הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 107.5 KG סרטון שהעלתי

• פותח/ת השרשור nivoni
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
כן ברור לי ללא ספק שזה משקל קל, וממש לא נחשב מהמשקלים הכבדים או אפילו קרוב לזה.
אני לאט לאט לומד את הטכניקה, נכון שהטכניקה מצוינת, אני לא יקנה חגורה לגב לעולם אחרי שקראתי את המאמר בקילוגרם, לכן הגב שלי ישר פלטה, שומר על טכניקה מושלמת, ולאט ובזהירות אני גם יגיע ל-200+

יש לציין שאני כרגע בתקופת דל פחמימה, זהו אימון אחרי 5 ימים דלים פחמימות, אני על מאזן שלילי

ולכן אני מרוצה , העיקר שאני לא הורס לעצמי את הגב, וימשיך עם טכניקה מצוינת וככה באמת אחרי מאסה הבאה אני שואף ל-200+

תודה גבר עוד תגובות על הדדליפט?

זה גם נראה כאילו אתה נזהר מידי אולי זה כי אתה מנסה להתרכז בטכניקה.
יכול להיות שאני טועה בגלל זווית הצילום אבל נדמה שהידיים לא ישרות עד הסוף..
סה"כ טכניקה נראית בסדר נדמה שאתה עוצר את הנשמה במהלך הסט

107 זה לא המון.. זה משקל שהגעתי תוך חודש..

אבל יפה!

ו...? גבר.

לגבי הסרטון, טכניקה טובה, רק בירידה אפשר לשפר, תנסה לרדת יותר מהר, ולא כואבות לך הברכיים אחרי האימונים? המוט פוגע לך בברכיים בירידה, תנסה לקחת טיפה את המוט יותר קדימה אחרי הנעילה בירידה כדי שלא יפגע.

• פותח/ת השרשור
למה אחיזה משולבת במשקל כזה ?
בחימום אני עושה אחיזה רגילה, ובמשקל עבודה אני כבר עובד על האחיזה משולבת לעתיד, אני משנה גם כל פעם את האחיזה המשולבת(פעם ימין כלפי חוץ ופעם שמאל) ככה נוח לי.. למה זה לא טוב?

זה גם נראה כאילו אתה נזהר מידי אולי זה כי אתה מנסה להתרכז בטכניקה.
יכול להיות שאני טועה בגלל זווית הצילום אבל נדמה שהידיים לא ישרות עד הסוף..
סה"כ טכניקה נראית בסדר נדמה שאתה עוצר את הנשמה במהלך הסט
לא אני דווקא לא עוצר נשימה לוקח הרבה נשימות ונשיפות שאני מוציא אוויר

ו...? גבר.

לגבי הסרטון, טכניקה טובה, רק בירידה אפשר לשפר, תנסה לרדת יותר מהר, ולא כואבות לך הברכיים אחרי האימונים? המוט פוגע לך בברכיים בירידה, תנסה לקחת טיפה את המוט יותר קדימה אחרי הנעילה בירידה כדי שלא יפגע.

כן יש לי כאב קל בבירכיים, אבל מה הכוונה לקחת את המוט קדימה, בדדליפט המוט לכל אורך התרגיל צמוד לרגליים, איך אני פתאום כשאני צריך לעבור את הברך אני ייקח אותו קדימה?

גם המשקל שאתה עושה זה בכלל לא המון...

אחלה טכניקה, עכשיו הגיע הזמן להפציץ במשקלים ( פותח האשכול < )

כן נפציץ לאט לאט, עוד מעט מסה ואז המשקלים יעופו

תודה לכולם חברים

קשה לתת ביקורת מלאה מהזווית הזו, אבל סה"כ נראה לא רע. מה לשפר:
לפני כל חזרה קח הרבה אוויר, תחזיק בפנים ותוציא אותו רק אחרי שהמוט נח שוב על הריצפה
בירידה תכופף את הברכיים רק אחרי שהמוט עובר אותן (לנעול אותן למעלה בקצה, וכשמתחילה הירידה רק להוציא אותן מנעילה)
בנעילה תעמוד. אל תשען לאחור (יוצר פשיטת יתר בגב)
צלם מזווית יותר טובה, תשתמש בפוסט הזה: https://www.lbs.co.il/threads/46/#post-532516

• פותח/ת השרשור
אחלה טכניקה, נראה שהלך לך בקלות.
כן האחרונה טיפה הייתה קשה. תודה
קשה לתת ביקורת מלאה מהזווית הזו, אבל סה"כ נראה לא רע. מה לשפר:
לפני כל חזרה קח הרבה אוויר, תחזיק בפנים ותוציא אותו רק אחרי שהמוט נח שוב על הריצפה
בירידה תכופף את הברכיים רק אחרי שהמוט עובר אותן (לנעול אותן למעלה בקצה, וכשמתחילה הירידה רק להוציא אותן מנעילה)
בנעילה תעמוד. אל תשען לאחור (יוצר פשיטת יתר בגב)
צלם מזווית יותר טובה, תשתמש בפוסט הזה: https://www.lbs.co.il/threads/46/#post-532516
תודה רבה לקחתי לצומת ליבי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית