עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מניסיון? רוצה להיות בטוח חח.תערבב עם מים. לא תרגיש חלב. משקה בטעם תות
למה?לא מרשה לך
חרא פחמימה .. (מלטודקסטרין) יותר גרוע מסוכן לבן ..למה?
נמאס לאמא שלי להכין לי אוכל, ואני לא יודע להכין יותר מידי דברים. יש אז גיינר יותר מומלץ? ותוכל להסביר מה חרא בפחמימה? אני לא כזה מבין בזה, המליצו לי הרבה על זה פשוט.חרא פחמימה .. (מלטודקסטרין) יותר גרוע מסוכן לבן ..
תחלק את הארוחות ל5-6 ארוחות קטנות יותר,תפנה זמן ופשוט אל תקום מהשולחן עד שאתה לא מסיים חד וחלק ..
אמרתי כבר שאני לא יודע להכין יותר מידי דברים. באת לשפוט אותי אתה מוכן לצאת מפה.לקטוז ומלטודקסטרין אלה הפחמימות שבגיינר = חרא טהור.
ולמה אמא שלך צריכה להכין לך אוכל? תכין בעצמך..
למה אתה מתנשא? לא מבין למה אתה מפרש את זה ככה.אמרתי כבר שאני לא יודע להכין יותר מידי דברים. באת לשפוט אותי אתה מוכן לצאת מפה.
זה לא שאני לא יודע להכין כלום חח. אני יודע אבל קצת, ובסוף נמאס. מאיפה אני לומד?למה אתה מתנשא? לא מבין למה אתה מפרש את זה ככה.
אני ממש לא באתי לשפוט אותך, אני סה"כ אומר לך שאמא שלך לא צריכה להכין לך אוכל כי אתה צריך להיות אחראי על זה בעצמך.
אף אחד פה גם לא נשען על ההורים בקטע כזה, הם לא מבינים בכמויות שצריכים ואי אפשר לצפות מהם להכין לנו כל היום אוכל.
וללמוד להכין אוכל זה ממש פשוט.
אין מה לעשות שזה נמאס(לא לי לפחות, אני אוהב לבשל).זה לא שאני לא יודע להכין כלום חח. אני יודע אבל קצת, ובסוף נמאס. מאיפה אני לומד?
אני אומר נמאס אותו אוכל. בכל מקרה זה לא מה שביקשתי פה. תודה למרות זאת.אין מה לעשות שזה נמאס(לא לי לפחות, אני אוהב לבשל).
וזה ממש לא בעיה, תרשום באינטרנט איך לבשל למשל אורז/חזה עוף ותראה.
אין לי ברירה, לא אוהב וניל/חלב/שוקולד.אל תתקרב לתות, אתה לא תסיים את הקופסא. לא יצא לי להתנסות בגיינר בחיים, אבל בתוספים יש כלל ברור וחשוב.
לא מתקרבים לטעם תות. (חוץ מסינטה 6, שהטעם תות מעולה)
איך אומרים? קשקוש בלבוש! אתה הראשון שאני שומע את זה ממנו, אל תקשקש במוח. דווקא תות זה טעם נורא ניטראלי שבד"כ עובר בלי בעיות.אל תתקרב לתות, אתה לא תסיים את הקופסא. לא יצא לי להתנסות בגיינר בחיים, אבל בתוספים יש כלל ברור וחשוב.
לא מתקרבים לטעם תות. (חוץ מסינטה 6, שהטעם תות מעולה)
איך אומרים? קשקוש בלבוש! אתה הראשון שאני שומע את זה ממנו, אל תקשקש במוח. דווקא תות זה טעם נורא ניטראלי שבד"כ עובר בלי בעיות.
כמובן שזה היה בצחוק, אבל צחוק עם נימה רצינית. תות זה באמת טעם נוראי בתוספי מזון, ואני מאמין שאני לא היחיד שאגיד פה את זה.אגב, אני אישית עם שק של סיינטרקס בטעם קרם תות - מאוד! טעים!
בסוף החודש מקבל משכורת, אני אעדכן.כמובן שזה היה בצחוק, אבל צחוק עם נימה רצינית. תות זה באמת טעם נוראי בתוספי מזון, ואני מאמין שאני לא היחיד שאגיד פה את זה.
אבל כנראה שטעם באמת משתנה מאדם לאדם. אשמח עם פותח האשכול יעדכן פה את הטעם של התות.
תות הוא ממש לא טעם ניטרלי, בננה הוא הטעם הכי ניטרלי ובדר"כ הכי טעים בתוספי מזון, אתה מוזמן לעשות פה סקר בפורום.
לא צריך לדעת להכין יותר מדי דברים חחחח תלמד להכין אורז ..נמאס לאמא שלי להכין לי אוכל, ואני לא יודע להכין יותר מידי דברים. יש אז גיינר יותר מומלץ? ותוכל להסביר מה חרא בפחמימה? אני לא כזה מבין בזה, המליצו לי הרבה על זה פשוט.