הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סוכר ענבים

• פותח/ת השרשור Doriel
  • פורסם בתאריך

Doriel

משתמש מתחיל
30
3
נק' מוניטין:
3
30
3
היי. אני שוקל 72 ורציתי לדעת כמה כפיות של סוכר ענבים אני אמור להוסיף לשייק חלבון? תודה רבה!

• פותח/ת השרשור
חלבון שנספג טוב יותר בשריר? בכל אופן, זה בטח לא דבר חדש...מישהו יכול לומר לי כמה כפיות אני צריך להוסיף ביחס למשקל? 2 כפיות זה בסדר?

סוכר ענבים לא תורם כלום בעיכול או פירוק החלבון. אם חשוב לך לשלב חד-סוכר עם האבקה, תאכל פרי בסמוך לשתיית השייק.
לפחות תקבל כמה ויטמינים ומינרלים במקום להוסיף סתם סוכר.

• פותח/ת השרשור
מפתיע אותי שכולם פתאום נגד זה... ובכל זאת.. רק כדי לדעת.. כמה כפיות אני אמור לשים אם המשקל שלי הוא72. זה קשור למשקל שלי נכון?

זה לא 'פתאום'. כנראה שמעת מאיזה מוכר בחנות תוספים שזה עוזר לספיגת חלבון.
מוכרים אחדים יספרו שזה תורם לספיגת החלבון, אחרים יספרו שזה תורם בכלל לספיגת קריאטין או חומצות אמינו.
זה פשוט סוכר. אם אתה מאמין שסוכר עוזר לספיגת חלבון, אתה יכול באותה מידה להשתמש גם בסוכר לבן, או, לאכול פרי עם החלבון.
אין כאן כמויות מדויקות, זה לא קשור למשקל כי זה לא באמת עושה משהו.
אם אתה מנסה לרזות, זה ידפוק לך את התהליך כי אתה סתם מוסיף פחמימות בלי שום אבות מזון טובים (ויטמינים, מינרלים, שומן). גם אם אתה במסה זו סתם הוספה של פחמימות והעלאת רמות האינסולין.
אם אתה בכל זאת מתעקש להיות טיפש ולקחת את זה, שים כמה שפחות, כי אין לזה שום ערך. ולפחות קח את זה לפני אימון, שיהיה שימוש לאנרגיה הזו.

העלאת רמות האינסולין.
דווקא לאחר אימון בד"כ המצב הרצוי הוא העלאת האינסולין למען סינטזה טובה יותר של חלבון, מניעת פירוק חלבון ו/או שריר וכו', אבל שוב, זה הכל נגזרות ממחקרים סותרים ולא חד-משמעיים כך שלא הייתי מסתמך על זה, ובטח שלא מתחיל לאכול סוכר ענבים בשביל זה. בא לך לאכול בנוסף לאבקת חלבון גם פחמימה? תעשה מה ש @Fuck (ממש מצחיק לתייג אותך D: ) ותאכל פרי, זה בטח עדיף.

• פותח/ת השרשור
אוקי. שכנעתם אותי. האמת היא שאני מנסה לעלות במסה אבל גם עושה הרבה אירובי אז ככה שאני די חטוב . מה שקרה זה שיום חמישי חזרתי מאימון טוב כולל אירובי , שתיתי את החלבון עם הסוכר ובאמת לא הרגשתי טוב.. הרגשתי שזה מנפח אותי בטירוף אבל שוב.. ככה אמר לי מישהו שכביכול מבין .. אבל יש מצב שאתם צודקים. תודה בכל מקרה. אשאר רק עם החלבון והקראטין .

אתה שוב טועה בהערכת המצב בנוגע לסוכר ענבים.
בהתחלה חשבת שיש לו תכונות חיוביות, עכשיו אתה חושב שיש לו תכונות שליליות.
סביר להניח שזה לא מה שניפח אותך או גרם לך להרגיש לא טוב. זה פאקינג סוכר, רק סוכר, לא יותר מזה ולא פחות מזה. אין לו שום ערך מיוחד או תופעות לוואי. אתה מדבר על זה כאילו זה מינימום תרופה ניסיונית חדשה בשוק.

בכל אופן, אין בעיה עם אירובי במסה כל עוד אתה משלים את הקלוריות שאתה שורף באירובי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית