הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תוכנית Lyle Mcdonald Bulking Routine

• פותח/ת השרשור Bugsy
  • פורסם בתאריך

Bugsy

משתמש מתחיל
202
44
נק' מוניטין:
185
202
44
אהלן!

הבנתי שניתן לבצע את התוכנית במתכונת של 5 פעמים בשבוע.
הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא באף מקום את חלוקת התרגילים/סטים/חזרות.

באתר רשום כך:
A- חזה + גב
B -רגליים + בטן
C - כתפיים + ידיים
ABCXAB

איך יראו אימון A ו-C?

זה כבר טעות לעבוד על חזה וגב באותו אימון.

מבלי להתייחס לתוכנית של פותח הפוסט ,אשמח אם תסביר לי למה זאת טעות?
אני יכול למנות מספר גדול של תוכניות שמשלבות חזה וגב באותו אימון שמביאות תוצאות (5/3/1,west side )

מבלי להתייחס לתוכנית של פותח הפוסט ,אשמח אם תסביר לי למה זאת טעות?
אני יכול למנות מספר גדול של תוכניות שמשלבות חזה וגב באותו אימון שמביאות תוצאות (5/3/1,west side )

כי זה לא טוב.
אם אתה רוצה תנסה ותראה בעצמך,אבל אל תעבוד חלש,תן 100 אחוז ותצטט ותגיד לי מה הרגשת

זה לא טוב?עשיתי את התוכניות האלה מספר פעמים.
תוצאות:
דדליפט 240
חזה 155 וכך גם כל השאר.
אל תכתוב דברים בגלל שעליך/לך זה לא מתאים/עובד

זה לא טוב?עשיתי את התוכניות האלה מספר פעמים.
תוצאות:
דדליפט 240
חזה 155 וכך גם כל השאר.
אל תכתוב דברים בגלל שעליך/לך זה לא מתאים/עובד

לא אמרתי שאין תכניות שמשלבות,אבל מצטער להגיד לך דדליפט לא כל כך עובד על גב לפי מה שאני יודע.
פשוט תנסה

לא אמרתי שהוא עובד על גב(למרות שגם עליו הוא לא פוסח)תוצאות תוכנית אימונים נמדדות בהרבה מדדים,אני נותן את הדוגמא שלי כדי להפריך את השטויות שאתה רושם,אתה ממשיך לכתוב לי לנסות, שאם היית מבין מעט כדי לייעץ פה לאנשים היית יודע שהתוכניות שציינתי משלבות אימוני חזה ותרגילי גב באותו אימון ,אז כנראה שניסיתי..

לא אמרתי שהוא עובד על גב(למרות שגם עליו הוא לא פוסח)תוצאות תוכנית אימונים נמדדות בהרבה מדדים,אני נותן את הדוגמא שלי כדי להפריך את השטויות שאתה רושם,אתה ממשיך לכתוב לי לנסות, שאם היית מבין מעט כדי לייעץ פה לאנשים היית יודע שהתוכניות שציינתי משלבות אימוני חזה ותרגילי גב באותו אימון ,אז כנראה שניסיתי..

טוב אז אני יסביר לך משהוא,דבר ראשון היעוץ שלי הוא יכול לעשות איתו מה שהוא רוצה אני לא נותן 100 התחייבות שהוא נכון אתה יודע.
דבר שני דדליפט לא עובד ספציפית על גב,קח תרגילים של גב מתכנית AB ותעבוד גם על חזה
כמו שאמרתי אתה יכול גם לשאול אנשים שמתאמנים

טוב אז אני יסביר לך משהוא,דבר ראשון היעוץ שלי הוא יכול לעשות איתו מה שהוא רוצה אני לא נותן 100 התחייבות שהוא נכון אתה יודע.
דבר שני דדליפט לא עובד ספציפית על גב,קח תרגילים של גב מתכנית AB ותעבוד גם על חזה
כמו שאמרתי אתה יכול גם לשאול אנשים שמתאמנים

טןב חבל על הויכוח,לפי ההודעה שלך אני מבין שלא הבנת כלום(נדבקת לדדליפט ולא הבנת אפילו למה רשמתי ),אז בוא נפנה מקום לאנשים שכן ייעצו לו,אני בנתיים אזוז לשאול אנשים ״שמתאמנים״

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית