נק' מוניטין:
183
- 444
- 69
בן 18 ו4 חודשים רגליים היקף 64 ס"מ בתחילת חיטוב כרגע .
מתאמן בערך שנה מתוך זה רציני חצי שנה .
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה דניאל לא רק התאומים ! 😃 לא פאוורליפטר אבל דוגל גם להרים כבד לרובכל הכבוד נראה טוב
רגליים גם גדולות אבל התאומים בפיגור
בהצלחה
אחלה חולצההיקף 64 דווקא לא כאלו קטנות
הנה תמונות נוספות
![]()
![]()
בדיוק קלעתה בולאחלה רגליים וגב, חזה קצת בפיגור כמו כן גם תאומים וטרפזים, אבל בסך הכל מאוד מאוד יפה לגילך.
הטרפזים יגדלו לך בסייקל בצורה מטורפת, שלי גדלו משהו כמו 4 ס״מ לגובה ואני לא מגזים בכלל.. טום פעם הסביר פה שזה בגלל הצפיפות של הרצפטורים האנדרוגניים שקיימים בטרפזים..בדיוק קלעתה בול
אני מתכוון לשפר אותם אני מתכנן לעשות סייקל טסט בעוד כמה חודשים
חחחחחחחחחתזהר מחובות לראק 😉
אמן ויגדלו כי אצלי המצב שם ממש לא משהו אבל מגניב ביותר !!הטרפזים יגדלו לך בסייקל בצורה מטורפת, שלי גדלו משהו כמו 4 ס״מ לגובה ואני לא מגזים בכלל.. טום פעם הסביר פה שזה בגלל הצפיפות של הרצפטורים האנדרוגניים שקיימים בטרפזים..
זה לא כזה הישג, אבל לרדת מ 6 חזרות לחזרה אחת מבלי שהיה איזשהו ארוע חריג, זה כזה קצת בעייתי.היום יצא לי 160 לחזרה אחת :\ אבל היה לי ל6 אני לא מאמין שזה כזה הישג
חנות בשם UFO בדיזינגוף סנטר, יש לי גם חולצה של disturbed משם, רק של האלבום asylumפאק מאיפה החולצה של Disturbed?
לצערי 2 שעות שינה ו0 שעות שינה בשתי ימים אחריאותו אימון רגלייים בשבוע שעברזה לא כזה הישג, אבל לרדת מ 6 חזרות לחזרה אחת מבלי שהיה איזשהו ארוע חריג, זה כזה קצת בעייתי.
את שלי הזמנתי מאיביי 17 דןלרחנות בשם UFO בדיזינגוף סנטר, יש לי גם חולצה של disturbed משם, רק של האלבום asylum
יש להם גם eluveitie