תמונה חרא גנטיקה בחזה/חזה לא מפותח

• פותח/ת השרשור ForUs
  • פורסם בתאריך

ForUs

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
אני באמת צריך עזרה אני משתף פה תמונה של החזה שלי שהוא בפיגור אדיר, אני מתאמן בערך 8 חודשים מי 63 קילו ואני עכשיו עומד על 78 קילו

אני באמת לא יודע מה לעשות עם החזה שלי אני מאוד מבואס מזה.
אני חדש כאן ואמרו שיש פה רמה, אני ממש שחיף ואני רוצה להשים סוף לזה כבר.

אמרו לי לעשות יותר חזרות בסביבות ה8-10 להיפוטרפיה. יש שיפור עדין כזה, אבל קשה לשים לב
אני 1.79
שוקל 78 נכון לעכשיו.

כמה א"ש בערך אני נכון לעכשיו?
תודה מראש!

e4jjeytzzzcn.jpg
20140604_134446.jpg

החזה לא נראה בפיגור , כל הפלג גוף עליון נראה בפיגור ביחס לרגלים ל 6 חודשים זה יפה מאוד
תן לזה זמן

מחזק את הבחור שמעלי , פלג גוף תחתון נראה אחלה בעיקר הקוואדס מהזווית הזו .
נראה כי כל הפלג גוף עליון בכמה רמות פחות מהתחתון לפי דעתי . בכל מיקרה נשמע שינוי מעולה , תן דגש על גב ועוד יותר חזה אפילו .
נסה לגוון בצורת האימון - חזרות נמוכות וחזרות גבוהות , שינוי תרגילים וגיוון .

מה התרגילים שאתה עושה? כמה סטים? אתה עושה דרופ סטים? כמובן כל השאלות מכוונות על החזה...

• פותח/ת השרשור
מה התרגילים שאתה עושה? כמה סטים? אתה עושה דרופ סטים? כמובן כל השאלות מכוונות על החזה...

לחיצת חזה עם מוט 3X8
לחיצת חזה עם משקולות יד בשיפוע חיובי 3X8
פרפר בכבלים גבוהים 3X12

אני לא עושה דרופ סט

מחזק את הבחור שמעלי , פלג גוף תחתון נראה אחלה בעיקר הקוואדס מהזווית הזו .
נראה כי כל הפלג גוף עליון בכמה רמות פחות מהתחתון לפי דעתי . בכל מיקרה נשמע שינוי מעולה , תן דגש על גב ועוד יותר חזה אפילו .
נסה לגוון בצורת האימון - חזרות נמוכות וחזרות גבוהות , שינוי תרגילים וגיוון .

שינוי בחזרות ובתרגילים יעזרו? או שעדיף אם כבר להוסיף מדי פעם אם אני מרגיש שיש לי כוח לעשות?

תנסה 15חזרות בלחיצת חזה עם דאמבלים.
ואל תנסה להיות גיבור עם המשקל,העיקר שאתה תרגיש שאתה עובד כמו שצריך על החזה.

ותוסיף בתחילת האימון מקבילים של מקסימום לאיזה 3סטים.(אם אתה מצליח יותר מ15 עם טכניקה טובה אז תעשה עם דאמבל בין הרגליים)

תנסה 15חזרות בלחיצת חזה עם דאמבלים.
ואל תנסה להיות גיבור עם המשקל,העיקר שאתה תרגיש שאתה עובד כמו שצריך על החזה.

ותוסיף בתחילת האימון מקבילים של מקסימום לאיזה 3סטים.(אם אתה מצליח יותר מ15 עם טכניקה טובה אז תעשה עם דאמבל בין הרגליים)
15 חזרות עם דאמבלים?!
באנגלית High Cable Chest Fly
בקשר לבנץ יש לך משו להמליץ?
כי אם אני מעלה חזרות יוצא שאני יצטרך להוריד משקל.
תנסה להתמקד באימונים יותר בבנץ'. 5x5-8 בעבודה עם משקל כבד (זה אומר שאתה עולה בחימום בסטים ל4-6 חזרות עג משקלי העבודה). סגור את החזה ב-3 סטים מקבילים ל-7 חזרות עם משקל. (זו רק דוגמא אחת)

• פותח/ת השרשור
15 חזרות עם דאמבלים?!

תנסה להתמקד באימונים יותר בבנץ'. 5x5-8 בעבודה עם משקל כבד (זה אומר שאתה עולה בחימום בסטים ל4-6 חזרות עג משקלי העבודה). סגור את החזה ב-3 סטים מקבילים ל-7 חזרות עם משקל. (זו רק דוגמא אחת)
מקבילים אני עושה באימון B עם אימון רגליים, זה יפריע? או שאני יוציא את התרגיל מאימון B וישים את זה באימון A

מקבילים אני עושה באימון B עם אימון רגליים, זה יפריע? או שאני יוציא את התרגיל מאימון B וישים את זה באימון A
אם אתה רוצה "חלק עליון גדול" תצטרך לעבוד בכיוון. כרגע זה נראה כאילו אימון החזה הוא כדי לצאת לידי חובה (כנראה שלא בידיעה). חלק עליון מאסיבי = בנץ' ופרס חזקים וכבדים. תן להם משקל והתוצאות יגיעו.
ולאכול... המון...

15 חזרות עם דאמבלים?!

כן מה רע?
תמיד טוב לשנות אם לא רואים תוצאות.

לפותח האשכול,למה אתה עושה מקבילים ברגליים? אתה עושה מקבליים יד אחורית או מקבילים חזה?

