הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר בעיה , לא בא לדעת אם אכלתי מספיק כמו בעבר.

• פותח/ת השרשור Ozel55
  • פורסם בתאריך

Ozel55

משתמש פעיל
519
64
נק' מוניטין:
324
519
64
היי ,

לא מבקש שתגידי לי אם אכלתי בסדר כמו פעמים קודמות , אני בא לפה לספר על הבעיה שלי אני חושב שיש לי בעיה ...
חשוב לציין שאני לא מתאמן , בזמן האחרון אני רעב רוב היום וחושב על השעות של האוכל שלי , אני אוכל בשעה 1 ושעה 7 בערב , אני פשוט משתוקק לשעות האלה רוב הזמן , אני אוכל בבוקר גם , הקטע הוא שאני ממש ממש ממש ממש ממש פוחד להשמין כמו שהייתי פעם , אני שוקל 60 גובה 1.74 , אני לא מתאמן כי אני לא יכול להירשם עכשיו למכון כושר בגלל שאני לא רוצה ללחוץ על ההורים עם הכסף וגם בגלל שאי אפשר לעשות הוראת קבע (שכל חודש יורד התשלום מהכרטיס) בלי שהמכון כושר תופס מסגרת ...

היום אכלתי ככה :

2 חטיפי אנרגיה של 98 קלוריות.
2 פריכיות עם קוטג 9% (2 כפיות).
נס קפה (2).

צהריים :

2 עגבניות + בצל + 2 מלפפונים חמוצים + 4 פרוסות לחם קל + 4 פרוסות פסטרמה.
לאחר מכן , כוס וחצי של פייבר ואן + כוס חלב.
25 ענבים.
נס קפה.

אני רעב ומחכה לערב אבל בערב אני גם יאוכל בטח משהו קטן ולא משביע ... אני לא יודע מה לעשות , רק אם ארשם למכון כושר אני אתחיל לאכול לפי תפריט למסה , אבל אני לא יכול להירשם גם כי אני לא רוצה ללחוץ על ההורים עם הכסף .....

האם יש מכון כושר שלא תופס מסגרת ועושה הוראת קבע ? שכל חודש יורד מהכרטיס הכסף ? או שאפשר לשלם במזומן כל חודש ? אם אני לא ארשם אני ממש פוחד שיקרה לי משהו ...

לא מבקש שתגידי לי אם אכלתי בסדר כמו פעמים קודמות , אני בא לפה לספר על הבעיה שלי אני חושב שיש לי בעיה ...
יש בעיה אבל הפיתרון פשוט :
1. במקום 2 חטיפי אנרגיה של 98 קלוריות כ"א, תאכל 4 של 49 קלוריות כ"א.
2. אם הנס קפה שאתה שותה הוא של "עלית", תעבור ל"ג'ייקובס".
3. את הבצל תחליף בבצל ירוק.
4. תשנה את סדר הארוחות.
5. תקבע תור לפסיכולוג.

אתה על one way ticket לאנורקסיה

תגיד לי אתה רציני?אני גם מטר 74 ,אני שוקל 63 ואני רזה אני נלחם עם עצמי לעלות במשקל ואוכל כמו קרנף,כל מה שכתבת אני אוכל רק לארוחת בוקר.
תתחיל לאכול ואל תרעיב את עצמך זה גרוע,תעקוב אחרי המשקל שלך אם אתה רואה שאתה עולה מהר תתאים את עצמך בהתאם מבחינת אוכל.
תאכל יותר ארוחות ביום אתה לא ביום כיפור!
ולגבי החדר כושר אם יש לך אפשרות תעשה לך חדר כושר קטן בבית,תקנה משקולות יד,מוט עם משוקלות,תשים עמוד מתח בחדר...כל מיני כאלה תעשה שכיבות שמיכה..אפשר להתחזק גם בלי מכון.

קח את מה שmars אמר לך, ועוד רבים אמרו לך כל פעם שפירסמת כאן.

אין שום בושה בללכת ליעוץ נפשי כזה או אחר כדי לטפל בבעית אכילה.

Back
למעלה תחתית