הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יעוץ תזונה בת 15

כל עוד זה נכנס בערכים של השומן שלי אז זה בסדר גמור לא?
זה נכון.
מה שהתכוונתי להגיד זה שאת צריכה להפחית קצת מהקלוריות בתפריט כי הגרעון שלך גבולי.
ההצעה שלי נועדה להפחית בלי לפגוע בכמויות את כמובן יכולה להפחית משהו אחר שווה ערך קלורי.

ההמלצות שלי:
1. לעשות בדיקות מקיפות אצל הרופא משפחה, יכול להיות שיעלו על משהו שגורם לך לבעיה כמו בלוטת התריס וכ'ו
2. לבדוק את מסת השריר שלך - יכול להיות שמסת השריר מאוד קטנה אצלך ולכן את מאוזנת עם התפריט שנתנו לך.(הגוף שורף פחות)
3. לרשום בכל יום למשך מספר ימים את מה שאת אוכלת ולראות האם יש הרבה לא נחשב (בדרך כלל בסופי שבוע זה קורה)
4. איך הרגלי השתייה שלך? גם כאן יש הרבה פדיחות עם אנשים ששומרים ועושים הכל בסדר אבל שותים ליטר מים ביום.
בנוסף האם את שותה שתייה ממתוקת? במידה וכן תפסיקי

לפני שמתחילים דיאטה בדרך כלל נהוג לבדוק, מסת שריר, אחוז שומן, תוך בטני. בדיקות דם ואז יוצאים לדרך עם כל הנתונים.
המטרה שלך זה להוריד באחוזי שומן ולשמור או להגדיל את מסת השריר - בשום פנים לא להוריד במסת שריר זה רק יקשה עליך בהמשך.

הכי חשוב שיהיה לך רצון, ההתמדה, מוטיבציה וסבלנות. גוף חטוב לא מגיע ביום אחד, זה תהליך.
שיהיה בהצלחה,

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בדרך כלל נהוג לבדוק, מסת שריר, אחוז שומן, תוך בטני. בדיקות דם ואז יוצאים לדרך עם כל הנתונים.
אני בכלל לא מסכימה. מה זה משנה כמה אחוז שומן יש לה? איך זה מקדם אותה? ונגיד שיש לה מסת שריר נמוכה אז???
זה ישנה במשהו את התהליך?

Back
למעלה תחתית