הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בעניין חיטוב

• פותח/ת השרשור Shugy
  • פורסם בתאריך

Shugy

משתמש מתחיל
210
7
נק' מוניטין:
13
210
7
שלום לכולם!
ממה שהבנתי בחיטוב צריכים להיות בגרעון קלורי של כ 200-500 קל'. ומצד שני אני קורא שצריכים להיות על מעט פחמימות, וזה קצת מתנגש לי. ולמה? כי כמות השומנים צריכה להיות כמשקל הגוף, דהיינו בקרה שלי 96 גר' בערך.

חלבונים- 2-2.5- דהיינו נגיד 230 גר' בערך. זה אומר שהגעתי ל 1688 קלוריות. נשארו לי עוד 1112 קלוריות להשיג מפחמימות שזה 278 גר' פחמימות. איך זה מסתדר?

לפי הערכים של השמנת, אין הגיון לאכול את זה בחיטוב. זה כמעט רק שומן ולא ממקור איכותי.
אתה יכול לאכול פעם בשבוע כמה כפיות, אבל יותר מזה זה מיותר.
גם קוטג' 9% פחות מומלץ לעומת 5 או 3 אחוז, בעיקר בגלל שתוספת השומן באה על חשבון החלבון שאתה רוצה לקבל מהקוטג'
אני ממש לא מוצא בשמנת בעיה .. חוץ מזה שזה כמות קלוריות גבוהה ולא משביע.. זה שומן רווי על סמך מה אתה קובע שזה מקור לא איכותי ?

אני ממש לא מוצא בשמנת בעיה .. חוץ מזה שזה כמות קלוריות גבוהה ולא משביע.. זה שומן רווי על סמך מה אתה קובע שזה מקור לא איכותי ?
אלה הערכיםhttp://www.tnuva.co.il/OurProducts/PuddingAndYogurt/TnuvaCream/Pages/Products/6.aspx
16 גרם שומן רווי מתוך 27 גרם לא נשמע איכותי ואם זה גם לא משביע אני באמת לא רואה סיבה לאכול.

אין שום פסול בשומן רווי. מה שפסול הוא הכמות קלוריות הגבוהה שלא באה ביחס ישר עם תחושת השובע שתתקבל מאכילת השמנת.

• פותח/ת השרשור
אז בהמשך לעניין האם לצרוך קלוריות שלא גורמות לשובע, האם להמשיך לשתות אבקת חלבון פעמיים ביום- בבוקר ולאחר האימון, או שבחיטוב שותים פעם אחת בלבד?

אין שום כללים לגבי כמות שפעמים שמותר לשתות שייק חלבון בחיטוב. תבנה לך איזה תפריט שאתה רוצה, מה שנוח לך ואיך שמסתדר לך - העיקר שתעמוד בו.

• פותח/ת השרשור
תשמעו. אני צריך מישהו שמבין בבקשה. אני כבר בערך חודש בחיטוב, ירדתי מ 98 ל 92.5 ק"ג.
רק בעיה אחת, הסיבה שהתחלתי חיטוב היא בגלל שהבטן גדלה והפריעה לי, ועכשיו שירדתי במשקל, רק גודל הגוף והשרירים ירדו, אבל הבטן נשארה באותו היקף. מישהו יכול להגיד למה זה קורה? מישהו?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית