הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה לאכול נכון ולהתאמן

• פותח/ת השרשור Kob777
  • פורסם בתאריך

Kob777

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
כבר לא
אל תצלבו אותי אני חדש 😃

קצת על עצמי
נשוי + 1, בן 31, עובד במשרה מלאה + שעות נוספות
עובד במקום מסודר ונמצא בתפקיד שאני יכול להרשות לעצמי לקחת הפסקות שאני צריך
יש חדר אוכל מגוון וגם תפריטי דיאטה וגם תפריט חלבי

הבעיה היא שאני כבר לא יודע ממש מה לאכול, אני אוכל פחות אבל שאני חוזר הביתה אני רעב! ואז אני אוכל מה שיש בבית מהר רק בשביל להשביע את עצמי

בנוגע להתאמן גם קשה כי אני לא מוצא את הזמן הדרוש ולא מצליח לשלב בין דברים
אז אני זקוק להכוונה כלשהי ואשמח לקבל תגובות מבעלי ניסיון שגם נמצאים בשלב הזה בחיים כמוני

תודה לכם

למה לצלוב?! אנחנו דווקא מקבלים יפה חברים חדשים..🤩

אם אתה רוצה לעשות שינוי פשוט תתחיל! היום!
תרשם לחדר כושר ותכניס את האימונים לסדר היום שלך לפי השעון הביולוגי האישי שלך (אצלי למשל אימון בוקר גומר לי את היום אבל אין לי בעיה להתאמן עד 23:00).
אתה יכול לקחת תכנית אימונים לחיטוב מהאתר (יש קישור בתחתית המאמר שצרפתי למטה) אבל אני הייתי ממליצה לך להתחיל עם מאמן אישי כדי להכנס לשגרת אימונים וללמוד להכיר ולבצע תרגילים. ברור שביחד עם משרה מלאה, שעות נוספות והורות זה לא פשוט, אבל זה לחלוטין אפשרי ואתה צריך להחליט שזה מספיק חשוב לך.

לגבי התזונה, לא כתבת מהו הגובה והמשקל שלך אבל נקודת הפתיחה שלך תהיה חישוב RMR (צריכת קלוריות במנוחה) ובנייה של תפריט. ראה לינק למאמר שיעשה לך סדר בתהליך:
http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

אם אתה לא טיפוס של פחממות, מציעה לך לקרוא על פליאו (חפש בגוגל פוסטים של מר קדמוני) זו תזונה שמבוססת על חלבון ושומן כשהיתרון המשמעותי ביותר מבחינתך הוא העובדה שאין הגבלה על כמויות. אני פוגשת יותר ויותר אנשים שמצליחים להוריד במשקל בדרך זו בגלל שאין כמעט צורך במעקב ואין תחושת רעב. זה גם מתאים מאוד לדעתי למציאות של חדר אוכל שמציע מבחר ומקשה על עמידה בפיתויים.

קח בחשבון שזה תהליך ארוך ושינוי של אורח החיים ולכן אי אפשר לעשות הכל ומיד. הדרגתיות זה שם המשחק.
תתחיל במה שנוח לך ותתקדם.
תקרא כאן מאמרים כדי להרחיב את הידע שלך ולאט לאט תמצא את עצמך מחוייב יותר ויותר לתהליך.
בעיני החלק הכי קשה הוא להתחיל ולכן ממליצה לך לא לדחות.
תתחיל היום תמצא כאן כל מה שצריך לדעת כדי להתחיל.

Back
למעלה תחתית