עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל הכבוד מתאמן של מאור נכון ?
מותר לך לפרט על התהליך אוו התפריט ?מהרגע שנכנסתי להתאמן עם מאור ... הכל השתנה היום אני מבין איך לאכול הרבה יותר מאוזן ולא סתם להכניס אוכל... הדבר הכי חשוב זה שבכל רגע אני יכול לשאול כל שאלה ומקבל ישר תשובה ממאור(לדעתי זה שווה המון)
אתמול היה לי השקילה אחרי חודש וגם מאור לא ידע מאיפה זה הגיע חחחח שירדתי 6.5% שומן !
ציטוט מהפוסט שמאור פתח
"אור מסלתי! מתאמן Mzk fitness חייל בסדיר שהפתיע בתוצאה מטורפת! אור ירד בחודש הראשון שלו אצלנו 6.5% שומן!!! הוא שבר את כל השיאים אצלנו עד היום! כל הכבוד לאור על המשמעת, ההתמדה, האוכל שהוא לוקח איתו לבסיס יום יום ועל האימונים שלא מפספס..."
לגבי הטרפז נכון בפיגור ידעו מחכה עוד חודש וקצת להתחיל מסה בכל הכוח (עם מאור ) ולקבל הרבה יותר תוצאות מהמסה שעשיתי לבד אז לא ממש מוטרד!!
גרעון קלורי כלומר אתה מדבר על כמות קלוריות...כמה גרעון ביום? כמה דקות אירובי בשבוע? זה קצב ירידה מטורףף
קצב משוגע. אני בספק אם באמת היית 18% לפני, יש גם את פקטור הנוזלים שמשחק תפקיד לא קטן במראה.
בכל אופן, יש שינוי משמעותי וההישג מדהים כשלעצמו.
שאפו.
גרעון קלורי כלומר אתה מדבר על כמות קלוריות...
לא ממש מעניין אותי ... אני מכניס מה שהגוף שלי צריך.
אירובי שלי 20 דקות אחרי כל אימון !
לפי מה ידעת מה הגוף שלך צריך?
השיטה של המתחרים הכבדים כלפינו פשוטי העם הטבעיים היא לרוב כך:
כל 3 שעות בממוצע כמות מאוד מספקת של חלבון ~45 ע"מ לעולם לא להיכנס למצב קטאבולי
מספיק פחמימה ומספיק שומן לגוף במשך היום
ללא מוצרי חלב כלל
מניפולציות של פחמימה ביחס לשומן בשאר היום
תוספי תזונה כגון אומגה 3\מולטי ויטמין\HMB\BCAA וכו'....
אני לא הייתי אצל מאור ד"א.
אפשר לנהל את השיטה של מאור דרך אינטרנט או שחייב פיזית להגיע אליו..זה לא דעתי אני מרכיב עם מאור את הארוחות... לגבי הכמות הוא קובע כמה פחחמות שומנים וחלבון לפי השיטה שהוא מאמין !
והוא מלמד אותי דברים לעתיד איך לבנות את זה לבד
נו באמת אחי רשמת פה כל כך בכללי ... "מניפולציות של פחמימה ביחס לשומן בשאר היום" אצל כל מאמן יש שיטה אחרת עם פחממות ושומן זה דיי ברור לא ???
לאכול כל שלוש שעות זה כולם יודעים!
השיטה זה מה לאכול ומתי והתוכנית אימונים, שאחרי כל אימון אתה באמת מרגיש שיפור! בנוסף אתה יכול ליצור עם מאור קשר כל הזמן ולשאול שאלות !!!
לדעתי זה שווה הרבה!!!
מאור נותן למתאמן 99% את הדרך להצלחה מה שנשאר זה ה1% שהמתאמן צריך לתת מעצמו!!
תקנו אותי אם אני טועה אבל זה נשמע כמו יישום של כל המיתוסים האפשריים..השיטה של המתחרים הכבדים כלפינו פשוטי העם הטבעיים היא לרוב כך:
כל 3 שעות בממוצע כמות מאוד מספקת של חלבון ~45 ע"מ לעולם לא להיכנס למצב קטאבולי
מספיק פחמימה ומספיק שומן לגוף במשך היום
ללא מוצרי חלב כלל
מניפולציות של פחמימה ביחס לשומן בשאר היום
תוספי תזונה כגון אומגה 3\מולטי ויטמין\HMB\BCAA וכו'....
אני לא הייתי אצל מאור ד"א.