עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה קריאטין קנית?אני אמנם עליתי מ88 ל90.7 קילו בשבועיים אבל אני לא בטוח אם התוסף משפיע .. האם יש דרך לבדוק זאת ? ואם הוא לא משפיע האם אפשר לקחת קריאטין מסוג אחר שיעזור ?
Universal creatine powder חצי קילואיזה קריאטין קנית?
גם במקרה של העמסה ?סבבה אז חכה עוד קצת, ההשפעה המלאה של קריאטין מתחילה לאחר 30 יום לערך, זה הזמן שלוקח לו להתמלא ב100%. המטרה שלו היא לספק לך אנרגיה זמינה כשאתה עושה פעילות. העליה במשקל היא נוזלים שמתווספים בגלל הקריאטין.
כבר אני עושה שבועיים העמסה אני ממחר עובר ל5 גרם כול יום רק אבל חוץ מזה רציתי לשאול אם יש תוסף תזונה שאני יכול לקחת (למטרת עלייה בכוח ומסת שריר ) במקרה וזה לא משפיע ? הקפצהאל תעשה העמסות.
5 גרם כל יום
הרבה תוספים,כבר אני עושה שבועיים העמסה אני ממחר עובר ל5 גרם כול יום רק אבל חוץ מזה רציתי לשאול אם יש תוסף תזונה שאני יכול לקחת (למטרת עלייה בכוח ומסת שריר ) במקרה וזה לא משפיע ? הקפצה
התכוונתי לדברים לא טבעייםהרבה תוספים,
חמאת בוטנים, טחינה , אגוזים וכו', הרבה קלוריות הרבה שומן וחלבון.
הוכח כבר ששימוש בסטרואידים גורם להיפרפלזיה בבני אדם?
למעשה ישנם שני מכאניזמים לגדילה של שריר:
- גדילה של כל תא שריר וסיב שריר אינדיבידואלי כתוצאה מעלייה בסינטזת החלבון הנגרמת מחומרים אנבוליים. מכאניזם זה נקרא היפרטרופיה. לסטרואידים אנבוליים/אנדרוגניים האפקט הגבוה ביותר הוא בהיבט הזה.
- היפרפלזיה היא יצירה של תאי וסיבי שריר חדשים. למרות שהיפרפלזיה של שריר לא הוכחה מעל לכל ספק מדעי כקיימת בבני-אדם ישנם מחקרים רבים המטילים באי-קיומה ספק רב. לדוגמא מחקר שהשווה בין קבוצת בקרה נקייה משימוש בסטרואידים לאחת בעלת שימוש ממוצע של כ-9 שנים (בסה"כ). קבוצת המשתמשים הראתה עלייה במספר גרעיני תאי השריר ונתח מסויים נוסף של סיבי שריר חדשים שנוצרו. אותם סיבים נוצרו ממה שמכונה Satelite cells - תאי שריר שאינם בוגרים.