הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כורכומין

• פותח/ת השרשור Avanti
  • פורסם בתאריך

Avanti

משתמש קבוע
1,090
829
נק' מוניטין:
1,116
1,090
829
יש לי דלקת בכתף שפשוט לא עוזבת אותי כבר כמה חודשים ואני לא רוצה לקחת ארקוקסיה למרות שקיבלתי מהרופא (מרגיש כאילו מחלקים את זה כמו סוכריות), למזלי הכאב סביל כבר תקופה באימונים אז כנראה שזה לא במצב של ניתוח אבל זה ממש מפריע לי.
רוצה לתסף בכורכומין כי מה כבר יש לי להפסיד והבנתי שיש לזה מידה מסוימת של יעילות אבל אין לי מושג מה לקנות מ-Iherb, יש למישהו המלצה?
נתקלתי בזה וזה נראה לי סבבה אבל אני לא ממש מבין בכל נושא התוספים אז אשמח להכוונה האם זה מה שאני מחפש ובמינון טוב, ולאלו שכן מתספים כל כמה זמן לוקחים?
תודה רבה לעוזרים.

לא חד משמעי מבחינת תועלת אבל אם יש לך כסף מיותר, אין לך הרבה להפסיד.
מבחינת מינון 2-3 מ"ג לכל ק"ג משקל גוף אמור לתת מענה.

שווה לקרוא בנושא לפני שרץ לתסף.

• פותח/ת השרשור

לא חד משמעי מבחינת תועלת אבל אם יש לך כסף מיותר, אין לך הרבה להפסיד.
מבחינת מינון 2-3 מ"ג לכל ק"ג משקל גוף אמור לתת מענה.

שווה לקרוא בנושא לפני שרץ לתסף.
אז מה הפתרון רק ארקוקסיה? ניסיתי כבר תקופה פיזיותרפיה עצמאית כי אין לי זמן וכוח ללכת לפיזיותרפיה בשביל פציעה יחסית קלה אבל לא מרגיש שינוי, לנוח לגמרי מאימונים אני מרגיש שרק ינוון אותי.

אז מה הפתרון רק ארקוקסיה? ניסיתי כבר תקופה פיזיותרפיה עצמאית כי אין לי זמן וכוח ללכת לפיזיותרפיה בשביל פציעה יחסית קלה אבל לא מרגיש שינוי, לנוח לגמרי מאימונים אני מרגיש שרק ינוון אותי.
מסכים איתך, ארקוקסיה לא עוזרת להחלמה רק לכאב למיטב ידיעתי. זה פלסטר שיכול לגרור התאוששות ארוכה יותר.

תפציץ בכורכומין, לא בטוח עד כמה זה יעיל, אבל לפני אחד התחרויות שלי, לקחתי כי לא היה לי מה להפסיד, אין לי הוכחה, אבל אני חושב שזה עזר.

גם וויטמין C, אומגה 3 ומגנזיום וסידן יכולים לעזור. ואם חסר ברזל וויטמין D בבדיקת דם, כדאי לקחת.

בתור בהתחלה עדיף להוריד עומס מתרגילים שמערבים את המפרק. כנראה שהגיד מודלק ואולי אפילו מנוחה מוחלטת תועיל יותר.
אם אתה מחליט לתסף בכורכומין תחפש תוסף שמכיל פיפרין

הייתי מתאמץ עוד יותר לפנות שעה שעתיים להיפגש עם פיזיו.
נשמע שאתה סתם מקובע על לא ללכת לאחד בגלל סיבות לא ממש הגיוניות (אין לך כוח, אין לך זמן).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית