הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון rack pulls כעזר ל deadlift

• פותח/ת השרשור DDT
  • פורסם בתאריך

DDT

משתמש משקיע
2,759
1,971
נק' מוניטין:
4,596
2,759
1,971
לא מזמן הכנסתי את ה rack pulls לשגרת האימונים שלי (בתור עזר), הופתעתי לגלות שהיא הוסיפה לי לא מעט על המוט לדדליפט.
לכם rack pulls עזר לדדליפט? אתם בעד או נגד?

וסתם שאלה שמעניינת אותי, בכמה ה rack pulls שלכם גבוה מהדדליפט? אם בכלל.

הבנתי, ואיפה אני משלב את זה ב-ss?
תלוי באיזה שלב ומה המשקלים שלך. אם אתה עדיין עושה סבבים של דדליפט שיוצא פעם בשבוע ופעמיים בשבוע, אין לך מה להתעסק עם זה, אלא רק להוסיף תרגיל להמסטרינגס

הדדליפט מתחלק ל-3 נקודות, תחילה, אמצע, וסוף. צריך לדעת מתי להוסיף ואיזה, ואז התרגיל עזר יהיה משתלם. אצלי למשל הניתוק עצמו מרגיש לי כמו אלף קילו, אבל ברגע שהמוט עובר את הברכיים אני מתקתק בלי בעיה. RACK PULS לא יעזרו לי במקרה הזה
יש לך מושג מה כן יעזור במקרה כזה? כי זה בדיוק אותו דבר אצלי.
אם המוט התנתק 100% אני נועל..
אצלי כשל קורה רק שאני לא מצליח לנתק את המוט :(

deficit deadlift
deficit - גרעון
כאילו אתה מגביה את עצמך ומגדיל את הטווח תנועה של הדדליפט
אהה יענו שאני על מדרגה \ פלטה?
ניסיתי את זה פעם אחת, אני מרים ככה עם גב עגול רצח וגם לא הבנתי איך זה עוזר ...?

התרגיל דורש יותר גמישות ושליטה מלאה בטכניקה הבסיסית, אם הגב שלך מתעגל כנראה שאין לך מה התרגיל דורש ועדיף לך להימנע ממנו עד שתשנה את המצב.

התרגיל דורש יותר גמישות ושליטה מלאה בטכניקה הבסיסית, אם הגב שלך מתעגל כנראה שאין לך מה התרגיל דורש ועדיף לך להימנע ממנו עד שתשנה את המצב.
אין תרגיל אחר?
חשבתי לקחת משקל יותר גבוה מהמשקל שאני עובד איתו, לעשות דדליפט רגיל וברגע שאני מגיע לברכיים להוריד?
איך הרעיון?

האמת נשמע לא טוב, אתה פשוט לא תצליח לנתק את המוט וגם אם כן אני בספק אם תצליח לשמור על טכניקה ראויה.
כמו שאמרו לפני, בעיה בניתוק היא כנראה נובעת מחולשה של האמסטרינג או אחיזה.
יש מספיק תרגילים לחיזוק ספציפי של האמסטרינג שאמורים לעזור, ואם זה אחיזה, תעבור למשולבת+מגנזיום/גיר ותרגילים לחיזוק האחיזה.

האמת נשמע לא טוב, אתה פשוט לא תצליח לנתק את המוט וגם אם כן אני בספק אם תצליח לשמור על טכניקה ראויה.
כמו שאמרו לפני, בעיה בניתוק היא כנראה נובעת מחולשה של האמסטרינג או אחיזה.
יש מספיק תרגילים לחיזוק ספציפי של האמסטרינג שאמורים לעזור, ואם זה אחיזה, תעבור למשולבת+מגנזיום/גיר ותרגילים לחיזוק האחיזה.
אני משתמש במגנזיום ואוחז משולב ואין לי שום בעיה של אחיזה.
כמו כפיפות ברכיים? יש עוד תרגילים חוץ מיזה?

הרבה ממליצים על דדליפט רומני, אני אישית מרגיש בסומו דדליפט את ההמסטרינג ממש דוממינטים.
סומו אני לא כל כך אוהב, שוחט לי את הרגליים.. ( גם מוט מחוספס וגם תולש לי מלא שערות :( )

ננסה רומני, תודה רבה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית