עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תלוי באיזה שלב ומה המשקלים שלך. אם אתה עדיין עושה סבבים של דדליפט שיוצא פעם בשבוע ופעמיים בשבוע, אין לך מה להתעסק עם זה, אלא רק להוסיף תרגיל להמסטרינגסהבנתי, ואיפה אני משלב את זה ב-ss?
יש לך מושג מה כן יעזור במקרה כזה? כי זה בדיוק אותו דבר אצלי.הדדליפט מתחלק ל-3 נקודות, תחילה, אמצע, וסוף. צריך לדעת מתי להוסיף ואיזה, ואז התרגיל עזר יהיה משתלם. אצלי למשל הניתוק עצמו מרגיש לי כמו אלף קילו, אבל ברגע שהמוט עובר את הברכיים אני מתקתק בלי בעיה. RACK PULS לא יעזרו לי במקרה הזה
דפסיט דדליפטיש לך מושג מה כן יעזור במקרה כזה? כי זה בדיוק אותו דבר אצלי.
אם המוט התנתק 100% אני נועל..
אצלי כשל קורה רק שאני לא מצליח לנתק את המוט 😭
שזה ? ( איך כותבים באנגלית )דפסיט דדליפט
אהה יענו שאני על מדרגה \ פלטה?deficit deadlift
deficit - גרעון
כאילו אתה מגביה את עצמך ומגדיל את הטווח תנועה של הדדליפט
אין תרגיל אחר?התרגיל דורש יותר גמישות ושליטה מלאה בטכניקה הבסיסית, אם הגב שלך מתעגל כנראה שאין לך מה התרגיל דורש ועדיף לך להימנע ממנו עד שתשנה את המצב.
אני משתמש במגנזיום ואוחז משולב ואין לי שום בעיה של אחיזה.האמת נשמע לא טוב, אתה פשוט לא תצליח לנתק את המוט וגם אם כן אני בספק אם תצליח לשמור על טכניקה ראויה.
כמו שאמרו לפני, בעיה בניתוק היא כנראה נובעת מחולשה של האמסטרינג או אחיזה.
יש מספיק תרגילים לחיזוק ספציפי של האמסטרינג שאמורים לעזור, ואם זה אחיזה, תעבור למשולבת+מגנזיום/גיר ותרגילים לחיזוק האחיזה.
סומו אני לא כל כך אוהב, שוחט לי את הרגליים.. ( גם מוט מחוספס וגם תולש לי מלא שערות :( )הרבה ממליצים על דדליפט רומני, אני אישית מרגיש בסומו דדליפט את ההמסטרינג ממש דוממינטים.