עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תרגיך מעולה
תלוי מה נקודת הקושי
אני מתכוון שאם קשה לנתק מן הסתם הוא לא יועילאתה מתכוון אם לנעול או למשוך?
הדדליפט מתחלק ל-3 נקודות, תחילה, אמצע, וסוף. צריך לדעת מתי להוסיף ואיזה, ואז התרגיל עזר יהיה משתלם. אצלי למשל הניתוק עצמו מרגיש לי כמו אלף קילו, אבל ברגע שהמוט עובר את הברכיים אני מתקתק בלי בעיה. RACK PULS לא יעזרו לי במקרה הזה
רק שראק פולס לא דומה בכלל לנעילה בדדליפט הרגיל.הדדליפט מתחלק ל-3 נקודות, תחילה, אמצע, וסוף. צריך לדעת מתי להוסיף ואיזה, ואז התרגיל עזר יהיה משתלם. אצלי למשל הניתוק עצמו מרגיש לי כמו אלף קילו, אבל ברגע שהמוט עובר את הברכיים אני מתקתק בלי בעיה. RACK PULS לא יעזרו לי במקרה הזה
אבל אתה בכל זאת מתרגל נעילה ומעמיס משקל על הנקודה החלשה שלךרק שראק פולס לא דומה בכלל לנעילה בדדליפט הרגיל.
בראק פולס אתה ״מתחיל״ את הנעילה עם גב ישר לעומת דדליפט רגיל שהגב עגול בנעילה (לרוב מי שמתקשה לנעול זה בגלל הגב העגול והתחת החלש)
לעשות שמינית טווח תנועה כשאתה נמצא במצב אידיאלי לא מדמה את המצב בדדליפט בכלל.אבל אתה בכל זאת מתרגל נעילה ומעמיס משקל על הנקודה החלשה שלך
אז אתה בעצם אומר שהתרגיל מיותר?לעשות שמינית טווח תנועה כשאתה נמצא במצב אידיאלי לא מדמה את המצב בדדליפט בכלל.
לפעמים זה אפילו לא חולשה של שרירים אלא של טכניקה.
התנועה מבודדת את הזווית\שרירים שפועלים בזמן הדדליפט. העובדה שזאת לא אותה תנועה לא משנה כי אתה גם ככה עובד על האזור המסויים הזה. בהגיון שלך (שהוא לא נכון) גם GHR הוא לא תרגיל עזר כי הוא לא מתרגל את התנועה של הדדליפטלעשות שמינית טווח תנועה כשאתה נמצא במצב אידיאלי לא מדמה את המצב בדדליפט בכלל.
לפעמים זה אפילו לא חולשה של שרירים אלא של טכניקה.
לא.אז אתה בעצם אומר שהתרגיל מיותר?
יופי
הדדליפט מתחלק ל-3 נקודות, תחילה, אמצע, וסוף. צריך לדעת מתי להוסיף ואיזה, ואז התרגיל עזר יהיה משתלם. אצלי למשל הניתוק עצמו מרגיש לי כמו אלף קילו, אבל ברגע שהמוט עובר את הברכיים אני מתקתק בלי בעיה. RACK PULS לא יעזרו לי במקרה הזה
דפיסיט דדליפטמה כן יעזור במקרה הזה? אני באותו מצב כמוך, הניתוק הוא החלק שהכי קשה לי.
התחלתי לעבוד על חיזוק אחיזה אבל עדיין מרגיש שזה לא מספיק, מה אתה אומר על דפיציט?
יכול להיות, אני אישית חושב שהתנועות עצמן והטכניקה יותר חשובים מה״שרירים״ החלשים .התנועה מבודדת את הזווית\שרירים שפועלים בזמן הדדליפט. העובדה שזאת לא אותה תנועה לא משנה כי אתה גם ככה עובד על האזור המסויים הזה. בהגיון שלך (שהוא לא נכון) גם GHR הוא לא תרגיל עזר כי הוא לא מתרגל את התנועה של הדדליפט
אם האחיזה היא מה שמפריע לך, אז FARM WALK, מגנזיום, ואחיזה משולבת יעזרו לך. אבל אם אתה לא מרגיש קושי באחיזה, אז רוב הסיכויים שהבעיה היא בכלל בהמסטרינגס שדרושים עבודה. GHR\SLDL\RDL ועוד עם דגש על ההמסטרינגס. דפיסיט נשמע תרגיל מעולה שאני בעצמי הולך להוסיף שיכול לעזור.מה כן יעזור במקרה הזה? אני באותו מצב כמוך, הניתוק הוא החלק שהכי קשה לי.
התחלתי לעבוד על חיזוק אחיזה אבל עדיין מרגיש שזה לא מספיק, מה אתה אומר על דפיציט?
לא משלבהבנתי, ואיפה אני משלב את זה ב-ss?