הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Squat

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
אהלן חברה רציתי לדעת האם יש בעיות הטכניקה המשקל 80 KG
נישארתי מכווץ כמה שאפשר חזה למעלה.. עשיתי הייפ דרייב. עם יש בעיות תרשמו
.

נראה יותר טוב ברגע שסידרת את כפות הרגליים.
מה שכן, שחרר מעט בתחילת התנועה את הברכיים קדימה ואז תתחיל להתיישב אחורה.

• פותח/ת השרשור
נראה יותר טוב ברגע שסידרת את כפות הרגליים.
מה שכן, שחרר מעט בתחילת התנועה את הברכיים קדימה ואז תתחיל להתיישב אחורה.
תודה פסיכו אימון הבא נעלה עוד סרטון ואשמח אם תביע תדעה שלך

הסקוואט השני שהעלית צולם בזווית שמאפשרת ביקורת טכניקה. הסקוואט טוב - גמישות בהאמסטרינגס לא קשורה כרגע ואין לך בעייה ההאמסטרינגס לא משנים את אורכם במהלך הסקוואט, ברוב מבני הגוף. קח הרבה אוויר לפני כל חזרה, תשאיר אותו בפנים למשך כל החזרה ותוציא אך ורק כשאתה שוב למעלה. תמשיך להתקדם במשקלי העבודה, ותרד מעט פחות עמוק. את הוידאו הבא צלם ב90 מעלות מהצד, מגובה האגן-ברך. https://www.lbs.co.il/threads/46/#post-532516

אל תחשוב על גב אנכי לקרקע במהלך התרגיל, זה לא צריך להיות ככה ולא יהיה ככה - אל תפחד לרדת קצת יותר אחורה עם גב יותר אופקי לקרקע, תוך הרמת חזה חזקה ואוויר מלא שנשאר בפנים. מהתחתית תחשוב על להרים אגן חזק למעלה, תתפוצץ בכל הכוח.

הסקוואט השני שהעלית צולם בזווית שמאפשרת ביקורת טכניקה. הסקוואט טוב - גמישות בהאמסטרינגס לא קשורה כרגע ואין לך בעייה ההאמסטרינגס לא משנים את אורכם במהלך הסקוואט, ברוב מבני הגוף. קח הרבה אוויר לפני כל חזרה, תשאיר אותו בפנים למשך כל החזרה ותוציא אך ורק כשאתה שוב למעלה. תמשיך להתקדם במשקלי העבודה, ותרד מעט פחות עמוק. את הוידאו הבא צלם ב90 מעלות מהצד, מגובה האגן-ברך. https://www.lbs.co.il/threads/46/#post-532516

אל תחשוב על גב אנכי לקרקע במהלך התרגיל, זה לא צריך להיות ככה ולא יהיה ככה - אל תפחד לרדת קצת יותר אחורה עם גב יותר אופקי לקרקע, תוך הרמת חזה חזקה ואוויר מלא שנשאר בפנים. מהתחתית תחשוב על להרים אגן חזק למעלה, תתפוצץ בכל הכוח.
הבאטווינק בסוף התנועה לא קשור לגמישות, או נכון יותר, אי גמישות, בהאמסטרינג לדעתך?

עפו עליך פה כאילו העלת לג פרס וקראת לזה סקוואט. ״ אתה לא בכיוון. התחת שלך שם הברכיים שלך פה. קדימה מדי אחורה מדי באט ויונק״...

הכל בסדר אחי.
קח תעצות החיוביות ( מפתיע שאותן נתנו החברה עם היותר נסיון..) תקרא קצת ותעלה במשקלים 😃

שב על כיסא כמה פעמים בשביל התנועה ללא משקל, ואז מיד תעשה את הסט.

יעזור לך בטכניקה.

יש כיוון טוב... בהצלחה

שוב תודה על העזרה גבר אז נעשה ליפני מתיחות דינמיות ואחרי סטטי
אז עכשיו אני יעבוד על להתישייב אחורה כמה שאפשר

תמשיך להעלות סרטוני טכניקה כדי לוודא שאתה לא 'נופל' אחורה או משבש את הטכניקה שלך תוך כדי ניסיון לצאת יותר אחורה.
בהצלחה.

Fuck או איך שלא קוראים לך (; אתה לא חושב שיש בעיה עם הראש והמבט ? הוא כל הזמן למטה... זה משפיע על כל העסק.
דבר נוסף, זה הברכיים שבורחות החוצה כל הזמן. הברך צריכה לברוח מיד בהתחלה וזהו,אחר כך לשמש קציר ולא לזוז יותר בזמן ההתיישבות אחורה.
תקן אותי אם אני טועה פה...

Fuck או איך שלא קוראים לך (; אתה לא חושב שיש בעיה עם הראש והמבט ? הוא כל הזמן למטה... זה משפיע על כל העסק.
דבר נוסף, זה הברכיים שבורחות החוצה כל הזמן. הברך צריכה לברוח מיד בהתחלה וזהו,אחר כך לשמש קציר ולא לזוז יותר בזמן ההתיישבות אחורה.
תקן אותי אם אני טועה פה...
הפלטות שעל המוט הסתירו את הראש, כך שקל לפספס. מנח הצוואר אכן לא תקין לגמרי. המבט צריך להיות קדימה ולמטה, לא רק למטה.
נסה להסתכל לנקודה במרחק של כמה מטרים ממך שנמצאת על הרצפה, כל עוד אתה שומר על צוואר ישר עם עמוד השדרה.
לא חושב שזה משפיע על שאר התנועה ממש, אבל זו גם בעיה מינורית שכדאי לתקן.

הבאטווינק בסוף התנועה לא קשור לגמישות, או נכון יותר, אי גמישות, בהאמסטרינג לדעתך?
בדרך כלל לא, כי ההאמסטרינגס לא משנים את אורכם מלמעלה עד למטה במהלך הסקוואט - כפיפת הירך מאריכה אותם וכפיפת הברך מקצרת אותם. ברוב האנתרופומטריות, התחתית היא במצב שבו ההאמסטרינגס בערך באותו אורך של הtop position.

בד"כ הבעייה היא מיקום הברכיים - כשהן לא מספיק בחוץ, אין לאגן מקום להסתובב על מנת להתאים את עצמו למנח של הטורסו. גם כמובן שאם הברכיים פשוטות מידי (לא כפופות), יכולה להווצר בעייה כי ההאמסטרינגס יהיו מתוחים מידי (יותר פשיטה בברך בנוסף גם מחייבת יותר כפיפה בירך, כלומר טורסו יותר אופקי - על מנת להשאיר את המוט מעל מרכז כף הרגל).

• פותח/ת השרשור

חברה סקוואט מהיום אשמח לביקורת לי ניראה שהטכניקה בסדר הבעייה אצלי זה איך שאני יוצא מהכלוב וצועד אחורה אני מרגיש שאני מאבד תכיווץ בגב
אני מוציא תחת החוצה ולא מצליח לכווץ אותו אשמח לשמוע מה לעשות בנידון

וגם איך שאני יוצא מהכלוב אני מרגיש כאבים באזור עצם הזנב בצד שמאל ובסט עצמו אני לא מרגיש כאבים רק בעת היציאה עם המוט והצעידה לאחור @Beast and cheat
@Psycho
@MasterSplitter
@alalalal

נערך לאחרונה:

חברה סקוואט מהיום אשמח לביקורת לי ניראה שהטכניקה בסדר הבעייה אצלי זה איך שאני יוצא מהכלוב וצועד אחורה אני מרגיש שאני מאבד תכיווץ בגב
אני מוציא תחת החוצה ולא מצליח לכווץ אותו אשמח לשמוע מה לעשות בנידון

וגם איך שאני יוצא מהכלוב אני מרגיש כאבים באזור עצם הזנב בצד שמאל ובסט עצמו אני לא מרגיש כאבים רק בעת היציאה עם המוט והצעידה לאחור @Beast and cheat
@Psycho
@MasterSplitter
@alalalal

https://www.lbs.co.il/threads/46/#post-532516

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית