הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימוני גב

• פותח/ת השרשור messika
  • פורסם בתאריך

messika

משתמש מתחיל
61
0
נק' מוניטין:
0
61
0
מתאמן שנה ושלוש חודשים, שוקל 85, גובה: 188 ס"מ , בן 21.

הגב שלי קצת זקוק לשיפור ביחס לשרירים האחרים, ווחשבתי אולי להתמקד יותר באימוני גב.

אני מתאמן fbw שלוש פעמים בשבוע כרגע.

חשבתי אולי להוציא את האימוני גב מהfbw ולעשות יום למחרת אימון גב לבד פרטני יותר.

מה אתם אומרים זה רעיון טוב?

כעיקרון 48 שעות אבל שוב כל גוף פועל אחרת זה לא מדע מדיוק שכולם אחרי 48 שעות יש כאלה שלוקח להם יותר יש כאלה שפחות אם זה מעניין אותך פתח גוגל תתחיל ליקרוא על זה, שאלת שאלה מסיומת עניתי לך אתה רוצה לבדוק עד כמה אני צודק או טועה תתחיל לשבת לקירוא אף אחד לא יעשה את זה בישבילך אבל אני חוסך לך עבודה כי אני כבר עשיתי את זה ולמדתי על בשרי שהאימונים המוגזמים האלה פשוט לא מעולים בשום צורה ואפילו מזיקים. אם אתה רוצה ללכת בדרך שלך ולעשות אימונים כאלה מוגזמים וזה עובד לך ואתה רואה שינוי ואתה מבסוט ממנו עוף על זה אף אחד לא יגיד לך שזה לא בסדר בתחום הזה כל דבר שעובד בישבילך זה טוב אין פה אמירה חדה וברורה אסור לעשות הרבה תרגילים אומרים את זה כי לרובם זה פחות אפקטיבי אם לך באופן אישי זה עובד עוף על זה

• פותח/ת השרשור
אז איך לעבוד על שריר פעם בשבוע זה מספיק? זה נשמע מעט פשוט...
ומה אתה חושב על התכנית עצמה? חסר שם בנץ' פרס על משטח רגיל לא?

שמע אתה רוצה להתווכח ולא להקשיב וכל פעם לישאול אותה שאלה אתה יכול... אני לא אחזור על עצמי ולא התעמקתי בתוכנית מפני שראיתי איך הא בנויה והיא לא יעילה וכן בנץ פרס רגיל תרגיל שחייב להיות בכל תוכנית כמעט תרגיל מורכב..

• פותח/ת השרשור
פשוט עוד לא קיבלתי תשובה ברורה, איך זה שפעם בשבוע מספיק לשריר אם זמן ההתאוששות של השריר הוא ארבע ימים לפי מה שאתה אמרת?

מסקרן אותך לך תלמד אנטומיה אין לי מה יותר מידי להגיד לך פה יותר מזה להכנס לפרטים אני לא יכול להכניס אותך . בנוסף אל תשכח שאתה לא לגמרי במנוחה כל אימון השרירים עובדים פשוט לא במיקוד . בסך הכל לפי מה שאני רואה לך יש דעה מסיומת ואתה רוצה שיאשרו לך אותה שהיא טובה בוא אני אחסוך לך בבאדי בילדניג אין דבר כזה חד משמעי רק זה נכון, אם עובד לך משהו לך עם זה עד הסוף לא משנה מה אני אגיד לך או מנהל פורום או כל אחד אתה עושה משהו שעובד לך אתה רואה שינוי אתה תגדל אתה עולה משקלים תמשיך איתו טוב לך בFBW תמשיך עם זה אין שום חוק שאומר שאסור לעשות יש המלצות שיודעים שלרוב עדיף ככה וככה יכול להיות שאתה מאלה שעדיף להם ההפך אל תחפש יותר מידי לישמוע מאחרים שמה שאתה עושה זה טוב ברגע שאתה ניתקע לא מבסוט מהשינוי תתיאץ ותיהיה פתוח ראש אל תיהיה עקש על משהו אחד ועוד משהו אחרון נתנו לך תשובה אתה מטיל ספק בה פתח גוגל תיקרא יש את כל המידע שאתה רק רוצה תתחיל ליקרוא על איחוי של שריר איך למה כמה ככה יקטן הספק שתשובות שאני או כל אחד אחר יענה לך פה בנוסף לאותו עניין יש את השיקול של כמה משקל אתה מרים אם אתה לא מרים כבד עדיף לך AB תעשה פעמים בשבוע כל שריר יהיה לך אלה תוצאות אבל לפי המשקל שך אתה אמור להרים די כבד שכאן כבר יותר אפקטיבי לעבור לABC שאלה של העדפה ומה עובד לך

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני אנסה את התכנית שנתן לי המדריך ואראה מה התוצאות בעוד חודש, אם לא יהיה שיפור אעבור לABC
תודה רבה בכל אופן.

ואו אני צריך ניראלי להגיד למנהלים לפתוח אשכול לזה תבינו באדי בילדינג זה לא מתמטיקה X=5 זה פשוט לא עובד ככה אם כן לא היינו צריכים את הפורום הזה תבינו כבר כל גוף עובד אחרת כל גוף מופע בצורה שונה מדברים אחרים יש דברים מרכזיים שצריך לעמוד בהם מלבד זה העניין הוא של העדפה אישית ומה שעובד על הגוף שלך זה שהוא עשה משהו מסיום בכלל לא אומר שזה יעבוד גם עליך הסוד להצלחה בתחום הוא ניסוי וטעיה כל הזמן להחליף תוכניות לנסות לשנות תוך שמירה על כליים מרכזים שהם- עבודה תמיד של תריגלים מורכבים ,3-5 תרגילים לשרירים גדולים 1-3 תרגילים לשרירים קטנים 2-4 סטים לכל תרגיל תוךך חזרות של 5-12 לכל סט בסך הכל זה הבסיס מפה יש המון לאן לשחק עם זה לעשות רוצטיה של תרגילים כל הזמן לא לתת לתשריר להתרגל לא סתם אומרים להחליף תוכנית כל 12 שבועות יש סיבה לזה בנוסף תעשו מה שעובד לכם מצאת משהו שעובד לך עוף על זה אל תקשיב לאף אחד שיגיד אחרת או יגיד לך שזה גרוע יכול להיות שהגוף שלך מגיב לזה טוב , אבל הדרך הכי טובה לדעת מה טוב ואיזה תוכנית לעשות היא לרכוש ניסיון על הגוף שלך לדעת מה עובד הכי טוב בישבילך וכדי להשיג את הניסיון הזה צריך לנסות מלא תוכניות כמובן בהתאם לדרגת מתאמן אתה אם תעשה ABCD בתור מתאמן מתחיל שלא מרים משקל כבד לא יעיל תעשה AB שאתה מרים סקוואט 150 גם לא יעיל להתאים את זה לדרגת מתאמן שאתה והמשקלים שאתה מרים בקיצור לסיכום אל תחפשו את האישור הזה מאנשים אחרים שמה שאתם עושים טובים תלמדו תחקרו תתיעצו תנסו כל הזמן דברים חדשים מה שעובד לכם עופו על זה ניתקעתם תעשו שינוי תחילפו תרגילים תשנו מספר חזרות סטים קצת ריסט למשקלים כל הזמן לשחק עם זה.

כל שבוע עולה במשקלי עבודה/בחזרות ככה שזה לא משנה יש התקדמות.
זה התכנית שלי באימון גב
פולי עליון אחיזה הפוכה 3x10-12
מסור 3x8-10
דדליפט 3x5
חתירה במכונה 3x8-10
תרגיל מבודד לכתף אחורית לבחירה 3x12-15
שראגס 3סטים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית