הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

nattyko212

משתמש מתחיל
217
12
נק' מוניטין:
33
217
12
עד עכשיו הייתי משתמש בjack3d הייתי לוקח 2 סקופים ליפני אימון עכשיו אני רוצה לנסות את הc4 רציתי לדעת מה האבדל בנהם וכמה לקחת מהc4

c4 חלש ביותר אחי אני הזמתי ד"ר הייד ...שמעתי משהו טוב ...עם כבר אתה הולך על משו שיש פה אז extreme shock
יותר טוב מהc4

• פותח/ת השרשור
C4 לא להיט לך על pre jym שהוא אשש אוו כדורי קפאין

c4 חלש ביותר אחי אני הזמתי ד"ר הייד ...שמעתי משהו טוב ...עם כבר אתה הולך על משו שיש פה אז extreme shock
יותר טוב מהc4

n
אחרי שניסיתי אותו נכון הוא באמת לא חזק בימיוחד
מצד שני לא יודע איך להסביר את זה או כזה משחרר לי את השרירים הרבה יותר קל לי לזוז/להיתאמן אחרי שאני לוקח אותו גם עם הוא לא הכי מעורר S:
יכול להיות שזה ביגלל קריאטין שיש בוא? אף פעם לא לקחתי קריאטין
בכל מקרה נישאר עוד איזה 20 מנות שאסיים אנסה את מה שאמרתם

n
אחרי שניסיתי אותו נכון הוא באמת לא חזק בימיוחד
מצד שני לא יודע איך להסביר את זה או כזה משחרר לי את השרירים הרבה יותר קל לי לזוז/להיתאמן אחרי שאני לוקח אותו גם עם הוא לא הכי מעורר S:
יכול להיות שזה ביגלל קריאטין שיש בוא? אף פעם לא לקחתי קריאטין
בכל מקרה נישאר עוד איזה 20 מנות שאסיים אנסה את מה שאמרתם
אצלי אחרי כל פריוורארקאוט יש את ההרגשה של חוסר תחושה כזו בשרירים ושאני יכול להיתאמן לנצח, לא כזה טוב כי אתה יכול בטעות לפצוע את עצמך עקב אימון יתר

• פותח/ת השרשור
אצלי אחרי כל פריוורארקאוט יש את ההרגשה של חוסר תחושה כזו בשרירים ושאני יכול להיתאמן לנצח, לא כזה טוב כי אתה יכול בטעות לפצוע את עצמך עקב אימון יתר

לקחתי רק את הc4 ואת הjack3d הגק נתן לי אנרגיות מטורפות לקחתי אותו חצי שעה ליפני אימון ופשוט לא יכלתי לשבת כל החצי שעה כמו ילד מפגר הולך מצד לצד מחפש איך להעביר תזמן XD
בכל מקרה אני אנסה את ה pre jym שיגמר לי הc4 תודה על התגובות

אני משתמש כרגע ב-C4 בפעם המי יודע ואני באמת לא מרגיש משהו מיוחד איתו. גם הג'אק הישן עם המרכיב המסוכן לא הרגשתי, משום מה התוספים האלה לא משפעים עליי-3 שעות אחרי אוכל וחצי שעה לפני אימון על בטן ריקה ונאדה.

הזמנתי את התוסף של מאסלפראם אסולט מחכה לנסות אותו, נעדכן.

• פותח/ת השרשור
אני משתמש כרגע ב-C4 בפעם המי יודע ואני באמת לא מרגיש משהו מיוחד איתו. גם הג'אק הישן עם המרכיב המסוכן לא הרגשתי, משום מה התוספים האלה לא משפעים עליי-3 שעות אחרי אוכל וחצי שעה לפני אימון על בטן ריקה ונאדה.

כמה סקופים אתה לוקח כל פעם?

היה לי אותו בעבר. אחלה דבר, ירדתי ממנו כי הוא לא נתן לי לישון בלילה. גם היה עושה לי כמו תחושת זרמים בעור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית