הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימונים ביתיים

• פותח/ת השרשור Orr323
  • פורסם בתאריך

Orr323

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
שלום לכולם 😃
אני חייל, בן 21. 180, שוקל 79
אין לי בכלל מסת שריר (רופא בחן אותי ואמר שאני חייב להיכנס לכושר)
בקיצור... הבעיה היא שאני 90% מהזמן בבסיס כך שאין לי איך ללכת לחדר כושר.
רציתי לדעת אם גם אימונים ביתיים יכולים להיות יעילים ואם כן אז אילו תרגיל (תכנית אימונים קיצר...)
ועל אף שאני יודע שזה לא יהיה מדוייק, בהתחשב בנתונים שנתתי ובזה שרב המשקל שלי הוא שומן ולא שריר
כמה אני צריך לאכול בשבוע כדי לרדת קילו (או קרוב לקילו) בשבוע?
תודה רבה!!

אין לי בכלל מסת שריר
כמה אני צריך לאכול בשבוע כדי לרדת קילו (או קרוב לקילו) בשבוע?

אם אין עלייך שריר אתה צריך להעלות מסת שריר -> אתה צריך לאכול יותר -> אתה צריך לעלות במשקל הגוף.

הבעיה היא שבאימונים בייתים אין אפשרות להעלות מסת שריר בלי ציוד בכמה אלפי שקלים.

אם אין לך חדר כושר בבסיס אז אל תתעסק בזה כרגע, תסיים את הצבא ויהיה לך המון זמן אחרי זה לפתח מסת שריר

• פותח/ת השרשור
אוקיי, תודה על התשובה 😃
שכיבות סמיכה, כפיפות בטן- יכול להעלות בקצת לפחות (כרגע נטו בקטע בריאותי פחות מראה).
ובכל מקרה אני רוצה לרדת איזה שישה קילו, מהנתונים יש לך איזו הערכה כמה אני צריך לאכול כדי לרדת?
תודה רבה:)

ובכל מקרה אני רוצה לרדת איזה שישה קילו, מהנתונים יש לך איזו הערכה כמה אני צריך לאכול כדי לרדת?
אם אין לך מסת שריר מה המטרה בלרדת עוד?

שכיבות סמיכה, כפיפות בטן- יכול להעלות בקצת לפחות (כרגע נטו בקטע בריאותי פחות מראה).
אין קשר בין שכיבות שמיכה לבריאות

תעשה מה שאתה יכול, מתח\שכיבות שמיכה\כפיפות בטן או כל תרגיל אחר שאפשרי זה יעזור לך למעזר איבוד של מסת שריר לאורך זמן, אבל שוב, באמת שאין לך צורך להתעסק בזה כי אין לך את היכולת להתעסק בזה

Back
למעלה תחתית