הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 240. בוקס סקוואט.

TheTzadik

מנהל פורום Powerlifting/Weightlifting
1,220
2,037
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
16,661
1,220
2,037
בעזהי"ת

יש הרבה מה לכתוב, איך ולמה בשבוע הראשון של שלב העצימות, אני נכנס ל-PR attempt. כאן מדובר על 5 ק"ג של התקדמות לעומת הבוקס המקסימלי בסיבוב לפני המפגש האחרון בפתח תקווה. תודה רבה לאיירון הראל, על הצילום.

חימום, הכל בוקס:
120X1X2.
150X1.
180X1.
190X1.
210X1.
220X1.
230X1.

נערך לאחרונה:
אני מניח שרוב האנשים שמתלוננים על משקלים נמוכים בצורה חריגה, פשוט עושים משהו לא נכון.
אם עושים הכל לפי הספר ולא מצליחים להתקדם בתכניות שמתאימות לשלב בו אתה נמצא, זה משהו אחר.
אין כן מתקדם, אבל אני מתקדם איטי, אני מתקדם 5קילו בחודש שככה צריך להיות לפני התכנית.
וזה איטי מבחינתי בגלל שבחודשים הראשונים הייתי מוסיף אפילו 15קילו בסקוואט אחרי חודש.

אין כן מתקדם, אבל אני מתקדם איטי, אני מתקדם 5קילו בחודש שככה צריך להיות לפני התכנית.
וזה איטי מבחינתי בגלל שבחודשים הראשונים הייתי מוסיף אפילו 15קילו בסקוואט אחרי חודש.
לא ברור לי למה אנשים עם פחות מ-140 סקוואט לא עושים SS.

מי אמר שאני עם פחות מ140קילו סקוואט..
סיימתי SS עם 110 ועליתי ל 177.5 ( ל 1 ) עם 1\3\5 ב5חודש
טעות בקשר אליך, קראתי באחת ההודעות ״70 קילו סקוואט״ ולא ״לסקוואט״.
בכל אופן, אני מדבר בכללי, לא רק אליך.
לא מבין אנשים שמתחילים לקפוץ לתוכניות אחרות לפני שמיצו תוכנית כמו אסאס.

טעות בקשר אליך, קראתי באחת ההודעות ״70 קילו סקוואט״ ולא ״לסקוואט״.
בכל אופן, אני מדבר בכללי, לא רק אליך.
לא מבין אנשים שמתחילים לקפוץ לתוכניות אחרות לפני שמיצו תוכנית כמו אסאס.
אהה אוקיי.
אני לא אהבתי את SS... לא נוח לי לבצע גם סקוואט וגם דלדיפט באותו יום..
ב1\3\5 הרבה יותר נוח לכל תרגיל יש יום משל עצמו.

התגבה של ויבריל
מה איתה?
גם אם מישהוקפץ מאסאס לא ״בזמן״ והצליח לא רע, אני עדיין חושב שאם אפשר לסחוט עוד עם תוכנית שנותנת 5 קילו סקוואט בשבוע לחזרות(אם עוברים להתקדמות דו שבועית) אז זה בהחלט הדבר הנכון לעשות.
חוץ מזה, יש אחלה וריאציה של דדליפט כבד דווקא באמצע שבוע כשהסקוואט קל(בהתקדמות דו שבועית בסקוואט).

מה איתה?
גם אם מישהוקפץ מאסאס לא ״בזמן״ והצליח לא רע, אני עדיין חושב שאם אפשר לסחוט עוד עם תוכנית שנותנת 5 קילו סקוואט בשבוע לחזרות(אם עוברים להתקדמות דו שבועית) אז זה בהחלט הדבר הנכון לעשות.
חוץ מזה, יש אחלה וריאציה של דדליפט כבד דווקא באמצע שבוע כשהסקוואט קל(בהתקדמות דו שבועית בסקוואט).
אתה לא מבין, סטס כל הזמן צוחק עליי שנתקעתי בSS שנתיים ואתה אומר שאנשים עוברים מהSS מהר מדי.

שנתיים היית בSS??? איך אפשר..
סטס עשה כמה חצי שנה? ואמרתי לו זה מלא זמן

שנתיים....
היית יכול להיות יותר חזק אם לא היית שנתיים בSS
זה מה שאני יכול להגיד

אתם מוזמנים לקרוא את הלוג שלי ולראות למה לקח לי שנתיים למצות לגמרי, ואם לא לקרוא אז לפחות לדפדף
https://www.lbs.co.il/threads/31588/

שמתם לב במקרה שהיו לו המון הפסקות? אני זוכר שהיה חיטוב שהתחיל ב-70~ קילו, 6 שבועות בגלל אצבע שבורה, מחלות, מבחנים ועוד מיליון ואחת בעיות. הוא לא באמת עשה SS שנתיים, הוא התחיל טקסס שנתיים אחרי האימון הראשון של SS.

אליהו אתה פשוט תותח! אין מילים, פשוט אין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית