הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימונים נכונים ותזונה

Omri590

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
שלום, אני חייל ואני בן 20 אני 1.63מ' במשקל 61 קילו עם 17.5% אחוזי שומן(היום בדקתי בחדר כושר)
ואני מתאמן באופן סדיר ב 5 יום שאני בבית וב 9 יום בבסיס אני מתאמן גם אבל בלי חדר כושר רק ע"י משקולות שיש לי, מתח, מקבילית וכל מה שאפשר לעשות עם האמצעים הדלים האלו.
אני רוצה יעוץ איך כדאי לי להמשיך מבחינת אימונים וגם תזונה.בנוסף אני גם לוקח קיראטין כבר במשך שבועים וחצי -שלוש ואני מתחיל לראות שיפור (לדעתי)

קח FBW ל-3 פעמים בשבוע או אפילו AB כלשהי מהפורטל ל-4 פעמים בשבוע עבור הזמן שאתה בבית. בבסיס אין לך יותר מדי אפשרויות - תעשה מה שאתה יכול יום כן, יום לא. מבחינת תזונה - יש תפריטים מוכנים בפורטל, ויש את המדריך לעלייה במסה והמדריך לחיטוב (לא ציינת מה מביניהם היא המטרה שלך).

• פותח/ת השרשור
קח FBW ל-3 פעמים בשבוע או אפילו AB כלשהי מהפורטל ל-4 פעמים בשבוע עבור הזמן שאתה בבית. בבסיס אין לך יותר מדי אפשרויות - תעשה מה שאתה יכול יום כן, יום לא. מבחינת תזונה - יש תפריטים מוכנים בפורטל, ויש את המדריך לעלייה במסה והמדריך לחיטוב (לא ציינת מה מביניהם היא המטרה שלך).

המטרה שלי היא חיטוב... אבל השאלה אם יש לי עוד צורך לעלות במסה?

המטרה שלי היא חיטוב... אבל השאלה אם יש לי עוד צורך לעלות במסה?

קשה לדעת ככה בלי תמונה מה המצב של המסת שריר.
חיטוב או מסה זה כבר החלטה שלך אחי, לכל כיוון שתחליט ללכת תקרא מדריך באתר "קילוגרם" שמסביר טוב על האימונים ותזונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית