הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאסה של AD בלי כמות פסיכית של חלבון, עובד?

• פותח/ת השרשור SaarN
  • פורסם בתאריך

SaarN

משתמש מתחיל
184
5
נק' מוניטין:
187
184
5
אז אני אוטוטו מסיים את החיטוב שעשיתי לפי ה-AD, ממש התלהבתי מההרגשה הכללית, פשוט להיט, בשיא הרצינות
וחשבתי להמשיך עם מאסה, אבל הקאץ' הוא שאין לי עכשיו מאיפה להביא 300 גרם חלבון ליום, מבחינה כלכלית זו שחיטה
האם אפשר להמשיך עם ה-20 גר' פחמימה כרגיל, 150-200 גרם חלבון (שוקל 77) ולדחוף פשוט את השומן למעלה?
לא תהיה בעיה או שזה די הורס את הפואנטה של הדיאטה?
תודה מראש חבר'ס

אני כשעשיתי ad במסה שמרתי על פי2-3 גרם חלבון לכל ק״ג.
אפשרי לדעתי אם אתה שוקל 77 להכניס בין 160-210 זה בסדר.. בסופו של דבר אתה תעלב במסה כי החלבון הזה מוכנס במאזן חיובי-מה שאומר שהוא לא התפרק לייצור אנרגיה, אלא לבניית שריר.
תדאג להכניס מספיק שומן-והרבה.
בספר אם אני לא טועה יש משוואה של צריכת קלוריות לפי המטרה שלך.

בהצלחה!

אין סיבה להכניס כל כך הרבה חלבון, סינתזת החלבון שלך נשארת אותו דבר כמו אדם שאוכל פחמימות,
עודף חלבון גדול יומר לגלוקוז ויגרום לשחרור של אינסולין = אותו אפקט כמו לאכול פחמימה.
שמור על 2.5 גרם חלבון לכל ק"ג ושכל השאר יבוא משומן.

ניראה לי יכול להיות סבבה כי בסופו של דבר הפלוס קלורי זה מה שקובע
כמובן שלא לרדת מה2 גרם חלבון לכל קילו
לדעתי גם שומנים איכותיים הם לא כאלה זולים - חמאת בוטנים= רצח פיננסי
שמן זית וטחינה לא זולים .
שלא נדבר על כל האגוזים למינהם .
הדיאטה הזו לא הולכת להיות זולה ככה אוו ככה

• פותח/ת השרשור
אחרי חודש וחצי של אכילת 200 גר' של בשר טחון ביום והגעלה עצמית אני עומד על 100 ג' חזה עוף בתור מנת בשר, 50 ג' חלבון שבאים מאבקת חלבון (שמפוזרים ככה במהלך היום) וכל השאר זה מביצים וגבנ"צ
וכל שאר השומנים זה שמן דגים, שמן זית, חמאה, טחינה אגוזי מלך ומה שיש בגבנ"צ\ביצים, אני הכי לא חוסך (אפילו טונה אני לא מוכן להכניס לפה כי זה נתפש בעיני כשמן זול ומסריח)
קיצר, רבע משכורת הולכת לי רק על האוכל וזה כשאני כרגע מכניס בין 1500 ל-1700 קלוריות כי אני נמצא בשלבים האחרונים של הדיאטה
אבל בהתחלה? כשהייתי צריך להכניס 2800 לנייטרלי הזה עם כמות החלבון האסטרונומית שהוא ציין בספר? אלוהים ישמור, עלה לי פי 2
נתתי פה טווח של חלבון אבל הכוונה שלי היא שאני לא הולך להעלות את כמות החלבון גם כשהמשקל שלי יעלה, יענו, הבשר\מאכלים חלבוניים אחרים נשארים זהים ורק ללגום עוד טחינה בבוקר עם הביצים, או עוד שמן זית על הסלט, ורק עם זה לשחק
יותר מזה, בגלל שהתרגלתי למה שאני אוכל ואני סוג של עצלן - כי לבנות תפריט לוקח לי יותר משעה, חשבתי על להישאר עם אותו התפריט פשוט ורק להעלות את הקלוריות בדרך שציינתי - רק עם שומן

אני חייב לציין שלא הייתי שובר את הראש אם לא הייתי ממש מבסוט מאיך שאני מרגיש בדיאטה הזאת, מעדיף לשלם 5 שקל על אגוזי מלך מאשר לדחוף 2 פיתות בשקל, בחיי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית