הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימונים אנ-אירוביים לבית?

• פותח/ת השרשור noa123
  • פורסם בתאריך

noa123

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
אני לא הולכת לחדר כושר, האם יש אימונים אנ-אירוביים שאוכל לעשות בבית לקבלת תוצאות דומות?
אם כן, מה לדוגמא?
תודה רבה.

אהלן נועה וברוכה הבאה לפורום

2 האפשרויות הן שתקני משקולות ומלא ציוד לבית או שתקני מולטי טריינר, אבל גם 2 האפשרויות הללו לא מחליפות את החדר כושר.

• פותח/ת השרשור
אהלן נועה וברוכה הבאה לפורום

2 האפשרויות הן שתקני משקולות ומלא ציוד לבית או שתקני מולטי טריינר, אבל גם 2 האפשרויות הללו לא מחליפות את החדר כושר.
תודה ותודה על התגובה.
אני מתחילה בעוד חודש חדר כושר אז אני חושבת שלקנות ציוד יהיה מיותר- השאלה אם יש תרגילים שאני יוכל לבצע בבית עם משקל גוף או עם משקל של בקבוקים וכאלה

אם ככה אין טעם, רק לחכות בסבלנות וכשתגיעי למכון להוציא את כל "הדרייב" הזה שיש לך.

אם ככה אין טעם, רק לחכות בסבלנות וכשתגיעי למכון להוציא את כל "הדרייב" הזה שיש לך.
לא מבינה תשובות כאלה, אתם כל הזמן אומרים שכל תרגילי ההתנגדות גוף או TRX למיניהם הם לא יעילים כי זה לא מגרה את השריר לאורך זמן.. אבל אם יש לה חודש עד שהיא מתחילה בחדר כושר למה שהיא לא כן תעשה משהו עם עצמה ותפעיל את עצמה בדרך כלשהי? גם אם זה לא יעיל לאורך זמן, זה לא יהיה לאורך זמן כי היא נרשמת לחדר כושר!

אני מאמינה שלעשות משהו ולהתחיל להרגיל את עצמך לאורח חיים של ספורט זה עדיף מכלום...

TRX עולה יותר ממנוי חודשי, אני לא חושב שלהתחיל עכשיו שכיבות שמיכה (במקרה הטוב) וכפיפות בטן וכו' יתן לה איזשהו יתרון לטווח הבינוני אחרי שתירשם למכון.

Back
למעלה תחתית