עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה פסיכו אימון הבא נעלה עוד סרטון ואשמח אם תביע תדעה שלךנראה יותר טוב ברגע שסידרת את כפות הרגליים.
מה שכן, שחרר מעט בתחילת התנועה את הברכיים קדימה ואז תתחיל להתיישב אחורה.
הבאטווינק בסוף התנועה לא קשור לגמישות, או נכון יותר, אי גמישות, בהאמסטרינג לדעתך?הסקוואט השני שהעלית צולם בזווית שמאפשרת ביקורת טכניקה. הסקוואט טוב - גמישות בהאמסטרינגס לא קשורה כרגע ואין לך בעייה ההאמסטרינגס לא משנים את אורכם במהלך הסקוואט, ברוב מבני הגוף. קח הרבה אוויר לפני כל חזרה, תשאיר אותו בפנים למשך כל החזרה ותוציא אך ורק כשאתה שוב למעלה. תמשיך להתקדם במשקלי העבודה, ותרד מעט פחות עמוק. את הוידאו הבא צלם ב90 מעלות מהצד, מגובה האגן-ברך. https://www.lbs.co.il/threads/46/#post-532516
אל תחשוב על גב אנכי לקרקע במהלך התרגיל, זה לא צריך להיות ככה ולא יהיה ככה - אל תפחד לרדת קצת יותר אחורה עם גב יותר אופקי לקרקע, תוך הרמת חזה חזקה ואוויר מלא שנשאר בפנים. מהתחתית תחשוב על להרים אגן חזק למעלה, תתפוצץ בכל הכוח.
שוב תודה על העזרה גבר אז נעשה ליפני מתיחות דינמיות ואחרי סטטי
אז עכשיו אני יעבוד על להתישייב אחורה כמה שאפשר
תמשיך להעלות סרטוני טכניקה כדי לוודא שאתה לא 'נופל' אחורה או משבש את הטכניקה שלך תוך כדי ניסיון לצאת יותר אחורה.
בהצלחה.
הפלטות שעל המוט הסתירו את הראש, כך שקל לפספס. מנח הצוואר אכן לא תקין לגמרי. המבט צריך להיות קדימה ולמטה, לא רק למטה.Fuck או איך שלא קוראים לך (; אתה לא חושב שיש בעיה עם הראש והמבט ? הוא כל הזמן למטה... זה משפיע על כל העסק.
דבר נוסף, זה הברכיים שבורחות החוצה כל הזמן. הברך צריכה לברוח מיד בהתחלה וזהו,אחר כך לשמש קציר ולא לזוז יותר בזמן ההתיישבות אחורה.
תקן אותי אם אני טועה פה...
בדרך כלל לא, כי ההאמסטרינגס לא משנים את אורכם מלמעלה עד למטה במהלך הסקוואט - כפיפת הירך מאריכה אותם וכפיפת הברך מקצרת אותם. ברוב האנתרופומטריות, התחתית היא במצב שבו ההאמסטרינגס בערך באותו אורך של הtop position.הבאטווינק בסוף התנועה לא קשור לגמישות, או נכון יותר, אי גמישות, בהאמסטרינג לדעתך?
חחחח זה מה שיש לך לומר ונקסוס 5דרך איזה פלאפון זה צולם?
בואנה המצלמה השתפרה רצח מהנקסוס 4, הא? איכות מטורפת!!!חחחח זה מה שיש לך לומר ונקסוס 5
יאססססססבואנה המצלמה השתפרה רצח מהנקסוס 4, הא? איכות מטורפת!!!
חברה סקוואט מהיום אשמח לביקורת לי ניראה שהטכניקה בסדר הבעייה אצלי זה איך שאני יוצא מהכלוב וצועד אחורה אני מרגיש שאני מאבד תכיווץ בגב
אני מוציא תחת החוצה ולא מצליח לכווץ אותו אשמח לשמוע מה לעשות בנידון
וגם איך שאני יוצא מהכלוב אני מרגיש כאבים באזור עצם הזנב בצד שמאל ובסט עצמו אני לא מרגיש כאבים רק בעת היציאה עם המוט והצעידה לאחור @Beast and cheat
@Psycho
@MasterSplitter
@alalalal