הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר מאזן קלורי חיובי ויורד במשקל -_-...

• פותח/ת השרשור Snorlax
  • פורסם בתאריך

Snorlax

משתמש קבוע
1,583
838
נק' מוניטין:
5,412
1,583
838
הייתי חולה לפני שבועיים בערך ירדתי ל 70.5 קילו.. ( מ 74קילו )
בדקתי שישי אחרון הייתי 72..
עכשיו בדקתי הבוקר 71.5 ...........

אני סוגר 4K קלוריות, בודק בבוקר תמיד אחרי פיפי וחבילה בלי לאכול כלום.....

WTF אני מתייאש כבר

אתה בטוח לגבי 4k? יש לי חבר באותו המשקל שבטוח שהוא אוכל המון. לא ספרתי איתו קלוריות כי מעולם לא ספרתי, פשוט השוויתי בין התפריט שלי לשלו כדי לגלות שהוא אוכל כמו אפרוח.
אני ממליץ לך בתור התחלה לא להשקל כל יום, סתם לחץ מיתור. המשקל נמצא כל פעם בעלייה או ירידה. בתור אחד שעלה כמעט 30 קילו בשלושה חודשים, היה לי משהו כזה - 2 קילו קדימה, קילו אחורה. וכן הלאה.
שקילה של פעם בשבוע תתן לך תמונת מצב יותר ריאלית.
לגבי האוכל, ממליץ לך לגבש תפריט מסוים שאתה יכול להיות עקבי איתו.
נשקלת לאחר שבוע ולא הייתה עלייה? (אגב, לוקחים בחשבון גם מאות גרמים) - תוסיף משהו לתפריט הקבוע. זה יכול להיות תפוח, ביצה, כוס חלב, שקדים… לא משנה מה, משהו שיהפוך לעקבי.
אגב, חבר שלי שוקל כבר 75 והתחיל ב68.. בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אתה בטוח לגבי 4k? יש לי חבר באותו המשקל שבטוח שהוא אוכל המון. לא ספרתי איתו קלוריות כי מעולם לא ספרתי, פשוט השוויתי בין התפריט שלי לשלו כדי לגלות שהוא אוכל כמו אפרוח.
אני ממליץ לך בתור התחלה לא להשקל כל יום, סתם לחץ מיתור. המשקל נמצא כל פעם בעלייה או ירידה. בתור אחד שעלה כמעט 30 קילו בשלושה חודשים, היה לי משהו כזה - 2 קילו קדימה, קילו אחורה. וכן הלאה.
נשקלת לאחר שבוע ולא הייתה עלייה? (אגב, לוקחים בחשבון גם מאות גרמים) - תוסיף משהו לתפריט הקבוע. זה יכול להיות תפוח, ביצה, כוס חלב, שקדים… לא משנה מה, משהו שיהפוך לעקבי.
אני אוכל מדויק, כל גרם וגרם מודד במשקל דיגיטלי..
אני מנסה לעלות 4.5K לשבוע הזה אם אני לא עולה במשקל או אפילו יורד אני מעלה ל5K עד שאני ימצא כמה אני צריך לאכול..
הבעיה שגם את ה 4K האלה אני דוחףבכוח.....

הייתי מממליץ לקחת את זה לאט יותר. עדיף להשאר על אותו משקל מלסבול יום אחרי יום בדחיפת אוכל אקסטרא. אני לא אומר שהכל צריך לרוץ חלק, קצת סבל זה תמיד טוב ומדרבן, תזהר רק לא לשרוף את כל המוטיבציה על ההתחלה.

• פותח/ת השרשור
הייתי מממליץ לקחת את זה לאט יותר. עדיף להשאר על אותו משקל מלסבול יום אחרי יום בדחיפת אוכל אקסטרא. אני לא אומר שהכל צריך לרוץ חלק, קצת סבל זה תמיד טוב ומדרבן, תזהר רק לא לשרוף את כל המוטיבציה על ההתחלה.
זה הקטע שאם הייתי נשאר על אותו משקל.. חאדר.. נבליג.. אבל אני יורד במשקל :(

אמרו לי לעבור לנייטרלי לשבועיים לסדר את המטבוליזם ואז לעלות בהדרגה?

לא יודע לגבי שבועיים, אבל טריק שבאמת עבד לי טוב ושכחתי לציין - יום בשבוע הייתי אוכל חצי מהכמות הרגילה. לא אני המצאתי, יש על זה מאמרים, אני רק לא זוכר מה הכותרת לכל העניין.

30 קילו ב 3 חודשים 😵😵😵 אפילו הסוגדים הכי כבדים של ריפרטו לא יתמכו בעליה כזו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית