הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל חיטוב

• פותח/ת השרשור Allen
  • פורסם בתאריך

Allen

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
5
9
0
שלום , פעם שקלתי 100 קילו ואז ירדתי ל80 קילו דרך ריצות ואכילה נכונה . לאחר שהתגייסתי עליתי באיזה 7 קילו ועכשיו אני התחלתי חיטוב .
אני עם אחוז שומן דיי גבוה אני מעריך , ואני הולך לעשות במסגרת צבאית .. החדכ בצבא די סבבה .
יש לי כמה שאלות ,
אני בנתיים לוקח שייק חלבון בתור ארוחת בוקר ולקחתי גם אחד אחרי האימון , אז בימים שאני לא עושה אימון לא לקחת בערב ולהשתדל להגיע לכמות החלבון דרך אוכל ?

המדגית הביאה לי אתמול תוכנית fbw של 3 סטים ו12 חזרות על מרבית המכשירים וזה ניראה לי כמו תוכנית חאפרית , ואני לא יכול לעשות בערך את התוכנית fbw שבאתר קילוגרם כי אני לא יכול לעשות מקבילים ולא ניראה לי שיש מוט חופשי בחד״כ אז אני לא יודע בדיוק מה לעשות..

וכמה פעמים בערך אני צריך לעשות אירובי בשבוע בלי להעמיס יותר מדי על הגוף כי לא היה רשום בקילוגרם בחיטוב כמה פעמים לעשות אירובי בשבוע .

סליחה על החפירה ותודה מראש

1) אבקת חלבון נועדה לעזור לך להגיע לערכי חלבון שאתה צריך ביום, לא כל כך משנה אחרי אימון/ בבוקר/ בכל יום, אם אתה לא מצליח עם תזונה רגילה להגיע לכמות חלבון שאתה צריך (אצלך ממה שרשמת סביב 175 גרם חלבון ליום), אז תיקח אבקה כמה שצריך.
2) בתוכנית חיטוב מומלץ על תוכנית עם טווחי חזרות קטנים יותר, 6-8 לשריר גדול וסביב 10 לשריר קטן.
3) אירובי תמיד טוב לעשות לדעתי, בלי קשר לחיטוב או לא, שים לב שהוא לא מכניס אותך לגירעון גדול מידי, ואם כן תצמצם כמה שצריך עם אוכל, כמובן שאם זה ריצה צריך תוכנית מתאימה כדי למנוע פציעות, אבל אם זה אירובי של קרוס קאנטרי/ אופניים/ שחייה אם במקרה יש לכם בבסיס בריכה (חיל אוויר וכאלה), אין בעיה גם 4-5 פעמים בשבוע אימון של 20-40 דקות.

והכי טוב: http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/ קודם כל תקרא את זה, בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
אני אוהב לרוץ ואני משתגע אם אני עושה אירובי בחד״כ ,
יש איזה תוכנית שאתה ממליץ לי ?

אני אוהב לרוץ ואני משתגע אם אני עושה אירובי בחד״כ ,
יש איזה תוכנית שאתה ממליץ לי ?

תראה אחי בסוף מה שחשוב בחיטוב זה הגירעון הקלורי, ושיהיה בתזונה מספיק חלבון כדי למנוע פירוק שריר, עד א.ש די נמוך מה שרשמתי עובד טוב.
לגבי תוכנית זה כבר עניין של זמן פנוי שיש לך, אתה יכול לעשות FBW שלוש פעמים בשבוע ועוד 2-3 ריצות בחוץ, אתה יכול לעשות AB של 4 פעמים בשבוע בלי אירובי בכלל (לא ממליץ כי אירובי בלי קשר לחיטוב או לא זה מאוד מומלץ).
החלטה שלך איך לשלב את האימונים, רק שים לב שאם זה ריצה אתה בונה תוכנית אימונים מתאימה ומאוזנת ולא מתחיל פתאום לרוץ 3 פעמים בשבוע 7 ק"מ כל פעם כי זה כנראה יגרום לשברי מאמץ/ פציעה אחרת, ושוב, הכי חשוב זה הגירעון הקלורי בשילוב של מספיק חלבון!
Good Luck

Back
למעלה תחתית