הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטו(אוף)

• פותח/ת השרשור Tmax
  • פורסם בתאריך

Tmax

משתמש מתחיל
269
47
נק' מוניטין:
100
269
47
פעם ראשונה בחיים,שאני לוקח את עצמי ביידים.
חציתי את גיל 40
ופשוט בא לי לכתוב כאן,כי אין לי סביבה תומכת..
קשה קשה לי מאוד,אני רגיל לאכול כמויות!
לא ממתקים ולא מלוחים,אלא אוכל,נניח 2-3 רולים קרנף,2 לאפות מבוסי 😃
ועכשיו אני עם לחם מלא/קל
עם מריחה של גבינה
סופר את פרוסות הפסטרמה
וסופר כוסות של אורז אחרי בישול.

איך אתם שורדים את זה?
בנוסף להכל,אני עם טסט נמוך יותר מים המלח
בקיצור כייף חיים

בהצלחה.
יש מעבר גדול מזה
לא ממתקים ולא מלוחים,אלא אוכל,נניח 2-3 רולים קרנף,2 לאפות מבוסי
לזה
ועכשיו אני עם לחם מלא/קל
עם מריחה של גבינה
סופר את פרוסות הפסטרמה
וסופר כוסות של אורז אחרי בישול.
ספירה של קלוריות תביא לתוצאה טובה יותר, בהנחה ואתה מסוגל להתמיד בה.
אם תגיע למצב שזה דורש ממך יותר מדי מאמץ תזכור שיש דרך אמצע בין התזונה הקודמת שלך לחדשה.

שים לב להבדל בין קיבה לא מלאה לבין תחושת רעב. תנסה לאכול בשעות שקבעת מראש ולא זלילה לא מתוכננת הרגע שהקיבה ריקה ואתה מפרש את זה (מתוך הרגל) כרעב.
לפני שאתה מתחיל ארוחה כשאתה מאוד רעב תשתה מים ותתחיל עם מנה יפה של ירקות.

בנוסף להכל,אני עם טסט נמוך יותר מים המלח
אתה במעקב\טיפול עם רופא?

• פותח/ת השרשור
בהצלחה.
יש מעבר גדול מזה

לזה

ספירה של קלוריות תביא לתוצאה טובה יותר, בהנחה ואתה מסוגל להתמיד בה.
אם תגיע למצב שזה דורש ממך יותר מדי מאמץ תזכור שיש דרך אמצע בין התזונה הקודמת שלך לחדשה.

שים לב להבדל בין קיבה לא מלאה לבין תחושת רעב. תנסה לאכול בשעות שקבעת מראש ולא זלילה לא מתוכננת הרגע שהקיבה ריקה ואתה מפרש את זה (מתוך הרגל) כרעב.
לפני שאתה מתחיל ארוחה כשאתה מאוד רעב תשתה מים ותתחיל עם מנה יפה של ירקות.

אתה במעקב\טיפול עם רופא?
תודה על העידוד.
יש לי תור לאנדו(שהייתי אצלו כבר) לא יודע אם,יצא מזה משהו.. הוא נורא מקובע.

באשר לאוכל:
אני מנסה כרגע להיות בגירעון של 300-500
עושה המון הליכות,מתעדף הליכה על רכב וכו
המעבר בהחלט קשה,אני מסתכל על עצמי כרגע,ולא מאמין שהייתי אוכל מגש בורקסים באהלן אהלן..
והיום העדפה שלי זה ירקות,עם כפית או שתיים של טחינה אחרי מהילה במים חחח
זה מצחיק אותי.

תן לי קצת מטעמים שאתה אוכל,שמחזיקים אותך חי

משקל גוף? גובה?

תן לי קצת מטעמים שאתה אוכל,שמחזיקים אותך חי
מאכלים סטנדרטים - חזה עוף\בשר טחון דל שומן, פחמימה נקייה וירקות סנפרוסט.
תחליף למתוקים - פנקייק חלבון (שיבולת שועל, סקופ שוקולד, חלב, חלבון ביצה) ומילקשייק (יוגורט פרו, סקופ חלבון, מעט פרי, מיקס חלב-מים).

יש לי תור לאנדו(שהייתי אצלו כבר) לא יודע אם,יצא מזה משהו.. הוא נורא מקובע.
אתה יכול להתייעץ בפורום גם על הנושא הזה, יש חברי פורום עם נסיון בתחום.
תמיד אפשר ללכת לחוות דעת נוספת.

• פותח/ת השרשור
משקל גוף? גובה?

מאכלים סטנדרטים - חזה עוף\בשר טחון דל שומן, פחמימה נקייה וירקות סנפרוסט.
תחליף למתוקים - פנקייק חלבון (שיבולת שועל, סקופ שוקולד, חלב, חלבון ביצה) ומילקשייק (יוגורט פרו, סקופ חלבון, מעט פרי, מיקס חלב-מים).
115
גובה 1.74
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אם אין לך דברים בריאים שאתה אוהב לאכול אז לדעתי כדאי לך למצוא. נגיד פנקייק שיבולת שועל.
תמצא פשוט תחליפים בריאים שגם משביעים וטעימים, לא חסר.
אני חוקר עכשיו ומנסה..
חדש לי העולם הזה
אני מתנחם בזה שאם הפסקתי לעשן,אז יש סיכוי שאעמוד בזה.
בטח אני צריך לשקול 80-90

אני מניח שאין לך מסת שריר של פרו בודיבילדר, לכן בלי לדעת מה אחוז השומן שלך זה אומר שיש לך עשרות קילוגרמים של שומן עודף.
כלל אצבע לירידה במשקל לאדם בריא זה ירידה שבועית של 0.5%-1% ממשקל הגוף, שעבורך זה יוצא בערך 0.6-1.1 קילו.
עבור גירעון קלורי של 500 קלוריות ביום תרד בשבוע כ- 0.5 קילו. מדובר על מעל שנה וכנראה לכיוון שנתיים של ירידה כולל הפסקות מדי פעם (שים לב שככל שהמשקל גוף שלך יורד, עבור אותו אחוז ירידה שבועית אתה יורד פחות במשקל).

כמה זמן אתה בחיטוב? יש השפעה על רמות הטסט או השפעות אחרות (אנרגיה, ריכוז וכו')?
יש מקום להגדיל את הגירעון (או לשאוף לכך לאורך זמן והתרגלות לתזונה החדשה) אבל לא אם יש לך תופעות כאלה.

• פותח/ת השרשור
אני מניח שאין לך מסת שריר של פרו בודיבילדר, לכן בלי לדעת מה אחוז השומן שלך זה אומר שיש לך עשרות קילוגרמים של שומן עודף.
כלל אצבע לירידה במשקל לאדם בריא זה ירידה שבועית של 0.5%-1% ממשקל הגוף, שעבורך זה יוצא בערך 0.6-1.1 קילו.
עבור גירעון קלורי של 500 קלוריות ביום תרד בשבוע כ- 0.5 קילו.

כמה זמן אתה בחיטוב? יש השפעה על רמות הטסט או השפעות אחרות (אנרגיה, ריכוז וכו')?
יש מקום להגדיל את הגירעון (או לשאוף לכך לאורך זמן והתרגלות לתזונה החדשה) אבל לא אם יש לך תופעות כאלה.
אני שבוע בתהליך.
להגדיל עוד גירעון?
אני מתאמן 4 פעמים בשבוע משקולות
ומנסה לשלב הרבה אירובי(הליכות)
וכן,מה שהכי קשה זה שאין לי כוחות, עייפות ושאר ירקות מהחוסר בטסט..

הבעיה שאם אקבל זריקה או ג'ל,אני במלכודת דבש,הטסט יעלה האסטרוגן יעלה,ואני אראה כמו שקית מים,למרות שאני שומר תזונה.

אני שבוע בתהליך.
להגדיל עוד גירעון?
לא.

וכן,מה שהכי קשה זה שאין לי כוחות, עייפות ושאר ירקות מהחוסר בטסט..
כרגע תתמקד באיך השבוע הזה לא יהיה חד פעמי. איך אתה משלב ירידה בריאה במשקל, גם אם היא לא מהירה מאוד, ומצליח להימנע מהתופעות לוואי האלה. יכול להיות שלך יהיה קשה יותר מאדם 'בריא'. שים לב שגירעון קלורי גדול מדי יכול להוריד לך את הטסט עוד יותר. מצד שני עודף משקל גם משפיע לרעה (פיזית קשה יותר להסתובב ביום יום וגם יש מנגנונים בהם עודף שומן משפיע לרעה על ההרכב ההורמונאלי).
כדאי להתייעץ עם רופא לגבי גובה הגירעון הקלורי (או לחילופין קצב ירידה שבועי) שמתאים לך.

• פותח/ת השרשור
לא.

כרגע תתמקד באיך השבוע הזה לא יהיה חד פעמי. איך אתה משלב ירידה בריאה במשקל, גם אם היא לא מהירה מאוד, ומצליח להימנע מהתופעות לוואי האלה. יכול להיות שלך יהיה קשה יותר מאדם 'בריא'. שים לב שגירעון קלורי גדול מדי יכול להוריד לך את הטסט עוד יותר. מצד שני עודף משקל גם משפיע לרעה (פיזית קשה יותר להסתובב ביום יום וגם יש מנגנונים בהם עודף שומן משפיע לרעה על ההרכב ההורמונאלי).
כדאי להתייעץ עם רופא לגבי גובה הגירעון הקלורי (או לחילופין קצב ירידה שבועי) שמתאים לך.
תודה.
ממנו לא חושב שתגיע הישועה..
אני במעקב עם עצמי,וכותב לי מה אכלתי,מנסה להשתמש באפליקצית פיטנס.

מתי בערך התחלת להכניס לתפריט,ארוחת ציט אחת?
הצלחת לעצור את עצמך בארוחה אחת,פעם בשבוע?
אתה משלב מאכלים כמו פיתה כוסמין? או לחם פרו?

ממנו לא חושב שתגיע הישועה..
חוות דעת שנייה.

אני במעקב עם עצמי,וכותב לי מה אכלתי,מנסה להשתמש באפליקצית פיטנס.
נשמע כאילו אתה מתעד אחרי המעשה במקום לתכנן מראש את התפריט. כל עוד זה עובד לך - נהדר.
דרך אחרת היא לבנות תפריט מראש, ואולי אפילו להכין ארוחות מראש לכמה ימים. אפשר לחלק מראש למנות במקרר בקופסאות ולקחת איתך בצידנית קטנה לעבודה.

מתי בערך התחלת להכניס לתפריט,ארוחת ציט אחת?
מבחינתי צ'יט מתוכנן הוא לא באמת צ'יט. מתי שאני מרגיש שצריך לחרוג מהתפריט אני מרשה לעצמי. מצד שני לא הייתי בעודף משקל של עשרות קילוגרמים אז הדרך הייתה קצרה ממך בסדר גודל.

הצלחת לעצור את עצמך בארוחה אחת,פעם בשבוע?
היו תקופות שאכלתי נקי לגמרי במשך שבועות.

אתה משלב מאכלים כמו פיתה כוסמין? או לחם פרו?
לא אוכל הרבה לחם. לאחרונה רק בארוחות 'ציט' עם לחמניית המבורגר. (וזה לא באמת צ'יט כי הבשר דל שומן, אני לא אוהב רטבים עמוסי קלוריות, אני אוכל 2 המבורגרים בינוניים וזה משביע לאורך זמן).

• פותח/ת השרשור
חוות דעת שנייה.

נשמע כאילו אתה מתעד אחרי המעשה במקום לתכנן מראש את התפריט. כל עוד זה עובד לך - נהדר.
דרך אחרת היא לבנות תפריט מראש, ואולי אפילו להכין ארוחות מראש לכמה ימים. אפשר לחלק מראש למנות במקרר בקופסאות ולקחת איתך בצידנית קטנה לעבודה.

מבחינתי צ'יט מתוכנן הוא לא באמת צ'יט. מתי שאני מרגיש שצריך לחרוג מהתפריט אני מרשה לעצמי. מצד שני לא הייתי בעודף משקל של עשרות קילוגרמים אז הדרך הייתה קצרה ממך בסדר גודל.

היו תקופות שאכלתי נקי לגמרי במשך שבועות.

לא אוכל הרבה לחם. לאחרונה רק בארוחות 'ציט' עם לחמניית המבורגר. (וזה לא באמת צ'יט כי הבשר דל שומן, אני לא אוהב רטבים עמוסי קלוריות, אני אוכל 2 המבורגרים בינוניים וזה משביע לאורך זמן).
כייף לך
נשמע שאתה לא אכלן גדול
כנראה שמי שהוא אובייס כמוני
התהליך קצת(הרבה)יותר קשה לו.
טוב צריך להתחיל ממשהו..

קודם כל שיהיה המון בהצלחה,
אני גם במצב שהורדתי המון והחזרתי את המשקל נורא מהר.

מה שיכול לעזור לך לנסות להכין אוכל לכמה ימים בקופסאות וככה זה יחסוך לך זמן וימנע ממך ליפול על אוכל זבל בחוץ,
ממליץ לבדוק את עמוד האינסטגרם של גיא שוקרון ויש עוד המון מתכונים שווים באינטרנט.
החיסרון זה שזה מצריך יותר השקעה מבחינת זמן וכסף אבל זה כנראה יעזור לך לאורך זמן מאשר לחיות על דברים שקל להכין אבל אתה לא בהכרח נהנה לאכול.
בחיטוב הקודם שלי (לפני קרוב ל6 שנים) הייתי חיי על יוגורטי חלבון וקוטג'ים והדברים שהכי קל להכין - כן הורדתי מעל 30 קילו אבל בשורה התחתונה זה לא החזיק לאורך זמן כי לא באמת נהניתי בתהליך הזה.

הכין אוכל לכמה ימים בקופסאות וככה זה יחסוך לך זמן וימנע ממך ליפול על אוכל זבל בחוץ
+100
החיסרון זה שזה מצריך יותר השקעה מבחינת זמן וכסף
להכין אוכל בבית יעלה פחות מלקנות אוכל מוכן. לגבי השקעה\זמן - אם עושים את זה יעיל זה חוסך זמן.

• פותח/ת השרשור
קודם כל שיהיה המון בהצלחה,
אני גם במצב שהורדתי המון והחזרתי את המשקל נורא מהר.

מה שיכול לעזור לך לנסות להכין אוכל לכמה ימים בקופסאות וככה זה יחסוך לך זמן וימנע ממך ליפול על אוכל זבל בחוץ,
ממליץ לבדוק את עמוד האינסטגרם של גיא שוקרון ויש עוד המון מתכונים שווים באינטרנט.
החיסרון זה שזה מצריך יותר השקעה מבחינת זמן וכסף אבל זה כנראה יעזור לך לאורך זמן מאשר לחיות על דברים שקל להכין אבל אתה לא בהכרח נהנה לאכול.
בחיטוב הקודם שלי (לפני קרוב ל6 שנים) הייתי חיי על יוגורטי חלבון וקוטג'ים והדברים שהכי קל להכין - כן הורדתי מעל 30 קילו אבל בשורה התחתונה זה לא החזיק לאורך זמן כי לא באמת נהניתי בתהליך הזה.
תודה.
כרגע אני נמנע לגמרי מאוכל בחוץ..
מכין ואוכל רק בבית,זה משעמם זה לא טעים אבל אין מה לעשות.
חזה עוף או פרגית מה שלא תעשה לה,עם סלט ואורז,זה לא כמו בלאפה עם טחינה וציפס.
אבל אני מוכרח לעשות את השינוי הזה
ופעם ב.. לחטוא
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

+100

להכין אוכל בבית יעלה פחות מלקנות אוכל מוכן. לגבי השקעה\זמן - אם עושים את זה יעיל זה חוסך זמן.
צריך לעשות את הסוויץ בראש
שזה לא הולך להיות זבנג וגמרנו
אלא להפוך לאורח חיים,עם נקודות יציאה פה ושם

קל לדבר-קשה ליישם

כרגע אני נמנע לגמרי מאוכל בחוץ..
מכין ואוכל רק בבית,זה משעמם זה לא טעים אבל אין מה לעשות.
חזה עוף או פרגית מה שלא תעשה לה,עם סלט ואורז,זה לא כמו בלאפה עם טחינה וציפס.
אבל אני מוכרח לעשות את השינוי הזה
ופעם ב.. לחטוא

זהו שזה לא חייב להיות ככה יש הרבה מתכונים שווים באינטרנט
והארוחות שלך לא צריכות להיות משעממות כמו של באדיבילדרים שאוכלים רק חזה עוף יבש עם אורז וברוקולי.

• פותח/ת השרשור
אהלן חברים
מסקרן אותי אן יש עוד מישהו בהרגשה שלי..
כבר יומיים שלא בא לי לאכול כלום,מתבאס ממש ממה שהתפריט מציע לי,על כל תחליפיו.
מה עושים?

אני אישית בימים שהייתי מרגיש ממש חרא ודכאוני במהלך החיטוב
הייתי מכניס משהו מתוק\שומני\מושחט (בלי לחרוג מהערכים) רק כדי לעלות טיפה את המצב רוח,
וזה היה די מאפס אותי ונותן פוש להמשיך הלאה בתהליך.

• פותח/ת השרשור
אני אישית בימים שהייתי מרגיש ממש חרא ודכאוני במהלך החיטוב
הייתי מכניס משהו מתוק\שומני\מושחט (בלי לחרוג מהערכים) רק כדי לעלות טיפה את המצב רוח,
וזה היה די מאפס אותי ונותן פוש להמשיך הלאה בתהליך.
אני בשפל הכי דכאוני וכבוי שהייתי בו..
מאוד מקווה שגם האנדו יעזור לי עם זה

Back
למעלה תחתית