הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מעניין אותי הדורות הבאים.

• פותח/ת השרשור xytkhi
  • פורסם בתאריך
איפה אתה רואה שאנשים דואגים?אנשים דואגים יותר לאייפון שלהם מאשר להתחממות כדור הארץ

הדיון הזה לא כזה רלוונטי כי אין יותר מידי מקרים שאנחנו מוותרים על משהו בשביל לשמור על כדור הארץ, זאת לא איזה דילמה מרכזית או משהו...
בכל מקרה לי ממש לא אכפת מה קורה אפילו שניה אחרי שאני ימות כי אני לא יהיה פה בשביל לראות או בכלל לדעת שזה קורה, אז לא ממש אכפת לי.

• פותח/ת השרשור
עשיתי צבא ואני מתחרט על כך לגמרי, זו אחת הטעויות הכי גדולות שעשיתי בחיים.

שוב, פספסתם את הנקודה : אתמצת את זה כך : גם אם יש לך ילדים, רכוש, וכבוד רב, לאחר שתלך מהעולם, בדיוק באותה שניה, לך זה כבר לא משנה. לא הילדים, לא הרכוש, כסף, ו u name it לכן, אין מה להשקיע בעולם הכל יהיה חסר חשיבות וערך לאחר מותך. יש מבינים ?

רוב האנשים חיים בהדחקה שהם לא ימותו, ויחיו לנצח. אז.. זה לא יקרה.

עכשיו, המסקנה היא : תחייה בכייף כפי יכולתך בלי לדפוק חשבון.
וכמובן, בלי אבסורדים של לעבור על החוק, או לפגוע ישירות בזולת.

תודה.

• פותח/ת השרשור
איש , אני לא מושפע מהמשחק הזה 😆
שם הם שודדים, ומבצעים לא מעט מריעין בישין. זה כבר מוגזם ועובר על החוק.

נתתי לך מוניטין על זה חחח

תודה.

שוב, פספסתם את הנקודה : אתמצת את זה כך : גם אם יש לך ילדים, רכוש, וכבוד רב, לאחר שתלך מהעולם, בדיוק באותה שניה, לך זה כבר לא משנה. לא הילדים, לא הרכוש, כסף, ו u name it לכן, אין מה להשקיע בעולם הכל יהיה חסר חשיבות וערך לאחר מותך. יש מבינים ?

תודה.

תודה.
אתה יכול להסביר לי מה ההבדל בין פגיעה ישירה באדם שעומד מולך(בלי עבירה על החוק) לבין פגיעה בבן אדם שיוולד עוד 100 שנה?
חוץ מזה שאם כולם היו עושים ככה לא היית יכול לחיות כיום כי היו הורסים את העולם כבר לפני חמישים שנה(או מאה אלף) ואם כלמה שאתה רוצה לעשות זה רק דברים שישרתו אותך בחיים הקצרים שלך ולא לעשות שום דבר שישאר לעתיד אני די מרחם עליך. תסתכל על כל המדענים, הממציאים, הפילוסופים וכו׳ שבחיים שלהם חשבו לא רק על מה לעשות בשביל לקדם את עצמם ועד ימינו זוכרים אותם. לדעתי זה פי מיליון יותר חזק מאדם שכל החיים שלו עשה רק דברים בשביל לקדם את עצמו ואחרי המוות שלו אפילו לנכדים שלא לא אכפת מזה שהוא היה חי(לא שאני אומר שאתה כזה)

• פותח/ת השרשור
שמע, פגיעה עתידית, לא נחשבת. ראה ערך " הפלות " מותר לבצע הפלות, נקודה.
רא ערך " שפיכת זרע " וכו..

אני מקדש את חיי , ואת איכותם ע"פ חיי האנשים שיחיו בעתיד. הם לא חשובים ולא קיימים כעת על מנת לקדשם או בכלל לדון בזה.

כיום, מדענים, ממציאים וכו, לא נחשדים באלתרואיזם יתר, הם עושים זאת מתאוות ממון גרידא.

לגבי ילדים, נכדים. לא עשיתי את הטעות הזאת ושמח על כך.

שמע, פגיעה עתידית, לא נחשבת. ראה ערך " הפלות " מותר לבצע הפלות, נקודה.
רא ערך " שפיכת זרע " וכו..

