הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקלים של פחמימות

• פותח/ת השרשור dni_m
  • פורסם בתאריך

dni_m

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
אם נמצאים במאזן נייטרלי על 20 גרם פחמימה ליום, ניתן אחרי 3 ימים כאלה לעשות העמסה ישר אחרי אימון למשך 24 שעות?
המטרה היא עלייה נקייה ומתונה במסה.

• פותח/ת השרשור
אתם מתבלבלים ביני לבין מישהו אחר כנראה..
בכל אופן אני לא עושה תוכנית תזונה מסויימת, אני מעוניין לדלל כמה ימים ולעשות העמסה.
רציתי לדעת אם על כמות כזאת של פחמימות ביום, כמה זמן ייקח למאגרי הגליקוגן להתרוקן כדי שאוכל לעשות העמסה?
3 ימים זה מספיק?
קראתי פה הודעות של moo שעושה פעם ב-3/4 ימים העמסה.

• פותח/ת השרשור
כשאתה אומר שלא ייצא מזה משהו לטווח הארוך אתה מתכוון שלא תהיה התקדמות בעלייה במסה? או שההעמסה אחרי 3 ימים יכולה להעלות אותי בצורה לא נקייה?
אני אשאל את זה ככה: נגיד ואני אהיה בדילול 3 ימים גם על מאזן חיובי, העמסה אחרי זה תהיה אפקטיבית?
3 ימים על כמות כזו של פחמימות מספיקים לרוקן מאגרי גליקוגן?

תלוי בפעילות שאתה עושה, מאגרי גליקוגן לא מדללים את עצמם כל כך מהר לעיתים זה יכול לקחת גם שבוע.
התכוונתי בטווח הארוך מבחינת העלאה במסת השריר ואם אתה נכנס לחיובי אז אתה עושה דיאטות מסוג AD או UD2 וחבריהם, למה להמציא את הגלגל מחדש? תלך לפי העקרונות שלהן.

• פותח/ת השרשור
הבנתי.. פשוט במאמרים בBB ודומיו יש מה שנקרא CARB CYCLING שעושים 3 ימים דלים ויום אחד העמסה.
אלה סתם מאמרים של גימיקים?

• פותח/ת השרשור
The idea of carb cycling is that for 3-4 days you will deplete carbs by eating fibrous carbohydrates, using up muscle glycogen and burn bodyfat. The next 3 days after that, you load up on starchy types of carbohydrates and thus replenish muscle glycogen.​

It is best to workout your lagging (less built up) bodyparts on days where your carbohydrates are high because you will have more energy for your workouts.​

An example 'Carb Cycle' routine:
Monday: Low carb - Cardio
Tuesday: Low carb or High carb- Weight lifting
Wednesday: Low carb - Weight lifting
Thursday: Low carb - cardio
Friday: High carb - Weight lifting
Saturday: High carb - Weight lifting
Sunday: Low carb - Weight lifting​

• פותח/ת השרשור
פה רשום שמי שרוצה לעלות במסה צריך לפחות 3 ימי העמסה בשבוע..
מה שאומר שהדילול בין העמסה להעמסה הוא בערך יומיים.
מאגרי גליקוגן יתרוקנו ביומיים? נשמע לי זמן קצר מדי..
אני למשל שוקל 50 קילו, ולפי ההמלצות אני צריך לאכול 50 גרם פחמימות ביום דילול.
עכשיו אני אוכל חצי מזה, 25 גרם פחמימה ביום דילול מה שאומר שהגישה שרשמתי למעלה (3 ימים דלים ויום העמסה) יכול לעבוד עם כמות כזאת כדי לעלות במסה נקייה לא?
במידה והמאמר שהבאת לי באמת עובד..

• פותח/ת השרשור
וגם רשום בכתובת שנתת שזה למתאמני MMA
אם אני מתאמן SS שלוש פעמים בשבוע זה יכול להתאים לי?
אני גם לא עושה אירובי בכלל..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית