עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אוכל מדויק, כל גרם וגרם מודד במשקל דיגיטלי..אתה בטוח לגבי 4k? יש לי חבר באותו המשקל שבטוח שהוא אוכל המון. לא ספרתי איתו קלוריות כי מעולם לא ספרתי, פשוט השוויתי בין התפריט שלי לשלו כדי לגלות שהוא אוכל כמו אפרוח.
אני ממליץ לך בתור התחלה לא להשקל כל יום, סתם לחץ מיתור. המשקל נמצא כל פעם בעלייה או ירידה. בתור אחד שעלה כמעט 30 קילו בשלושה חודשים, היה לי משהו כזה - 2 קילו קדימה, קילו אחורה. וכן הלאה.
שקילה של פעם בשבוע תתן לך תמונת מצב יותר ריאלית.
לגבי האוכל, ממליץ לך לגבש תפריט מסוים שאתה יכול להיות עקבי איתו.
נשקלת לאחר שבוע ולא הייתה עלייה? (אגב, לוקחים בחשבון גם מאות גרמים) - תוסיף משהו לתפריט הקבוע. זה יכול להיות תפוח, ביצה, כוס חלב, שקדים… לא משנה מה, משהו שיהפוך לעקבי.
אגב, חבר שלי שוקל כבר 75 והתחיל ב68.. בהצלחה.
זה הקטע שאם הייתי נשאר על אותו משקל.. חאדר.. נבליג.. אבל אני יורד במשקל :(הייתי מממליץ לקחת את זה לאט יותר. עדיף להשאר על אותו משקל מלסבול יום אחרי יום בדחיפת אוכל אקסטרא. אני לא אומר שהכל צריך לרוץ חלק, קצת סבל זה תמיד טוב ומדרבן, תזהר רק לא לשרוף את כל המוטיבציה על ההתחלה.
30 קילו ב 3 חודשים 😵😵😵 אפילו הסוגדים הכי כבדים של ריפרטו לא יתמכו בעליה כזואתה בטוח לגבי 4k? יש לי חבר באותו המשקל שבטוח שהוא אוכל המון. לא ספרתי איתו קלוריות כי מעולם לא ספרתי, פשוט השוויתי בין התפריט שלי לשלו כדי לגלות שהוא אוכל כמו אפרוח.
אני ממליץ לך בתור התחלה לא להשקל כל יום, סתם לחץ מיתור. המשקל נמצא כל פעם בעלייה או ירידה. בתור אחד שעלה כמעט 30 קילו בשלושה חודשים, היה לי משהו כזה - 2 קילו קדימה, קילו אחורה. וכן הלאה.
שקילה של פעם בשבוע תתן לך תמונת מצב יותר ריאלית.
לגבי האוכל, ממליץ לך לגבש תפריט מסוים שאתה יכול להיות עקבי איתו.
נשקלת לאחר שבוע ולא הייתה עלייה? (אגב, לוקחים בחשבון גם מאות גרמים) - תוסיף משהו לתפריט הקבוע. זה יכול להיות תפוח, ביצה, כוס חלב, שקדים… לא משנה מה, משהו שיהפוך לעקבי.
אגב, חבר שלי שוקל כבר 75 והתחיל ב68.. בהצלחה.