הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע שיטת תיסוף כורכומין טבעית

• פותח/ת השרשור xytkhi
  • פורסם בתאריך

xytkhi

משתמש פעיל
568
253
נק' מוניטין:
651
568
253
אם מישהו מכיר את השיטה :

2 כפיות כורכום טחון כפית = בערך 220-250 מ"ג כורכומין.
2 כפיות שמן זית
פחות מרבע כפית פלפל שחור טחון.

מערבבים הכל עד לקבלת עיסה

מוסיפים את זה על שניצל, חזה עוף ואוכלים.

זה שווה ערך ל 450 -500 MG כורכומין.

שמן הזית + פלפל שחור מסייעים לספיגת החומר בגוף.

תודה.

נערך לאחרונה:
אני אגיד תאמת זה נשמע מגעיל כל כך הרבה כורכום על חזה עוף זה מר בטירוף, למה לא לתסף בכדורים אם אתה צריך וביום יום תוסיף לתבשילים אם כל כך רוצה.

בכל מקרה בכדור כורכומין יש 1000 מ"ג + פפרין (לא זוכר כמה) וצריך לקחת 2-3 כדורים ביום כדי שהכמות תיהיה רלוונטית..אתה מציע כאן מתכון למשהו שלא נשמע טעים, יש מצב שתסבול כשתאכל אותו ואתה מקבל בערך שישית מהכמות שאתה צריך לצרוך כדי שתיהיה השפעה..
אם יש לך דלקת ואתה מחפש כורכומין תקנה כדורים. אם אין לך דלקת ואתה מנסה למנוע, תעשה חימום טוב לפני האימון ותישן טוב

אם אלו הערכים:
Turmeric Root Extract (Curcuma longa)
[Standardized to provide min. 95% Curcuminoids (630 mg) (including Curcumin, Demethoxycurcumin and Bisdemethoxycurcumin)] 665 mg

של כדור כורכומין אחד, ולא כתוב כלום על פפרין, זה הופך אותו ללא מומלץ? כמה פלפל שחור צריך בשביל לקבל כמות מספיקה של פפרין?

אם אלו הערכים:
Turmeric Root Extract (Curcuma longa)
[Standardized to provide min. 95% Curcuminoids (630 mg) (including Curcumin, Demethoxycurcumin and Bisdemethoxycurcumin)] 665 mg
של כדור כורכומין אחד, ולא כתוב כלום על פפרין, זה הופך אותו ללא מומלץ? כמה פלפל שחור צריך בשביל לקבל כמות מספיקה של פפרין?

כל עניין הכורכומין הוא עדיין מעורפל והמחקרים עליו לא חד משמעיים עדיין, אבל אתה יכול לראות גם בקהילה מצומצמת יחסית (הפורום) אנשים שדיווחו על שימוש ושזה עזר, לי אישית יכול ליהיות שזה עזר ויכול ליהיות שזה זה בשילוב עם פיזיוטרפיה שעשיתי כדי לטפל בדלקת..
הפפרין נועד לעודד ספיגה כי בחלק מהמקרים שנעשו גילו שהספיגה משתפרת, ללא פפרין הספיגה היא לדעתי באזור ה70-80 אחוזים אבל אני לא זוכר בדיוק את המספרים תריץ חיפוש בגוגל על כורכומין אתה תמצא עליו לא מעט מחקרים תוכל לראות שם את ההבדל

כל עניין הכורכומין הוא עדיין מעורפל והמחקרים עליו לא חד משמעיים עדיין, אבל אתה יכול לראות גם בקהילה מצומצמת יחסית (הפורום) אנשים שדיווחו על שימוש ושזה עזר, לי אישית יכול ליהיות שזה עזר ויכול ליהיות שזה זה בשילוב עם פיזיוטרפיה שעשיתי כדי לטפל בדלקת..
הפפרין נועד לעודד ספיגה כי בחלק מהמקרים שנעשו גילו שהספיגה משתפרת, ללא פפרין הספיגה היא לדעתי באזור ה70-80 אחוזים אבל אני לא זוכר בדיוק את המספרים תריץ חיפוש בגוגל על כורכומין אתה תמצא עליו לא מעט מחקרים תוכל לראות שם את ההבדל
אז כמה פלפל שחור אני צריך להוסיף כדי לקבל את כל היתרונות? כי לא מצאתי תוסף שמכיל פפרין בלבד.

על הכדורים שאני קניתי כתוב 5 מ"ג פפרין, אין לי מושג כמה פפרין יש בפלפל שחור אתה מוזמן לבדוק ולספר לכולנו 😃

י.תכן מאד שזה לא הכי טעים בעולם. מכיר איש שמתאמן איתי ואוכל את זה
הרבה אנשים עושים הרבה דברים מוזרים זה לא סיבה לחכות אותם

זה מחקר על כך שפפרין העלה ב-2000% את הזמינות הביולוגית של כורכומין. על פפרין בפלפל שחור עוד לא מצאתי משהו...
כן קראתי את זה, בטוח שתוכל למצוא כמה פפרין יש בפלפל שחור, תכף אתפנה אם לא תמצא אעזור לך לחפש

אם מישהו מכיר את השיטה :

2 כפיות כורכום טחון כפית = בערך 220-250 מ"ג כורכומין.
2 כפיות שמן זית
פחות מרבע כפית פלפל שחור טחון.

מערבבים הכל עד לקבלת עיסה

מוסיפים את זה על שניצל, חזה עוף ואוכלים.

זה שווה ערך ל 450 -500 MG כורכומין.

שמן הזית + פלפל שחור מסייעים לספיגת החומר בגוף.

תודה.

זה לא ישפיע בצורה מיטבית.
כשהכורכום נמצא בצורה של אבקה כל ה"קסם" שלו נעלם.
מה שמפחית גם מההשפעה החיובית שלו זה גם זה שהוא לא טרי.

• פותח/ת השרשור
זה לא ישפיע בצורה מיטבית.
כשהכורכום נמצא בצורה של אבקה כל ה"קסם" שלו נעלם.
מה שמפחית גם מההשפעה החיובית שלו זה גם זה שהוא לא טרי.

משפיע ביותר
החומר נקלט היטב בגלל הפפרין + שמן זית.
לגבי טריות ? יש מקומות שיטחנו לך במקום. ובכל מקרה לא מאמין שהאפקטיביות תינזק במידה רצינית.

הבאתי כאן פתרון מצויין למי שלא רוצה לקנות או לבלוע כדורים.

משפיע ביותר
החומר נקלט היטב בגלל הפפרין + שמן זית.
לגבי טריות ? יש מקומות שיטחנו לך במקום. ובכל מקרה לא מאמין שהאפקטיביות תינזק במידה רצינית.

הבאתי כאן פתרון מצויין למי שלא רוצה לקנות או לבלוע כדורים.

בלי להעליב או משהו, אבל השיטה נראית לי טיפשית.
מה הבעיה בלבלוע כדור קטנטן אחד?
זה בטוח יותר נחמד מלבלוע ערימות של כורכום עם עוד מיני דברים.

• פותח/ת השרשור
יש אנשים שיש להם בעיה בנטילת כדורים או כמוסות.

שוחחתי כעת עם האדם שהמליץ לי, הוא מורח את עיסת הכורכום על חזה עוף, שם בתבנית, עם טבעות בצל, עגבניות, ופלפלים חריפים.
ויש לו מתכונים נוספים. לטעמו יוצא מעולה, ובמילא צריך לאכול שניצל וחלבונים.

תודה.

😁😁
יש אנשים שיש להם בעיה בנטילת כדורים או כמוסות.

שוחחתי כעת עם האדם שהמליץ לי, הוא מורח את עיסת הכורכום על חזה עוף, שם בתבנית, עם טבעות בצל, עגבניות, ופלפלים חריפים.
ויש לו מתכונים נוספים. לטעמו יוצא מעולה, ובמילא צריך לאכול שניצל וחלבונים.

תודה.

אם יוצא לך טעים ואתה מעדיף- שיהיה בתיאבון ולבריאות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית