הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עושה קעקוע

דווקא במקרים האלו, הנמען הוא הציבור
המחבר הוא פסיכיאטור.... וזאת הפרשנות והדעה המקצועית שלו על התופעה.

ונכון שזה מיועד גם לציבור, אבל גם אני מסכימה עם זה שקודם כול זה בשבילך. כידי שכול פעם שתראה את זה, זה יזכיר לך את האמת הפנימית שלך. כי לפעמים לאורך השנים והחויות השונות אנחנו נותים לשכוח אותה...

ונכון שזה מיועד גם לציבור, אבל גם אני מסכימה עם זה שקודם כול זה בשבילך. כידי שכול פעם שתראה את זה, זה יזכיר לך את האמת הפנימית שלך. כי לפעמים לאורך השנים והחויות השונות אנחנו נותים לשכוח אותה...

לדעתי הבחור מעל התכוון לכך שכאלו שיושבים זמן רב בכלא מקעקעים קעקוע של הקבוצה בהם הם נמצאים בשביל אחרים בכלא, וגם בכלל שצורבים על עצמם את השם/סמל של הכלא בגלל התקופה שריצו שם

אני יחדד.... הפרשנות היא על תופעת הקעקועים בכלל.
ושנכם צודקים, הדוגמא/נושא של הספר היא לא הכי מתאימה באמת. אבל מה לעשות, זה הספר שהוא כתב. עם הייתי מתחילה עם זה שהוא סתם פסיכיאטר.... יש מצב שזה לא היה נשמע טוב 🤡

כתבתי " דווקא במקרים האלו", כלומר בקעקועים של האסירים בבתי הסוהר במדינות חבר העמים לשעבר.
לא מדובר שם בקעקועים אישיים שתפקידם להזכיר למקועקע איזושהי חוויה או אמת פנימית בכל פעם שהוא יראה אותם.
שום דבר שם לא אישי או ניתן לפרשנות אישית. את יכולה לדמות את זה לתמרורים בכביש. לא בכל כביש יש את אותם התמרורים (כל כביש ואופיו שלו), אך לכל תמרור ותמרור יש משמעות שלא ניתנת לפרשנות אישית מלבד זאת הנתנה לה בספר החוקים. לתמרור "עצור" תהיה אותה משמעות בכל כביש בו הוא יוצב.
מוזר שדווקא פסיכיאטר ש"חקר את התופעה" לא מבין במה מדובר. מדובר בחברה בעלת היררכיה מסודרת. קעקועים "עוזרים" למקם כל "אזרח" במקומו הוא. הדבר האחרון שקעקוע כזה הוא, זה "מכתב לעצמך".

מבין מאוד, אפילו עשה מזה סוג של אינצקלופדיה. ניסיתי לשנן אבל יש יותר מידי..
הוא חקר את תופעת הקעקועים בכלל, בכול התרבויות. הספר היה על תרבות ספציפית. לא בגגלו המסכנה.
וכבר הסכמתי אתך....

אני יחדד.... הפרשנות היא על תופעת הקעקועים בכלל.
ושנכם צודקים, הדוגמא/נושא של הספר היא לא הכי מתאימה באמת. אבל מה לעשות, זה הספר שהוא כתב. עם הייתי מתחילה עם זה שהוא סתם פסיכיאטר.... יש מצב שזה לא היה נשמע טוב

סך הכול הסברתי מי אמר את זה. כי זה לא המשפט שלי ואני לא אוהבת לקחת קרדיט על מה שלא מגיעה לי!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית