הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משקל תקוע+

• פותח/ת השרשור sandra
  • פורסם בתאריך

sandra

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
רציתי להתעייץ לגבי משהו שמאוד מטריד אותי.😕 בהמשך לשיחה שפתחתי פה https://www.lbs.co.il/threads/52159/
המשקל שלי תקוע המון זמן כמו שכבר ציינתי פה מספר פעמים- פעם אחרונה שההייתי אצל התזונאי האחוזי שומן נשארו אותו דבר והייתה עליה של קילו שריר+נוזל. רואים על הגוף שהוא מחוטב יותר אבל האחוזי שומן לא יורדים. אני אוכלת מסודר(תזונאי מוסמך) +מתאמנת 4 פעמים אירובי בשבוע(ריצות,זומבה,קיקבוקס 60 דק) + ופעמים בשבוע מרימה משקולות.(כ20 דקות)
והתזונאי שלי החליט שאני אוכלת שבועים - תפריט שמורכב ברובו מפחמימות בלי בשר (כמעט בלי חלבון) - אני מרגישה שמאוד השמנתי במהלך השבועים האלה,מפחדת לעלות על המשקל אחרי שבועים של פחמימות,אמנם תפריט מסודר אבל עדיין.
החילוף חומרים שלי נמוך עומד על 1000 במקום 1500אולי הוא מנסה להחזיר את המצב לפני שנכנסתי לכל המעגל דיאטות הזה,? (מדובר בתקופה לא מבוטלת של זמן שאני על דל פחמימות ועל 1200 קלוריות+-)-אולי הוא מנסה פשוט לאזן את הגוף מחדש ואז להוריד פחמימות לאט שוב? אני באמת מרגישה שבמקום לרדת השמנתי. אני חושבת שהגוף שלי כנראה היה בסטרס,ואגר שומן,הכמות ספורט שעשיתי גם עבדתי במלצרות,
קראתי פה שמה שעושים בדר"כ עוברים לנטרלי שבועים-ואז מורידים שוב- השאלה שלי
כמה קלוריות בתכלס אני אמורה להכניס לגוף אם החילוף חומרים שלי הוא 1000 ואני מבצעת 4 אימונים בשבוע שאני שורפת בממוצע 400-600 קל'(יש לי שעון דופק,)
גובה 1.70 משקל סביב ה68
תודה..

נערך לאחרונה:
והתזונאי שלי החליט שאני אוכלת שבועים - תפריט שמורכב ברובו מפחמימות בלי בשר (כמעט בלי חלבון) - אני מרגישה שמאוד השמנתי במהלך השבועים האלה,מפחדת לעלות על המשקל אחרי שבועים של פחמימות,אמנם תפריט מסודר אבל עדיין.
השאלה מאוד פשוטה, כמה זמן צריך לעבור כדי שתביני שאת לא בכיוון הנכון?
אני בכלל לא משוכנעת שיש לך בעיה של חילוף חומרים
ונניח שכן, דיאטת פחממות תסייע לפתור את זה?
תכנית האימונים שלך לא מאוזנת - 4 שעות אירובי ו40 דקות אנארובי בשבוע?
המשקל התקוע כבר זמן רב הוא אינדיקציה הכי טובה שהתפריט לא נכון.

סליחה שאני אומרת לך את זה אבל את מבזבזת זמן ויותר חשוב מזה את שוחקת את המוטיבציה שלך.
תעזבי את התזונאי שלך קחי את @Moshe הוא ירכיב לך תפריט ותכנית אימונים ותתחילי לעבוד.
בהצלחה

תודה על התגובה ׁׁזאת אני פשוט יש לי בעייה עם המשתמש השני..
אני אצור קשר איתו לגבי יעוץ אישי
ואני כנראה באמת אעזוב תתזונאי כי הוא לא מקדם אותי לשום מקום כרגע.

דיאטה שמורכבת ברובה מפחמימות ללא בשר וחלבון נשמע לי כמו המתכון הבטוח לכשלון. אני בטוח שאפילו מצב הרוח ירד, ביצועים בעבודה ירדו והעייפות חזרה. ניתן להתווכח על כמות הפחמימות בתפריט אבל דבר אחד בטוח - זה לא המרכיב העיקרי.

ורק אני תוהה איך ישנם כאלה , "תזונאים מוסמכים" עדיף כבר להתייעץ עם תינוקות בעריסה.

תפתחי לוג אימונים(יומן שבו את רושמת איזה תרגילים עשית והאם העלית במשקלים).

מחכים לשמוע על PR-ים באירובי ובמשקולות.

בהצלחה

התזונאי הזה,או איך שלא נקרא לו אכן אדיוט, ורמאי..
בכל מקרה אני כבר לא אצלו,אני כרגע מסיימת שבועים נטרליים

תודה על התגובה ׁׁזאת אני פשוט יש לי בעייה עם המשתמש השני..
אני אצור קשר איתו לגבי יעוץ אישי
ואני כנראה באמת אעזוב תתזונאי כי הוא לא מקדם אותי לשום מקום כרגע.

אהלן,

תפתחי אשכול במשוב ובו תפרטי את הבעיה שציינת לגבי המשתמש השני שלך.

אשמח לעזור לך.

Back
למעלה תחתית