אני מקדש את חיי , ואת איכותם ע"פ חיי האנשים שיחיו בעתיד. הם לא חשובים ולא קיימים כעת על מנת לקדשם או בכלל לדון בזה.

כיום, מדענים, ממציאים וכו, לא נחשדים באלתרואיזם יתר, הם עושים זאת מתאוות ממון גרידא.

יש הבדל בין מניעת לידה לבין הריגה והוכחה לזה זה שמותר לבצע הפלה אבל אסור לרצוח תינוק ביום שהוא נולד.
אבל לגרום למוות או לפגיעה משמעותית בחיים של אנשים ולהצדיק את זה בזה שהם לא נולדו זה בריחה מאחריות, אם אתה לא רוצה לעשות ילדים בעיה שלך אבל להגיד על הזין שלי ולעשות מה שבראש שלך זה כבר בעיה של כולנו. ואני לא אומר שצריך ללא לגעת במכוניות ולהפסיק לייצרא חשמל ולחיות במערות אבל התחשבות מסוימת חייבת להיות, כי בלי ההתחשבות הזאת מקרב הדורות הקודמים לא היית יכול לחיות כרגע. אז נכון, אי אפשר לשלוט בהתנהגות של הדור הקודם, אבל בהתנהגות שלך עצמך אתה יכול לשלוט

• פותח/ת השרשור
הדורות שקדמו לנו , לו רק יכלו היו מכלים את המשאבים. להם לא היה הידע הטכנולוגי איך לנצל ולהוציא דברים מכדוה"א, ולא היו להם את הצרכים שאנו כיום צורכים, ומשתמשים הן טכנולוגית, והן באורח החיים. היום לכל משפחה כמעט יש מכוננית, מחשבים, צריכת חשמל ומוצרים מבוססי נפט גבוהה.
לכן, הדורות הקודמים אינם דוגמא.

הדורות שקדמו לנו , לו רק יכלו היו מכלים את המשאבים. להם לא היה הידע הטכנולוגי איך לנצל ולהוציא דברים מכדוה"א, ולא היו להם את הצרכים שאנו כיום צורכים, ומשתמשים הן טכנולוגית, והן באורח החיים. היום לכל משפחה כמעט יש מכוננית, מחשבים, צריכת חשמל ומוצרים מבוססי נפט גבוהה.
לכן, הדורות הקודמים אינם דוגמא.
א. היו לדורות הקודמים מספיק דרכים להרוס את כדור הארץ ולא התכוונתי לדורות הרחוקים אלא לדורות של לפני 50-100 שנה
ב. זה שלא הייתה להם יכולת כמו שלנו להרוס את כדור הארץ זה אומר שאם לנו יש יכולת אנחנו צריכים לעשות את זה?
ג. ״מה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך״ לדעתי מתאר את המצב הזה די טוב. אתה לא הייתה רוצה לחיות במקום מחורבן ולמות בגיל 7 מסרטן העור בגלל החור באוזון אז אני מאמין שאתה לא צריך לעשות את זה לנינים ש(אולי) יהיו לך בעתיד או לכל בן אדם עתידי

• פותח/ת השרשור
סתם לידע, איך אתה מתכנן "להרוס את העולם"?

אתה מציג את זה באור אישי ומגוחך. אינני מתכוון להרוס את העולם ואין גם באפשרותי לבצע זאת.
מה שטענתי הוא שתשתמש בכל מה שהעולם מציע לך,לצרכיך ואל תדפוק חשבון.
אם הינך אוכל בשר תאכל חופשי, תצרוך חשמל , דלק, ומשאבים שונים ללא שום חשבון או ייסורי מצפון.

מסכים עם זה ? תיהנה.

אתה מציג את זה באור אישי ומגוחך. אינני מתכוון להרוס את העולם ואין גם באפשרותי לבצע זאת.
מה שטענתי הוא שתשתמש בכל מה שהעולם מציע לך,לצרכיך ואל תדפוק חשבון.
אם הינך אוכל בשר תאכל חופשי, תצרוך חשמל , דלק, ומשאבים שונים ללא שום חשבון או ייסורי מצפון.

מסכים עם זה ? תיהנה.
שמע אם אתה באמת חושב ככה אז זה כנראה לטובה שאתה לא רוצה ילדים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית