הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה נכונה בבנץ פרס

trovlet

משתמש מתחיל
163
1
נק' מוניטין:
-14
163
1
אני ככל הנראה נפצעתי בכתפיים בגלל הבנץ' פרס להמון זמן
עכשיו כשאני לאט לאט חוזר רציתי לדעת שבוא נגיד ככה הייתי עושה את זה כאילו ממש רגיל בלי לקרוא או להבין איך לעשות בצורה נכונה

על מה לשים דגש כשעושים את זה?
עם מישהו יכל לצרף מונה או סרטוון של משהו ספציפי אני ממש אשמח כי אני לא ממש מבין את כל האזורים בגוף ומתבלבל

תן מנוחה מלחיצות לשבוע, ואז תחזור עם מוט ריק ותוסיף 10 קילו כל אימון. אם כואב גם אחרי זה זה כבר פציעה מורכבת יותר ממה שאני מכיר

עשיתי צילום רנגן וטולרהסאונד, אמרו לי שהכל תקין
הלכתי לפיזיוטפיסטים או אין שלא כותבים והוא אמר לי שהיה עומס על הכתפיים בלחיצה ובנוסף לטכניקה הלא נכונה הכתפיים היו חלשות
מה שהוא אמר לי לעשות הוא לחזק את כל הכתפיים ושכמות.. וגם איכשהו הצוואר קשור לזה

הקטע הוא שמלא מהפורום אמרו שהם לא ממש אמינים ואני רוצה לשמוע את דעתכם בנושא
תנוח X זמן שאתה רואה לנכון וממליץ לך לעשות הפרדות גומייה לחזק את הגידים.

• פותח/ת השרשור
תן מנוחה מלחיצות לשבוע, ואז תחזור עם מוט ריק ותוסיף 10 קילו כל אימון. אם כואב גם אחרי זה זה כבר פציעה מורכבת יותר ממה שאני מכיר
ז
תנוח X זמן שאתה רואה לנכון וממליץ לך לעשות הפרדות גומייה לחזק את הגידים.
זה הקטע אני כבר מזה שנה במנוחה

• פותח/ת השרשור
שנה לא התאמנת? ואתה חייב לחזק את הגידים..
אני מתאמן 3 פעמים בשבוע עם תרגילים בסיסיים כמו הזקנים שאתה רואה בחד"כ ככה אני
דדלפיט סקוואט בנץ וכתפיים זה מה שאני עושה ועל משקלים עלובים
איך מחזקים גידים?

באחד המאמרים בפורטל רשום - "לגעת בחולצה אך לא לגעת בחזה". מיקוד מדוייק של עד לאן צריך לרדת.
דוחף את זה לעצמי לראש בכל חזרה!

אני מתאמן 3 פעמים בשבוע עם תרגילים בסיסיים כמו הזקנים שאתה רואה בחד"כ ככה אני
דדלפיט סקוואט בנץ וכתפיים זה מה שאני עושה ועל משקלים עלובים
איך מחזקים גידים?
הפרדות גומייה, לחזק את הגידים בכתפיים.

הדגש למניעת פציעות הוא שהזרועות לא יהיו אנכיות לטורסו, כלומר שבהנחה שהאמות נשארות אנכיות ביחס לריצפה (וככה הן צריכות להיות), המוט לא זז מעלה-מטה בקו אנכי, אלא מעט קדימה, ככה שהמוט נוגע בקו הפטמות +-
בכל מקרה, לכווץ שכמות ככה שהן לא יהיו בחוץ, כמו שאתה תראה בסרטונים שתמצא כשתחפש את מה שGuyDBG כתב מעליי.
בנוסף, להרים חזה.
בעליה המוט בקו ישר לתקרה או לכיון המטלים ?

בעליה המוט בקו ישר לתקרה או לכיון המטלים ?
לכיוון הפינים,
המוט מתחיל ומסיים באותה נקודה - מעל מפרק הכתף, עם מרפקים נעולים (איפה שאין מומנט בין המוט לכתף והמרפק, וצריך שגם לא יהיה מומנט בין המוט למפרק כף היד אבל זה כבר קשור לגריפ ולא למכניקה התנועתית של התרגיל)

המוט בדרך נוגע באיזור קו הפטמות - או יותר מדוייק איפה שהוא נוגע כשהוא בתחתית עם זרועות ב-75 מעלות לטורסו (אפשר גם פחות, אבל המשקל מהמוט ירד)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית