נק' מוניטין:
33
- 217
- 12
עד עכשיו הייתי משתמש בjack3d הייתי לוקח 2 סקופים ליפני אימון עכשיו אני רוצה לנסות את הc4 רציתי לדעת מה האבדל בנהם וכמה לקחת מהc4
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
C4 לא להיט לך על pre jym שהוא אשש אוו כדורי קפאין
c4 חלש ביותר אחי אני הזמתי ד"ר הייד ...שמעתי משהו טוב ...עם כבר אתה הולך על משו שיש פה אז extreme shock
יותר טוב מהc4
אצלי אחרי כל פריוורארקאוט יש את ההרגשה של חוסר תחושה כזו בשרירים ושאני יכול להיתאמן לנצח, לא כזה טוב כי אתה יכול בטעות לפצוע את עצמך עקב אימון יתרn
אחרי שניסיתי אותו נכון הוא באמת לא חזק בימיוחד
מצד שני לא יודע איך להסביר את זה או כזה משחרר לי את השרירים הרבה יותר קל לי לזוז/להיתאמן אחרי שאני לוקח אותו גם עם הוא לא הכי מעורר S:
יכול להיות שזה ביגלל קריאטין שיש בוא? אף פעם לא לקחתי קריאטין
בכל מקרה נישאר עוד איזה 20 מנות שאסיים אנסה את מה שאמרתם
אצלי אחרי כל פריוורארקאוט יש את ההרגשה של חוסר תחושה כזו בשרירים ושאני יכול להיתאמן לנצח, לא כזה טוב כי אתה יכול בטעות לפצוע את עצמך עקב אימון יתר
אני משתמש כרגע ב-C4 בפעם המי יודע ואני באמת לא מרגיש משהו מיוחד איתו. גם הג'אק הישן עם המרכיב המסוכן לא הרגשתי, משום מה התוספים האלה לא משפעים עליי-3 שעות אחרי אוכל וחצי שעה לפני אימון על בטן ריקה ונאדה.
הזמנתי את התוסף של מאסלפראם אסולט מחכה לנסות אותו, נעדכן.
אני משתמש כרגע ב-C4 בפעם המי יודע ואני באמת לא מרגיש משהו מיוחד איתו. גם הג'אק הישן עם המרכיב המסוכן לא הרגשתי, משום מה התוספים האלה לא משפעים עליי-3 שעות אחרי אוכל וחצי שעה לפני אימון על בטן ריקה ונאדה.
הזמנתי את התוסף של מאסלפראם אסולט מחכה לנסות אותו, נעדכן.