הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בעניין חיטוב

• פותח/ת השרשור Shugy
  • פורסם בתאריך

Shugy

משתמש מתחיל
210
7
נק' מוניטין:
13
210
7
שלום לכולם!
ממה שהבנתי בחיטוב צריכים להיות בגרעון קלורי של כ 200-500 קל'. ומצד שני אני קורא שצריכים להיות על מעט פחמימות, וזה קצת מתנגש לי. ולמה? כי כמות השומנים צריכה להיות כמשקל הגוף, דהיינו בקרה שלי 96 גר' בערך.

חלבונים- 2-2.5- דהיינו נגיד 230 גר' בערך. זה אומר שהגעתי ל 1688 קלוריות. נשארו לי עוד 1112 קלוריות להשיג מפחמימות שזה 278 גר' פחמימות. איך זה מסתדר?

לפי מה שרשמת אתה צורך 1688 + 1112 = 2800 קלוריות ביום? וזה אחרי הגירעון ?
זה יותר מידי , איך חישבת את זה ..

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכם, קראתי את המאמרים ולמדתי, כנראה שאני צריך לשנות את התפריט שלי.
אבל סתם ככה, גם עד עכשיו שאכלתי 2800 קלוריות ביום ירדתי בערך קילו בשבוע, אז אולי זה אומר שאני צריך להשאר כך?

זו אחת הסיבות ששומרים את הדל פחמימה לסוף חיטוב.
תמשיך מה שאתה עושה וככל שתתקדם בחיטוב תפחית בכמות הפחמימות. כשתגיע לרמת א"ש נמוכה כמות הפחמימה שלך מן הסתם תהיה מינמילית.

• פותח/ת השרשור
אז אם כרגע אני על 2800, כיצד צריכה להיות צורת הירידה בקלוריות? כל כמה זמן להוריד קלוריות וכמה קלוריות להוריד?

• פותח/ת השרשור
מישהו?
אם הייתי על 3200 קלוריות, עכשיו כמעט שבוע על 2800 בערך, האם לרדת בבת אחת ל- 1800? באיזו צורה אני אמור לרדת בקלוריות?

מישהו?
אם הייתי על 3200 קלוריות, עכשיו כמעט שבוע על 2800 בערך, האם לרדת בבת אחת ל- 1800? באיזו צורה אני אמור לרדת בקלוריות?
זה לא משנה על כמה היית, אתה צריך לרדת בערך 300 פחות מהנייטראלי

אתה אמור לכוון למאזן קלורי של מינוס 500 קלוריות. ירידה ממוצעת של חצי קילו בשבוע.
כל עוד זה קורה אל תשנה כלום בתפריט.
עבר שבוע ולא ירדת? אז אתה מוריד פרוסת לחם מהתפריט ובודק שוב כעבור שבוע.
ככל שתתקדם כמות הקלוריות תקטן ומאחר וכמות החלבון והשומן נקבעו מראש מרבית הירידה היא מהפחמימה.

הבנתי תודה.
יש בעיה לאכול גבינות שמנות בחיטוב?
מקוטג׳ 9% ועד שמנת של פעם 28%?
לפי הערכים של השמנת, אין הגיון לאכול את זה בחיטוב. זה כמעט רק שומן ולא ממקור איכותי.
אתה יכול לאכול פעם בשבוע כמה כפיות, אבל יותר מזה זה מיותר.
גם קוטג' 9% פחות מומלץ לעומת 5 או 3 אחוז, בעיקר בגלל שתוספת השומן באה על חשבון החלבון שאתה רוצה לקבל מהקוטג'

• פותח/ת השרשור
אוקיי.
שאלה נוספת ברשותכם.
אם כרגע אני על 200 פחמימות, יש עניין לעשות יום העמסה, או שהעמסה עושים רק כשהפחמימות יותר דלות?

העמסה עושים לאחר תקופה מסויימת בגרעון, תלוי כמות פחמימות, למרות שאני אישית לא הייתי עושה העמסות עם 200 גרם ובכלל גם לא הייתי מחטב על 200 גרם. תוריד קצת פחמימות ותעלה שומן. אני על ניטרלי ואני על 250 פחמימה, 200 זה באמת המון...

אפשר לשחק עם זה איך שאתה רוצה. 9 גרם פחמימה שווה ערך ל-4 גרם שומן. אני הייתי יורד ל-100-120 פחמימה.

• פותח/ת השרשור
כוונתי היא, אני יכול לאכול שומנים גם יותר ממשקל הגוף?
לצורך העניין אני שוקל כרגע 94, אני יכול לאכול 130 גרם שומן וכד'?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית