הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יעוץ-

מירב

משתמש מתחיל
66
2
נק' מוניטין:
2
66
2
לפני אימון - תמר
בוקר - 2 לחם רגיל (70 קלוריות יחידה)וגבינה
צהריים 2 לחם רגיל חזה עוף - ירקות
ירקות 2 מלפונים 6 עגבניות שירי גמבה ,
בניים תפוח
ערב - פיתה קלה אחת , ביצה . ירקות
2 כפות גבינה
5 כוסות קפה
וכאן מתחילה השאלה בת 40 מבצעת ספורט 5 פעמיים בשבוע , ריצה 8 ק"מ במומצא לאימון ,
לא יורדת במשקל - צריכה להוריד 6 קילו ופשוט לא יורד
האם אני אוכלת נכון ? אשמח את דעתך המקצועית
זה הרבה? קצת לאופן הספורט שאני עושה ?
יש עבר של דיאטות ....

מה המשקל היום והגובה? איזה סוג של אימונים את מבצעת חוץ מהריצות? למה כל כך הרבה כוסות קפה?

נראה שאין מספיק חלבון \שומן בתפריט הגוף שלך כנראה במצב של "שוק" מהדיאטה ההזויה הזאת ומ"עומס" של אימונים את צריכה לעשות ריסט- תתני יותר פרטים ונוכל לעזור

• פותח/ת השרשור
הי תודה על תגובתך .. שוקלת 70 גובה 1.74
האימונים שלי זה ריצה בין 7-10 ק"מ 4 פעמיים בשבוע ... פעם בשבוע ספינייג , ופעם בשבוע הליפטי משוגעת ?
ומשתדלת מאוד להכניס פעמיים בשבוע מכשירים . התפריט בנוי באורך חיים שלי שאין לי אפשרות לשבת לאכול מול שולחן אלה בדרכ בנסיעות חזרה ובין פגישה לפגישה ולכן אני לוקחת איתי אוכל ..
קפה הרבה? אולי אוכלת הרבה ירקות .. כבר לא יודעת באמת חסר אונים כי אתה נימצא כל הזמן במצב של שליטה ולא קורה כלום ...
אשמח לדעתך המקצועית

תודה

אז מירב דבר ראשון את צריכה לבדוק במחשבון הBMR כמה ההוצאה הקלורית היומית שלך (תכניסי שם את הנתונים וזה ייתן לך את המספר)
תורידי מזה 300-400 קלוריות ותבני לך תפריט לפי חלבוןX1.5- 1.8 ממשקל הגוף, שומן X0.8-1 משקל גוף וכל השאר מפחמימה
(תרשמי "מחשבון קלוריות" בגוגל ודרך שם תבני לך את התפריט לפי הנתונים שהצגתי לך, תנסה להתחשב ביום העבודה שלך ומה את יכולה לאכול בדרכים ובין הפגישות וכו'...)
זה לגביי התזונה,
לגביי האימונים, בעיקרון אני ממליץ לך להוסיף אימוני כוח (התנגדות) כ2-3 פעמים בשבוע , למה? כי יש לזה מליון סיבות חיוביות שאני לא אמנה לך פה אבל אם תחפשי את תגיעי לזה.
לגביי הקפה , כן 5 קפה זה הרבה קפאין הרבה חלב הרבה סוכר וחבל זה המון קלוריות סתם.
בכל מקרה את יכולה להכנס גם לפה kilogram.co.il לכתוב "חיטוב" במנוע חיפוש ולהגיע למאמר של החיטוב, ממליץ גם לקרוא עוד מאמרים בנושא אימונים וכו'.
מה שחשוב, שלא תהיי בגרעון גדול מידי כי אז הדיאטה שלך פשוט תתקע הגוף יכנס ל"שוק" ויאגור שומן כאנרגיה (זה כנראה מה שקרה לך)
אם יש עוד שאלות בכיף,
בהצלחה

הי מירב,
התזונה שלך מורכבת מהרבה פחממות, לא מספיק חלבונים וכמעט שבלי שומנים איכותיים. לא חישבתי אבל לא אתפלא אם יש כאן גם מעט מידי קלוריות.
האימון שלך כולל אירובי אינטנסיבי מידי ומעט מידי כוח.
לזה את מוסיפה גם עבר של דיאטות.
בקיצור יש לי שאלה אחת - האם יעוץ אישי בא בחשבון?
לדעתי זו התשובה האופטימלית עבורך. את צריכה לאפס מערכות ורק אז להתחיל עם תפריט מאוזן יותר ותכנית אימונים שמשלבת כוח ואירובי.
מנסיון אישי אני יכולה להתחייב בפנייך שתהליך של ייעוץ אישי יהיה לך הרבה יותר קל ממה שאת מעבירה את עצמך והתוצאות יהיו מהירות יותר.
אם תבחרי לעשות זאת בעצמך ההתחלה שלך צריכה להיות כאן -
http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
כן . והיתי ולא ממש הצליח ..
אבל כן אשמח לדעת מחירים .?

היית ביעוץ אישי כאן בפורום?
הנסיון שלי היה מעולה גם מבחינת התהליך וגם מבחינת המענה האישי.
קצב הירידה היה של 0.5 ק"ג בשבוע ומבחינת אחוזי שומן הצלחתי להגיע ליעד שלא חלמתי עליו אפילו.
כנסי לפורום ליעוץ אישי ותקבלי את כל הפרטים ממשה.

• פותח/ת השרשור
לא כאן
במידה ואני מעוניינת איך אוכל לדעת מי מאחורי הקלעים ?
מקצועי , תזונאית ? מאמן מה הרקע?
אורך החיים שלי הם הספורט .. וגם עובדת סביב השעון וגם אמא

לא כאן
במידה ואני מעוניינת איך אוכל לדעת מי מאחורי הקלעים ?
מקצועי , תזונאית ? מאמן מה הרקע?
אורך החיים שלי הם הספורט .. וגם עובדת סביב השעון וגם אמא

א. את יכולה פשוט לשאול אותו - @Moshe או לכתוב נושא בפורום המתאים- "שאלות לפני ייעוץ אישי".

ב. לא מאמין שתהיה עם זה בעיה כלשהי שאת אימא, כולנו כאן בסטטוס מסוים.

גם אני עשיתי את הייעוץ האישי(ועדיין עובד לפיו) שהותאם לצרכים שלי ולסדר היום שלי.

Back
למעלה תחתית