הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון איזה טווח חזרות עובד על תאומים?

BROCK LESNAR

משתמש פעיל
850
294
נק' מוניטין:
772
850
294
אני מודע לזה שקשה מאוד לראות שינוי בתאומים אבל בכל זאת אני במסה וחשבתי שכדאי לנסות להגדיל אותם קצת. אז השאלה שלי היא מהו טווח החזרות והסטים המומלץ בעבודה על תאומים?

]
אני מודע לזה שקשה מאוד לראות שינוי בתאומים אבל בכל זאת אני במסה וחשבתי שכדאי לנסות להגדיל אותם קצת. אז השאלה שלי היא מהו טווח החזרות והסטים המומלץ בעבודה על תאומים?
10-12 חזרות ל3-4 סטים אבל אני מציע לא להתעסק עם התרגיל הזה איזו תוכנית אתה ? מה המשקל וגובה ?

• פותח/ת השרשור
ב-SS אתה ממש לא צריך עבודה נוספת על התאומים.

הייתי בסמינר snl ואמרו שם בהרצאה שבסקוואט התאומים לא עובדים טווח תנועה ואם רוצים לעבוד עליהם צריך לעשות את זה בנפרד.
וזה גם לא יפגע לי בהתאוששות כל כך

זה התעסקות בשטויות , חבל על הזמן שלך והמאמץ... תעשה סקוואט \ ארובי וכאלה זה עובד מספיק על החלק הזה.

אם בכול זאת בחרת לעבוד על התאומים אין לזה תשובה בורה מה טווח החזרות האידאלי. צריך לזכור שהתאומים רגילים לסיבולת גבוה הליכה יומיומית .
לכן יש מי ימליץ על טווח נמוך של 8 חזרות משקל גבוהה ויש גם אחרים שיגידו 15 חזרות. תנסה תראה אחרי כמה זמן מה עובד עליך הכי טוב.

הייתי בסמינר snl ואמרו שם בהרצאה שבסקוואט התאומים לא עובדים טווח תנועה ואם רוצים לעבוד עליהם צריך לעשות את זה בנפרד.
וזה גם לא יפגע לי בהתאוששות כל כך

בטח שתאומים עובדים יש לך PLANTAR FLEXION
אבל כמובן שזה מאד בקטנה והדרך הכי טובה לעבוד על תאומים זה פשוט לבודד אותם ולא לצפות שהם יגדלו שהם עובדים כשריר משני בקטנה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית