הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בניית ראק וקניית מוט אולימפי+באמפר פלייטס

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
אז ככה בבסיס שאני נמצא בו כרגע אין מוט או ראק (אבל יש מעל 250 קילו פלטות) אז אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי קנייה של מוט אולימפי, לא חייב להיות הכי טוב וגם לא חייב להיות 220. העיקר אבל שיוכל לעמוד בעומסים ושלא ישבר לי מ200 קילו... בנוסף הפלטות שיש לי בבסיס הן לא עגולות אז אני מאמין שאם אני אעשה דדליפט איתן הן תשברנה, והן גם שוקלות 15 אז הן לא מספיק גבוהות אז אני חושב לקנות גם פשוט זוג באמפר פלייטס של קרוספיט של 5-10 קילו (פשוט כי אני מניח שזה יהיה זול יותר ונוח יותר מפלטות של 20. השאלה גם אם פלטות כאלה לבד לא ישברו לי מעומסים גדולים מדי? (כי הן היחידות שנוגעות בקרקע) ואם כן אז איזה משקל מינימלי לדעתכם צריך?

בנוסף לגבי בניית ראק. אני זוכר שהיו פה תכניות לעשות את זה בצורה זולה מישהו יכול לשלוח לי את זה? אני מחפש ממש מינימלי רק סטנד ואולי גם מוטות ביטחון... תודהמראש וסליחה על החפירה

• פותח/ת השרשור
פלטות 5 בטוח ישברו, 20 בטוח לא (עבות ממש). כמה רוצה להשקיע במוט?
רוצה להשקיע את המינימום הנדרש... אם יש מוט שישרוד נפילות של 300 קילו נגיד אז זה מספיק בשבילי.
מצידי שגם לא יהיה 2.20... פשוט משהו שאני אוכל להתאמן איתו פה בבסיס... אני מנזה לשים כמה שפחות על זה כי זאת בכל זאת משכורת של חייל

רוצה להשקיע את המינימום הנדרש... אם יש מוט שישרוד נפילות של 300 קילו נגיד אז זה מספיק בשבילי.
מצידי שגם לא יהיה 2.20... פשוט משהו שאני אוכל להתאמן איתו פה בבסיס... אני מנזה לשים כמה שפחות על זה כי זאת בכל זאת משכורת של חייל
אצלנו חמש אסור להפיל ככה שניראלי ש10 זה מינימום ו20 זה הכי כדאי.

אם הצלחות קטנות, כדאי לך לקנות זוג משטחי גומי רך כמו של גינות ילדים. זה גם ישמור לך על הציוד וגם יגביה לגובה צלחות אולימפיות וגם לא צריך לקנות זוג צלחות באמפר שבטוח לא יחזיקו מעמד. מוט טוב היה אפשר לקנות במחיר סביר (קניתי לפני שנה ותפו - תפו , מחזיק מעולה), תחפש את הפוסט הישן שלי שבו סיפרתי על קניית הציוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית