יצאה לי פעם לדבר עם מחבר הספר על קעקועים של אסירים רוסים,
דווקא במקרים האלו, הנמען הוא הציבור (ציבור הפושעים, בתוך הכלא ומחוצה לו)לטענתו, קעקוע זה מכתב לעצמך!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יצאה לי פעם לדבר עם מחבר הספר על קעקועים של אסירים רוסים,
דווקא במקרים האלו, הנמען הוא הציבור (ציבור הפושעים, בתוך הכלא ומחוצה לו)לטענתו, קעקוע זה מכתב לעצמך!
המחבר הוא פסיכיאטור.... וזאת הפרשנות והדעה המקצועית שלו על התופעה.דווקא במקרים האלו, הנמען הוא הציבור
המחבר הוא פסיכיאטור.... וזאת הפרשנות והדעה המקצועית שלו על התופעה.
ונכון שזה מיועד גם לציבור, אבל גם אני מסכימה עם זה שקודם כול זה בשבילך. כידי שכול פעם שתראה את זה, זה יזכיר לך את האמת הפנימית שלך. כי לפעמים לאורך השנים והחויות השונות אנחנו נותים לשכוח אותה...
כתבתי " דווקא במקרים האלו", כלומר בקעקועים של האסירים בבתי הסוהר במדינות חבר העמים לשעבר.המחבר הוא פסיכיאטור.... וזאת הפרשנות והדעה המקצועית שלו על התופעה.
ונכון שזה מיועד גם לציבור, אבל גם אני מסכימה עם זה שקודם כול זה בשבילך. כידי שכול פעם שתראה את זה, זה יזכיר לך את האמת הפנימית שלך. כי לפעמים לאורך השנים והחויות השונות אנחנו נותים לשכוח אותה...
אני יחדד.... הפרשנות היא על תופעת הקעקועים בכלל.
ושנכם צודקים, הדוגמא/נושא של הספר היא לא הכי מתאימה באמת. אבל מה לעשות, זה הספר שהוא כתב. עם הייתי מתחילה עם זה שהוא סתם פסיכיאטר.... יש מצב שזה לא היה נשמע טוב