לדעתי תוסיף נפח לאימון, לחיצת חזה עם משקולות, תוסיף עוד סט של בנץ' פרס, תעשה FLYS עם משקולות, קיצר תוסיף נפח כי עם שלוש תרגילים לאימון חזה לא נראה לי שתגיע רחוק.

כמו שטום אמר- תוסיף עוד בבנץ' כי זה התרגיל הכי טוב לבניית מסה בחזה. אני אישית עושה 5 סטים בבנץ'.

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה "חלק עליון גדול" תצטרך לעבוד בכיוון. כרגע זה נראה כאי
לו אימון החזה הוא כדי לצאת לידי חובה (כנראה שלא בידיעה). חלק עליון מאסיבי = בנץ' ופרס חזקים וכבדים. תן להם משקל והתוצאות יגיעו.
ולאכול... המון...
קצת בלבלת אותי אחי, מצד אחד אתה אומר לעלות במשקלים ומצד אחד לעשות יותר סטים/חזרות.
זה קצת בעיה כי זה לוקח זמן, אני עכשיו עושה 80 קילו בנץ , ובשביל לעשות יותר חזרות אני יצטרך להוריד משקל, אבל אתה אומר להוסיף משקל אז אני יצטרך להוריד בשביל זה חזרות. אני לא יודע מאיפה להתחיל, להוריד משקל ולעשות יותר חזרות או להוסיף משקל אבל פחות חזרות.
ובקשר לאוכל אני עושה הכל, אפילו פנקייקים אני דופק רק כדי לעלות במשקל,

כן מה רע?
תמיד טוב לשנות אם לא רואים תוצאות.

לפותח האשכול,למה אתה עושה מקבילים ברגליים? אתה עושה מקבליים יד אחורית או מקבילים חזה?
מקבילים יד אחורית, זה באימון A התבלבלתי מצטער, זה כבר רשום בתכנית אימונים שלי טוב שהזכרת לי

לדעתי תוסיף נפח לאימון, לחיצת חזה עם משקולות, תוסיף עוד סט של בנץ' פרס, תעשה FLYS עם משקולות, קיצר תוסיף נפח כי עם שלוש תרגילים לאימון חזה לא נראה לי שתגיע רחוק.

כמו שטום אמר- תוסיף עוד בבנץ' כי זה התרגיל הכי טוב לבניית מסה בחזה. אני אישית עושה 5 סטים בבנץ'.
דווקא חשבתי יותר על החזה עליון שמתי לב שאותו אני יותר צריך יותר להשלים פרופורציות.
יש איזה תרגיל שכחתי איך קוראים לו,
הוא כאן בדקה 2:35 -

או שאתה ממליץ להוסיף לתכנית FLYS עם משקולות?

קצת בלבלת אותי אחי, מצד אחד אתה אומר לעלות במשקלים ומצד אחד לעשות יותר סטים/חזרות.
זה קצת בעיה כי זה לוקח זמן, אני עכשיו עושה 80 קילו בנץ , ובשביל לעשות יותר חזרות אני יצטרך להוריד משקל, אבל אתה אומר להוסיף משקל אז אני יצטרך להוריד בשביל זה חזרות. אני לא יודע מאיפה להתחיל, להוריד משקל ולעשות יותר חזרות או להוסיף משקל אבל פחות חזרות.
ובקשר לאוכל אני עושה הכל, אפילו פנקייקים אני דופק רק כדי לעלות במשקל,
אתה לא הבנת אותי. בנוגע לבנץ' פרס, נסה לעבוד יותר סטים, נאמר 5, על 5-7 חזרות. תשתדל להעלות משקל ככל שאתה מסוגל והימנע מכשל. על הזמן הכרוך בסטים של חימום עד משקלי עבודה ואתם 5 סטים במשקלי עבודה תפצה בביצוע פחות תרגילים שאינם תורמים מספיק למסה שאתה מעוניין/צריך לצבור.
אני שוב מסביר, אתה מעוניין בחלק עליון יותר מאסיבי תצטרך לתת את מרבית המשקל לתרגילים כמו בנץ' פרס ופרס.
בנימה אישית, זה בערך מה שאני עושה. האימון הוא בעיקרו אימון בנץ', ללא שיפועים וללא חוטים. לפעמים מוסיף פלייס עם דאמבלים או מקבילים לאחר מכן עבור הנפח.

אין לך מספיק מסה בשביל שהוא יהיה בפיגור..
תמשיך פשוט לעבוד ולתת לו דגש,תשים לב שהאחיזות שלך נכונות תמיד זה מאוד חשוב..
תסתכל על התזונה שלך גם ותבחן את כל מה שמסביב לא חסר סיבות לחוסר התקדמות.. בטח שבשלב הנוכחי.

אגב, חייב רק להוסיף שנראה כאילו אתה צריך לבחון את התזונה שלך מקרוב. אתה ממש לא נראה כמו אחד שדופק פנקייקים ו/או אוכל מספיק. מה הפלוס הקלורי שלך?

• פותח/ת השרשור
אגב, חייב רק להוסיף שנראה כאילו אתה צריך לבחון את התזונה שלך מקרוב. אתה ממש לא נראה כמו אחד שדופק פנקייקים ו/או אוכל מספיק. מה הפלוס הקלורי שלך?
כן זה נראה ככה כי התחלתי משחיפיות מוחלטת. תמיד הייתי הכי רזה בכיתה או בכל מקום, אני ומשתדל לאכול 400~300 קלוריות יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית