הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבי גב

dalailama

משתמש מתחיל
61
2
נק' מוניטין:
2
61
2
אני מתאמן 5 חודשים, והתכנית שלי בהתחלה כשנרשמתי למכון הייתה בחלקה עם מכונות נניח ליד האחורית פשיטת מרפקים עם פולי עליון, וגם לא אימנתי את הרגליים, בכל אופן רק בחודשיים האחרונים התחלתי להתאמן עם תכנית FBW שכוללת מורכבים כמו סקוואט, דדליפט, לחיצת כתפיים מעל הראש עם מוט ומתח בתוספת משקל... בכל אופן העניין הוא שמאז שהוספתי סקוואט, ומתח עם משקל וחתירה עם דאמבלים יש לי כאבי גב בחוליות באמצע של הגב, והמון קליקים במהלך היום ואני ממש לא יודע ממה זה... השאלה שלי מה לעשות? לנסות כל אימון להוריד משהו ואז להבין ממה נובעים הכאבי גב? זה כאב עם אי נוחות בגב במשך כל היום+המון קליקים באזור אמצע הגב איפה שהחוליות...
תודה...
אם זה משנה התכנית שלי היא
סקוואט
דדליפט
לג אקסטנשיין במכונה
לחיצת חזה מוט
פרפר דאמבלים
מתח עם תוספת של משקל שאני קושר עם חגורה ופלטות
חתירה בדאמבלים ONE ARM ROW
לחיצת כתפיים מוט
הרחקה לצדדים
מקבילים צר
כפיפת מרפקים
שאלה נוספת- האם יכול להיות שהכאבי גב באיזור שתיארתי בחוליות באמצע הגב, נובע מהסקוואט? כי אני שם על הטרפזים 35 קילו, למרות שזה סקוואט חלש אבל עדיין אולי זה בגלל זה? אולי זה יוצר לחץ על החוליות? ועוד שאלה- אם הכאבי חוליות בגב נגרמים כתוצאה מלחץ של המוט בסקוואט, אולי כדאי פרונט סקוואט? או שזה לא משנה?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
???? משהו נוסף שלא הוספתי, זה שכל הסקוואטים שעשיתי עד היום, עשיתי אותו עם הצוואר מוטה ימינה לכיוון המראה כדי לראות שבמהלך הירידה והעלייה הגב ישר והברכיים לא קורסות קדימה מדיי, האם יכול להיות שבגלל שהמבט והצוואר שלי לא היו בקו ישר עם הגוף גרמתי נזק לחוליות??? בבקשה שמישהו יגיב אני מאד דואג

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית