הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון לרדת ל 10 א"ש

WhiteLegend

מושעה
38
5
נק' מוניטין:
-125
38
5
אז ככה , אני לא תמיד עולה נקי במסה כי יש לי בעיה של נטייה להשמנה , ואני לא דואג לעלות בשומן מיותר במסה כי בשביל זה יש חיטוב

ואני לא ממש ממהר לים. למרות שאני אשתדל לאכול נקי

אז ככה , האם אפשרי להגיע ל- 10 א"ש שומן בלי שום תוסף או שורף שומן כזה או אחר ? האם זה כרוך בעיבוד מסת שריר ?

כי אני ממש לא רוצה לאבד שריר יקר שעבדתי עליו במסה. כל גרם שריר חשוב לי כי המטרה שלי להראות ממש אסטתי. עם כמות שריר על

10%

ככה אני מתכנן לעשות את זה האם זה אפשרי ?

דל פחמימה + פי 2.5 חלבון + כל בוקר אירובי על בטן ריקה למשך חצי שעה על דופק 130-140 בשילוב של קפאין (כמה כפות קפה עם

מים חמים בבוקר כי אין לי כדורי קפאין)

אני בדרך הנכונה לעשות את זה ?

אפשר להגיע אפילו ל- 8% שומן ללא תוספים.
אין כזה דבר ירידה במשקל ללא איבוד שריר, תמיד שיורדים במשקל יורד טיפה שריר.
אתה יכול לצמצם את ההרס של השריר ע"י הכנסת כמות חלבונים מספקת וירידה איטית.

הכל אפשרי אם רק תרצה.

האפשר ורצוי אפילו להגיע ל 10 אחוז שומן ללא חומרים/תוספים. לאחר מכן אתה יכול לשלב תוספים ואז אתה יורד לאחוז שומן נמוך יותר עם עזרה רצינית(מנסיון אני אומר לך ככל שאתה יורד באחוזי שומן אתה רוצה עוד ועוד זה ממש ממכר)לגבי האירובי והדל פחמימה שים לב שאתה לא בגירעון קלורי גדול מדי! וכמובן העמסת פחמימות

• פותח/ת השרשור
בוקר: 2 בייצים + 200 גרם קוט'ג + 100 גרם חזה עוף
ביינים: 100 גרם חזה עוף + 100 גרם חומוס + פרי
צהריים: 50 גרם אגוזי מלך + 100 גרם חזה עוף
ערב: 150 גרם קוט'ג/גבינה צהובה + 100 גרם חזה עוף

1803 קלוריות180.4 גרם חלבון103 גרם שומן39.9 גרם פחמימה

*משקאות דיאט חופשי
* 3-4 ימים בשבוע אירובי בוקר דופק 130-140(הליכה על מהירות 6.5 למשך חצי שעה) + קפאין
* תוכנית FBW של מורכבים 2-3 פעמים בשבוע
*
העמסות -

שבועיים ראשונים - 12 יום של דל פחמימה (30-50 גרם) + יומיים העמסה פחמימות.

לאחר מכן מתחילים סבבים של: 5 ימים דלי פחמימה + יומיים העמסה.
יומיים העמסה - ביומיים האלו 60%-70% מהקלוריות שלנו יהיו מפחמימה, 10%-15% מחלבון ו15%-25% משומן

תפריט העמסה

250 פחמימה 120 חלבון 35 שומן

ככה עושים את זה ?

• פותח/ת השרשור
כן.. קראת נכון את החומר.. עכשיו יש לך רק לעמוד בזה בקפידה בהצלחה
יש!! אין לך מושג כמה חרשתי.. תודה גבר! למען המאת אני כבר שנה וחצי קורא והכל ואוסף מידע ואוגר ואוגר

עכשיו נשאר לתרגם למעשים!

בהצלחה לי! 😃

וסוף שבוע אנאבולי לכולם

בהעמסה אתה צריך לאכול 500-1000 מעל הנייטראלי אז 250 פחמימה, 120 חלבון ו-35 שומן לא מספיק..תוסיף הרבה פחמימות בהעמסה עוד 150 גרם לפחות ועוד קצת שומן לדעתי.

• פותח/ת השרשור
בהעמסה אתה צריך לאכול 500-1000 מעל הנייטראלי אז 250 פחמימה, 120 חלבון ו-35 שומן לא מספיק..תוסיף הרבה פחמימות בהעמסה עוד 150 גרם לפחות ועוד קצת שומן לדעתי.
ממש לא.. בעמסה שאני אוכל פעמיים בשבוע העמסה זה העמסה שהיא מתחת לניטרלי..

קראתי מדריך של מישהוא חטוב רצח שכולם עשו ממנו וקיבלו תוצאות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית