שלושה שבועות, רק כדי להיות בטוח. שבוע ראשון לאט לאט אעלה פחמימות עד שאגיע לניטרלי, ואז לאט לאט אוריד שומנים ואעלה עוד פחמימות. שבוע ראשון זה יהיה העלאה מתונה עד 150 גרם, אחכ למשך שבוע עוד העלאה ל-200, ואז עוד העלאה עד ניטרלי שמורכב מ-2 גרם חלבון לק"ג, 1 גרם שומן לק"ג וכל השאר פחמימה, עד לניטרלי כמובן, כך שביציאה מהניטרלי יישאר לי רק להוסיף פחמימות ופיניטו לה-קומדיה ;-)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית