עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמו בGTA?🤣.
עכשיו, המסקנה היא : תחייה בכייף כפי יכולתך בלי לדפוק חשבון.
וכמובן,לעבור על החוק,או לפגוע ישירות בזולת.
.
עשיתי צבא ואני מתחרט על כך לגמרי, זו אחת הטעויות הכי גדולות שעשיתי בחיים.
שוב, פספסתם את הנקודה : אתמצת את זה כך : גם אם יש לך ילדים, רכוש, וכבוד רב, לאחר שתלך מהעולם, בדיוק באותה שניה, לך זה כבר לא משנה. לא הילדים, לא הרכוש, כסף, ו u name it לכן, אין מה להשקיע בעולם הכל יהיה חסר חשיבות וערך לאחר מותך. יש מבינים ?
רוב האנשים חיים בהדחקה שהם לא ימותו, ויחיו לנצח. אז.. זה לא יקרה.
וכמובן, בלי אבסורדים של לעבור על החוק, או לפגוע ישירות בזולת.
תודה.
אתה יכול להסביר לי מה ההבדל בין פגיעה ישירה באדם שעומד מולך(בלי עבירה על החוק) לבין פגיעה בבן אדם שיוולד עוד 100 שנה?עשיתי צבא ואני מתחרט על כך לגמרי, זו אחת הטעויות הכי גדולות שעשיתי בחיים.
שוב, פספסתם את הנקודה : אתמצת את זה כך : גם אם יש לך ילדים, רכוש, וכבוד רב, לאחר שתלך מהעולם, בדיוק באותה שניה, לך זה כבר לא משנה. לא הילדים, לא הרכוש, כסף, ו u name it לכן, אין מה להשקיע בעולם הכל יהיה חסר חשיבות וערך לאחר מותך. יש מבינים ?
רוב האנשים חיים בהדחקה שהם לא ימותו, ויחיו לנצח. אז.. זה לא יקרה.
וכמובן, בלי אבסורדים של לעבור על החוק, או לפגוע ישירות בזולת.
תודה.
יש הבדל בין מניעת לידה לבין הריגה והוכחה לזה זה שמותר לבצע הפלה אבל אסור לרצוח תינוק ביום שהוא נולד.שמע, פגיעה עתידית, לא נחשבת. ראה ערך " הפלות " מותר לבצע הפלות, נקודה.
רא ערך " שפיכת זרע " וכו..
אני מקדש את חיי , ואת איכותם ע"פ חיי האנשים שיחיו בעתיד. הם לא חשובים ולא קיימים כעת על מנת לקדשם או בכלל לדון בזה.
כיום, מדענים, ממציאים וכו, לא נחשדים באלתרואיזם יתר, הם עושים זאת מתאוות ממון גרידא.
לגבי ילדים, נכדים. לא עשיתי את הטעות הזאת ושמח על כך.
א. היו לדורות הקודמים מספיק דרכים להרוס את כדור הארץ ולא התכוונתי לדורות הרחוקים אלא לדורות של לפני 50-100 שנההדורות שקדמו לנו , לו רק יכלו היו מכלים את המשאבים. להם לא היה הידע הטכנולוגי איך לנצל ולהוציא דברים מכדוה"א, ולא היו להם את הצרכים שאנו כיום צורכים, ומשתמשים הן טכנולוגית, והן באורח החיים. היום לכל משפחה כמעט יש מכוננית, מחשבים, צריכת חשמל ומוצרים מבוססי נפט גבוהה.
לכן, הדורות הקודמים אינם דוגמא.
סתם לידע, איך אתה מתכנן "להרוס את העולם"?
שמע אם אתה באמת חושב ככה אז זה כנראה לטובה שאתה לא רוצה ילדים..אתה מציג את זה באור אישי ומגוחך. אינני מתכוון להרוס את העולם ואין גם באפשרותי לבצע זאת.
מה שטענתי הוא שתשתמש בכל מה שהעולם מציע לך,לצרכיך ואל תדפוק חשבון.
אם הינך אוכל בשר תאכל חופשי, תצרוך חשמל , דלק, ומשאבים שונים ללא שום חשבון או ייסורי מצפון.
מסכים עם זה ? תיהנה.
לגבי ילדים, נכדים. לא עשיתי את הטעות הזאת ושמח על כך.