הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דל פחמימה ו STRESS ?[מטבוליזם]

דינוזאור

משתמש פעיל
320
15
נק' מוניטין:
15
320
15
אז ככה,

אני בן אדם שעושה ניסויים ובודק מה הגוף מגיב לכמה ואיך. ואמרו לי שאדם חכם אמור לעשות ככה ושזה אמור להיות מובן מאליו, חח אז יש בזה משהו.
[אבל - אני קורא המון, קורא דיעות קורא כתבות קורא כל זמן פנוי שיש לי מתנתק מהפייסבוק וניכנס לקרוא, לאגור עוד ידע ועוד חומר]
בכל אופן,

התחלתי את החיטוב כבר חודש-ומשהו והחיטוב מתקדם לא רע ביכלל. המסת שריר לא רעה והחיטוב כרגע לא רע. כמובן שאני ממשיך איתו.

בכל אופן אני מפחית קצת קצת בפחמימות כל הזמן,

עכשיו אתמו עשיתי את ה cheat שלי היה אחלה, היום יש נוזלים, לפי דבריו של גל ושל זיו בסירטון,

קמתי היום אכלתי חזה עוף + ירקות ולא הרגשתי צורך בפחמימות ביכלל. פשוט לא, לא מרגיש צורך.
אם אני מחזיק ככה שבוע, אין פה קטע של stress לגוף או למטבוליזם? איך זה עובד?
כי אם אני בכל זאת מרגיש שאני לא ממש רוצה לאכול כוס בורגול אלא רוצה רק חזה וירקות+zero,
אני מפחד שהגוף יתחיל לבצע דברים ההפך..
אולי אני סתם מדאיג את עצמי?

כשמורידים את כמות הפחמימות החשק אליהן יורד. מבחינה ביולוגית אין לנו צורך אמיתי לאכול פחמימות כי את כמות הגלוקוז שהגוף צריך הוא יודע לייצר מעצמו. מבחינת הדיאטה היא קשה ונוקשה יותר כי לא מאפשרת חריגות קטנות ובשבועות הרראשונים אתה עלול לחוות תופעות לוואי של עייפות חוסר חשק לחיים וכו' אבל זה משתנה בין אדם לאדם.

בעקרון אין סיבה להוריד לא קלוריות ולא פחמימות אם יורדים במשקל, כי אז אתה תתקע מהר מאוד, רק במידה ולא ירדת 0.5 קילו בשבוע אז תוריד קלוריות מהתפריט

• פותח/ת השרשור
תראה,
אני כבר חודש ומשהו חיי על פריכיות, בורגול. אתמול הלכתי לפתוח את ה CHEAT והקיבה שלי לא יכלה להכיל יותר. כאילו אני כבר נסתמתי לגמרי. כאילו שהקיבה שלי אמרה חלאס התרגלתי עכשיו למה שהיה קודם לא רוצה שוב. זה די לגיטימי לא? זה סוג של פועל לטובתי
אם אני אכניס את הכמויות אוכל שאני צריך לאכול רק מחלבון ושומן איכותי.. זה יהיה אחלה של חיטוב לא ככה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית