הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אוף אין אוכל טעים בדל פחמימה

• פותח/ת השרשור ExFat
  • פורסם בתאריך

ExFat

משתמש מתחיל
62
4
נק' מוניטין:
4
62
4
אני לא מוצא שום מאכל נורמאלי וטעים שאפשר לאכול בדל. חוץ מבשר ביצים טונה וגבינות ואגוזים אין כלום. אגוזים אני לא הולך לאכול כי זה לא משביע ומפוצץ בקלוריות סתם. אז מה לעשות? אין לי גם בית מגוון מבחינת בשר וגבינות. הדיאטה הזאת ניהית סיוט למרות שאני רוצה לעשות אותה רק במשך שבועיים וזהו.

אתה רציני?
אתה יכול לאכול כל בשר שומני,אסאדו,חלקים פנימיים,שמנת מתוקה,גבינת שמנת,מסקרפונה.

• פותח/ת השרשור
אתה רציני?
אתה יכול לאכול כל בשר שומני,אסאדו,חלקים פנימיים,שמנת מתוקה,גבינת שמנת,מסקרפונה.
אין עם פאקינג מה לאכול גבינה. אין על מה למרוח. לגבי בשר- כמה כבר אפשר לאכול? מבינים?? זה ממש קשה לעלות על משהו אכיל

אני על אפס פחמימה,זאת אומרת המון שומן,אחר כך בשר,קצת ביצים,לפעמים דגים וזהו.
אז אפשר לאכול ואפילו להנות מזה,אני ממש נהנה מבשר ולא מבין איך אנשים אוכלים ירקות,אבל לקח לי יותר מחצי שנה לקלוט את זה.

אני לדוגמא לא סובל קוטג'
אז אני שם קופסאת קוטג' 9% עם מלפפון וקצת חסה מרביץ תבלינים כמו זעתר בזיליקום מלח פלפל טימין אין סוף לשילוב ים וזה טעים לי וגם מלא חלבון קצת ירקות וכלום פחמימה.

• פותח/ת השרשור
אני לדוגמא לא סובל קוטג'
אז אני שם קופסאת קוטג' 9% עם מלפפון וקצת חסה מרביץ תבלינים כמו זעתר בזיליקום מלח פלפל טימין אין סוף לשילוב ים וזה טעים לי וגם מלא חלבון קצת ירקות וכלום פחמימה.
רעיון נחמד יש מצב שאני אאמץ את זה

אחי מה אתה מדבר אני נהנה מאוד מהאוכל אפשר להיות יצירתי

קח 250 גרם בשר טחון תקצוץ בצל גדול פטריות אני שמתי גם 100 גרם שעועית שחורה שזה 13 גרם פחמימה קח בחשבון מטגן במחבת עם מעט שמן קנןלה מספריי שם מלא תבלינים כורכום כמון קארי מלח פלפל יוצאת מנה גדולה ומשביעה מלאה בחלבון שומן ומעט פחמימה

חביתות ירק עם גבינה בצל ופטריות

חביתה עם בשר טחון

250 חזה עוף מוקפץ עם בצל ותבלינים קערה ענקית של סלט 2 עגבניות 2 מלפפונים גמבה אחת מעט שמן זית ולימון

קציצות עם טחינה גולמית

סלט טונה גדול בולגרית ומעט אגוזים מפוררים

פילה דג מושט בתנור עם תבלינים

סטייק אנטריקוט

המבורגרים בייתיים

מאז שהתחלתי את החיטוב הזה נהייתי שף וגם נהיה לי חשק לבשל תחשוב בראש פתוח

• פותח/ת השרשור
תמיס את זה על בשר (המבורגר יוצא מעולה)
אחי מה אתה מדבר אני נהנה מאוד מהאוכל אפשר להיות יצירתי

קח 250 גרם בשר טחון תקצוץ בצל גדול פטריות אני שמתי גם 100 גרם שעועית שחורה שזה 13 גרם פחמימה קח בחשבון מטגן במחבת עם מעט שמן קנןלה מספריי שם מלא תבלינים כורכום כמון קארי מלח פלפל יוצאת מנה גדולה ומשביעה מלאה בחלבון שומן ומעט פחמימה

חביתות ירק עם גבינה בצל ופטריות

חביתה עם בשר טחון

250 חזה עוף מוקפץ עם בצל ותבלינים קערה ענקית של סלט 2 עגבניות 2 מלפפונים גמבה אחת מעט שמן זית ולימון

קציצות עם טחינה גולמית

סלט טונה גדול בולגרית ומעט אגוזים מפוררים

פילה דג מושט בתנור עם תבלינים

סטייק אנטריקוט

המבורגרים בייתיים

מאז שהתחלתי את החיטוב הזה נהייתי שף וגם נהיה לי חשק לבשל תחשוב בראש פתוח
כן גם לי יוצא לבשל יותר בחיטוב אבל פשוט אין גיוון באוכל בבית שלי ואני בן 17 וההורים שלי מתנגדים לחלוטין לדיאטה הזאתי אז אני לא מספר להם שאני עושה את זה בכלל... יצא מצב שאני נמצא בגרעון קלורי של 800 כל יום ואני חי על חביתה טונה בשר וגבינות כל היום וזה מגעיל ומשעמם.

אני אוהב לקנות סלמון מעושן וגבינת שמנת 33 אחוז (פילדלפיה) למרוח את הגבינה בתוך הסלמון ולגלגל אותו ולאכול, טעים רצח!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית